Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Radunka83 to je skvělá zpráva! To jsem moc ráda i za vás ![]()
@Janyyy K jakému doktorovi chodíš? Já chodíš do Foerstrovky
@Tofik do foerstrofky jsem chodila já k Benešové, ale s mrňouskem chodím v Plzni, už jsem se přestěhovala, jen gyndaře mám ještě v HK.
dneska to je den
celý den brečí, na což nejsem zvykla, tak už vyšiluju, ze bude nemocna ![]()
@Janyyy jejku, tos ani neříkala, že se hodláš stěhovat tak daleko
Co máte všichni s tou Plzní? Moje vedoucí tam má chlapa, spolužačka se tam taky odstěhovala…kde bydlíte? Spolužačka bydlí u Boleveckého rybníku. Je to tam krásný
@Tofik
no v hk je hezčejc:-) klasika za chlapem, ale stejně furt pendlujeme a víkendy jsme v hk, v Plzni jsme na Slovanech, ale to není tak pěkné jako u boleváku.
@Janyyy Plzeň je už moc veliká. HK je naprosto dostačující, alespoň pro mě. A jak jste se seznámili, když je tak z daleka?
Holky tak mám doma opět „normální“ akční a sportující miminko
. V pátek mu doktor sundal ty třmeny s tím, že je noha v podstatě v pořádku…do půl roku máme na noc dávat jednu plínu na široko ještě - spíš pro jistotu ale - a pak přijít na kontrolu…a pak nás čeká kontrola a asi rentgen na roce, na třech a na pěti…no jsem šťastná jako blecha, kdybych nekojila, tak bych se v ten pátek snad ožrala ![]()
@Radunka83 …tak to je super…
…jak jste na tom s tím kojením? Já zvažuji, že začnu přidávat kaši a pak přesnídávky…ve středu nám bude 16 týdnů a může se od ukončeného 16. týdne, ne? Malej teď zase baští snad každou hodinu a půl, tak mu to asi už nestačí a strašně nám kouká do pusy, když jíme
. Ale v noci se budí jen jednou, tak nevím. Ve středu jdeme na očk., tak se poradím s dr… a musíme pořešit to prohýbání ![]()
@tiptop …holky už jste začaly s příkrmy? A jak vám to jde? Sami nebo po poradě s mudr?
Ahoj holky, tak my na 4 měsících a týdnu v poradně váha 7,4 kg a 68 cm. Toníček už je opravdu velký chlap. Moje mlíčko šlo do háje, takže Nutrilon a Dr, nám dovolila příkrm místo polední dávky. Začínáme mrkvičkou a docela to malej baští
Řekla nám teda dělat polívčičku do flašky, ale na doporučení kamarádek ho učím lžičkou, aby jsme později neměli problém. Takže legrace
Držej vám dětičky hlavičku? Nám se s tím nějak loudá…
tak ať miminka pěkně rostou ![]()
@Radunka83 To je super zpráva!!!
teď si to všechno vynahradí ![]()
Ahojda, ja jeste ne, ale nakoupila jsem jahlovou kasi na noc, ale jeste jsem nezacala.furt si nejsem jista-v utery jim byly 4.,k doktorce jdem az 1.4.nevim estli je lepsi zacit kasi ci mrkvi.
Hlavy taky nic moc, kyvaj se jak ty pejskove co byli driv v autech u zadniho skla:-)
Matesovi jsou 4 měsíce zítra a to jdeme i na očkování, tak se na příkrmy chci zeptat. A i na pití. Už mě to kojení nebaví, teď taky kojím skoro každý 2 hodiny a i v noci nevydrží dýl než 3 hodiny a už mi z toho hrabe. Je velikej - k 7 kilům už mít bude, tak bych ráda pomalu začala - třeba za 14 dní. Uvidíme, co na to řekne doktorka.
Hlavu drží docela dobře, ale někdy se mu taky ještě tak kinklá zepředu dozadu a někdy jí i ještě pouští dozadu když ho zvedám. U něj je všechno každou chvíli jinak…Teď měl asi 4 dny etapu, že na břiše prostě hlavu nezvedl ani o milimetr, zarvanej nosem do země a levou ruku v puse, do toho si kolena podsunoval pod zadek a nohama hrabal jako kdyby chtěl lízt. A pak ho to z ničehonic přešlo a zase jakžtakž pase
.
A takhle měl ty třmeny - nevypadá to tak hrozně, ale určitě mu to vadilo když vidím tu změnu v jeho chování…a teď už je pohoda ![]()