ET 15.3.2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2560
28.1.14 18:36

@iaroska jéé to je bobeš :*
hele u nás to bylo taky málo, ale poslední 4 dny spěj zas skoro furt-nechápu, je to až podezřelý :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
29.1.14 06:09

@iaroska jé to jsem ráda, že kapičky zabraly :-) Já už je dávám jen ob 2 dny, pomalu ho odvykám, za 14 dní nám budou 3 měsíce, tak bych ráda aby to střeva zvládala sama :-)
Holky jak vám špunti rostou? My už máme 64 cm, malej se nám hrozně natahuje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
29.1.14 16:48

@Tina85 …prý se na probiotika zvyknout nedá, tak tomu věřím ;)
Jinak jsme se byli dnes převážit a za 14 dní máme zase půl kila nahoře :dance:, dostali jsme pochvalu, akorát se zdál dr. bledý, tak s ním musím ráno na krev :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
29.1.14 20:39

Zdraavím holky :D, tak jsem se sem zase po dlouhé době dostala…nějak mám pocit, že nestíhám v podstatě nic…Náš mladý pán si totiž asi tak před třemi dny usmyslel, že nechce nic jinýho než jen nosit do klubíčka aby krásně viděl na svět…a dotáhnul to už tak daleko, že si ani nemůžeš v tý stejný pozici sednout, do 5 vteřin řve jako tur a jakmile si stoupneš, tak zase všechno dobrý :zed:..takhle si brzo oddělám asi záda, protože už je fakt nějakej těžkej, příští týden jdeme k doktorce, ale tipuju že k 6 kilo už mít bude…
a buďte v klidu, přes den skoro taky už nespí, vždycky tak 30 minut maximálně, ale něco jinýho je, když ho ve spánku chováme a neodložíme, to vydrží třeba 2 hodiny :mrgreen:
joooo, má nás omotaný kolem prstu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
30.1.14 18:23

@Radunka83 Tohle na mě Adél taky zkoušela. Bylo to ale tak ve 4 měsících. Když ležela, brečela dokud jsem ji nezvedla. Ale já ji na to nechtěla navykat. Takže jsem ji nechala brečet, no rvalo mi to srdce, ale pak přestala a dobrý. Prostě to zkoušela. Volala jsem kvůli tomu švagrový, protože má holku o 14 dní starší a říkala, že má totéž. Ale ona ji zvedala a nechala u sebe a teď je jak koule u nohy. Pořád na ni visí…Nevím, jestli to může mít souvislost, ale já to riskovat nechtěla, protože mám ráda samostatné děti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
31.1.14 13:59

Tak tady je náš broučínek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
31.1.14 14:44

@Tofik Já vím, máš pravdu. Proto jsme včera jeli koupit druhou postýlku, která bude v obýváku a bude to tzv. „hrací postýlka“, kde bude mít hračky a bude se tam učit trávit nějakej čas přes den, aby pořád nebyl jen na rukou a abych taky měla trochu času. Na zemi má i hrací deku, kde ovšem vydrží tak 10 minut maximálně sám a pak už ho to nebaví…tak uvidíme, snad nám náš pokud vyjde :-).
Jinak hlásím jakžtakž zvládnuté pasení koníčků, sice tak minutku maximálně a pak buď řev nebo dojde energie, ale lepší se každým dnem :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
31.1.14 14:46

@Radunka83 Kolik mu už je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
31.1.14 14:57

@Tofik v neděli mu bude 10 týdnů…trochu jsem se už bála, že jsem to dávání na břicho zanedbala, vůbec se mu na něm nelíbilo (a nelíbí doteď, ale lepší se to), řval a řval a vůbec nebyl schopnej tu hlavu zvednout, rukama a nohama mával jako pták :-)…a najednou ze dne na den na to přišel a už to aspoň jako pasení vypadá :D..
Máš moc roztomilýho syna :palec:

Tohle je ten náš pinďa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
31.1.14 14:59

@iaroska :lol: jak se směje :D moc hezký!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
31.1.14 15:03

@Radunka83 @iaroska se vám hezky smějou :palec: Já ho včera taky vyfotila s nádherným úsměvem na rtech :) Dneska jsem nás objednala k fotografce, tak jsem zvědavá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
31.1.14 15:14

@Radunka83 @Tofik …krásní bobci :hug:…řehtání nám jde, tohle je prd, ale většinou si z toho vyřehtá škytavku :lol:..jinak jsme byli včera na té krvi, takže je celkem ok, jen tam je ještě zbytek té žloutenky…takže nám to za 14dní nabere znova, pro kontrolu, jestli žloutenka nestoupá, chudák Tomík - je mi ho tam líto :hug: a čeká nás 1.očkování ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
31.1.14 17:01

Holky, jak oblékáte prcky na doma a na spaní? stále doma bojuji s manželem, protože by malého oblékal nejradši jako eskymáka :lol:, ale to asi není dobré, ne? Já vždycky dětem dávala při teplotě 22st. body s dlouhým rukávem, dupajdy a ponožky. Na spaní při teplotě cca 20st. dávám body krátký rukáv a bavlněný overálek, přikrývám rychlozavinovačkou a na to slabou dětskou přikrývku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
31.1.14 17:02

@Tina85 …jo, a ptala jsem se na ta probiotika a můžou se v klidu brát stále ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
1.2.14 04:07

@iaroska já malého oblékám stejně a stačí to, jinak je splavenej, chuděra :) a kapičky už nedávám, jsme v pohodě bez nich :lol: ale díky za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí