ET 15.3.2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5880
9.3.14 18:28

@Radunka83 to je skvělá zpráva! To jsem moc ráda i za vás :hug:
@Janyyy K jakému doktorovi chodíš? Já chodíš do Foerstrovky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
10.3.14 20:38

@Tofik do foerstrofky jsem chodila já k Benešové, ale s mrňouskem chodím v Plzni, už jsem se přestěhovala, jen gyndaře mám ještě v HK.
dneska to je den :twisted: celý den brečí, na což nejsem zvykla, tak už vyšiluju, ze bude nemocna :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
11.3.14 22:31

@Janyyy jejku, tos ani neříkala, že se hodláš stěhovat tak daleko :) Co máte všichni s tou Plzní? Moje vedoucí tam má chlapa, spolužačka se tam taky odstěhovala…kde bydlíte? Spolužačka bydlí u Boleveckého rybníku. Je to tam krásný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
11.3.14 23:58

@Tofik :-) no v hk je hezčejc:-) klasika za chlapem, ale stejně furt pendlujeme a víkendy jsme v hk, v Plzni jsme na Slovanech, ale to není tak pěkné jako u boleváku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
12.3.14 19:42

@Janyyy Plzeň je už moc veliká. HK je naprosto dostačující, alespoň pro mě. A jak jste se seznámili, když je tak z daleka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
23.3.14 07:13

Holky tak mám doma opět „normální“ akční a sportující miminko :D. V pátek mu doktor sundal ty třmeny s tím, že je noha v podstatě v pořádku…do půl roku máme na noc dávat jednu plínu na široko ještě - spíš pro jistotu ale - a pak přijít na kontrolu…a pak nás čeká kontrola a asi rentgen na roce, na třech a na pěti…no jsem šťastná jako blecha, kdybych nekojila, tak bych se v ten pátek snad ožrala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
23.3.14 07:56

Supeer! teda to byla rychlost! hod fotecky:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
23.3.14 12:51

@Radunka83 …tak to je super… :hug: :hug:…jak jste na tom s tím kojením? Já zvažuji, že začnu přidávat kaši a pak přesnídávky…ve středu nám bude 16 týdnů a může se od ukončeného 16. týdne, ne? Malej teď zase baští snad každou hodinu a půl, tak mu to asi už nestačí a strašně nám kouká do pusy, když jíme :lol:. Ale v noci se budí jen jednou, tak nevím. Ve středu jdeme na očk., tak se poradím s dr… a musíme pořešit to prohýbání :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
23.3.14 12:52

@tiptop …holky už jste začaly s příkrmy? A jak vám to jde? Sami nebo po poradě s mudr?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
23.3.14 13:03

Ahoj holky, tak my na 4 měsících a týdnu v poradně váha 7,4 kg a 68 cm. Toníček už je opravdu velký chlap. Moje mlíčko šlo do háje, takže Nutrilon a Dr, nám dovolila příkrm místo polední dávky. Začínáme mrkvičkou a docela to malej baští :-)Řekla nám teda dělat polívčičku do flašky, ale na doporučení kamarádek ho učím lžičkou, aby jsme později neměli problém. Takže legrace :dance: Držej vám dětičky hlavičku? Nám se s tím nějak loudá…
tak ať miminka pěkně rostou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
23.3.14 13:06

@Radunka83 To je super zpráva!!! :potlesk: teď si to všechno vynahradí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
23.3.14 13:31

Ahojda, ja jeste ne, ale nakoupila jsem jahlovou kasi na noc, ale jeste jsem nezacala.furt si nejsem jista-v utery jim byly 4.,k doktorce jdem az 1.4.nevim estli je lepsi zacit kasi ci mrkvi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
23.3.14 13:33

Hlavy taky nic moc, kyvaj se jak ty pejskove co byli driv v autech u zadniho skla:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
23.3.14 15:00

Matesovi jsou 4 měsíce zítra a to jdeme i na očkování, tak se na příkrmy chci zeptat. A i na pití. Už mě to kojení nebaví, teď taky kojím skoro každý 2 hodiny a i v noci nevydrží dýl než 3 hodiny a už mi z toho hrabe. Je velikej - k 7 kilům už mít bude, tak bych ráda pomalu začala - třeba za 14 dní. Uvidíme, co na to řekne doktorka.
Hlavu drží docela dobře, ale někdy se mu taky ještě tak kinklá zepředu dozadu a někdy jí i ještě pouští dozadu když ho zvedám. U něj je všechno každou chvíli jinak…Teď měl asi 4 dny etapu, že na břiše prostě hlavu nezvedl ani o milimetr, zarvanej nosem do země a levou ruku v puse, do toho si kolena podsunoval pod zadek a nohama hrabal jako kdyby chtěl lízt. A pak ho to z ničehonic přešlo a zase jakžtakž pase :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
23.3.14 15:08

A takhle měl ty třmeny - nevypadá to tak hrozně, ale určitě mu to vadilo když vidím tu změnu v jeho chování…a teď už je pohoda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí