ET 15.3.2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5880
24.4.14 20:38

@iaroska Já brokolici rozmačkala lžící a pak ještě rozmixovala a stejně se dávil :( Dneska jsem mu dala Květák první lžička a má po tom zase zaražený prdíky, brouček. Ta kaše se mi tu kupovat nechce. Asi počkám, až pojedeme do Polska a nakoupím to tam za 30 Kč :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
28.4.14 13:12

Já mám květák doma ve skleničce už od začátku příkrmů (dostala jsem ho v balíčku od Hami u doktorky) a zatím jsem nedostala ještě odvahu mu ho dát. Od 2 kamarádek jsem slyšela, že jejich děti pěkně zacpal…U nás zatím prochází všechno - jak se říká - sežere na co přijde :-).
Holky dáváte už dětem něco trochu pít? Vodu, čaj nebo ovocnou šťávu? Já pořád odolávám, ale třeba se mi už několikrát stalo, že mi Mates k obědu toho snědl tolik, že si potom sotva 3× potáhnul z prsa a už nechtěl. Tak si tak říkám, aby neměl žízeň nebo spíš měl dostatek tekutin? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
28.4.14 13:34

@Radunka83 …já dávám bylinný čaj nebo meduňkový s jablkem…jsou oba granulované a teď už malému dávám také přesnídávku ředěnou vodou… a chutná mu to. Děti to měly rády obě :). my máme za sebou mrkev - nic moc, bramboru, bramboru s mrkví a dnes dostal bramboru s květákem…dělám to doma, zatím jsem nekupovala žádný hotový příkrm :)…a dlabe docela dost. pak to zapíjí tím bylinným čajem, aby neměl prdíky ;)…jo, a někde jsem četla, že by měly děti mít k příkrmům cca 150 - 250ml tekutiny navíc ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
14.5.14 10:51

Ahoj děvčata, tak jak se všem daří? Jak pokračujete v příkrmech? My baštíme vše, už i maso, pečivo a začali jsme jogurty, zatím baští tedy vše :lol:. Jen máme teď tenhle poslední týden vztekací…už si s ním nevím rady, nechávám ho vyřvat, ale moc se nám to nedaří. Noci prospí celé a přes den spí hrozně málo a pořád řve :twisted: :,(..nechce si hrát ani přetáčet…prostě jen leží, kope a řve :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
14.5.14 10:55

Tohle jsou ta moje tři zlatíčka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
14.5.14 15:50

@iaroska krásné :potlesk:
jináč ahojda po dlouhé době všem :mavam: U nás vše ok - bude nám za chvíli půl rok - letí to hrozně, ale jsem ráda, protože ted už je to veselejší a holky už začínaj být lidmi a je s nima sranda :lol: Baštěj příkrmy - obědy a přesnídávky - včera na kontrole ok a už máme lehce přes 7 kg! Joo a čerstvá novinka jedna se nám už otočí na pupek, druhá ještě vyčkává a musí se do ní ducnout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
14.5.14 16:48

@tiptop …ty jsou zlaťoučký :hug:…Tom je také lenoch a nechce se otáčet :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
14.5.14 16:51

@iaroska no furt jsou v tréninku, tak uvidíme - dneska ta jedna se otočila 10× a ted ani tuk tak ti nevím, estli to radování nebylo předčasné :lol: ale když se daj na bok tak to se automaticky dotočej, tak nevím o co jim jde :lol: hele a už dáváš jogurt jo? já maso, lepek už jsem taky zavedla, dopo mají dvě Um, pak masozelenina, přesnídávka a na večer Um…jaak jedete vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
14.5.14 17:27

@tiptop .....ráno cíca, dop. jogurt nebo přesnídávka…někdy mu to musím smíchat jinak to nechce, asi je jogurt moc kyselý :lol:, oběd masozel., odp. cíca, večer kaše plná flaška a dokrm cíca… v noci už se déle nebudí, snad nám to vydrží :D. no a mezi si dá kůrku chleba, piškot nebo kukuřič. křupku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
14.5.14 17:29

@tiptop …jo, a když ho natočím za stehýnko, tak se také dokulí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
14.5.14 17:45

Jé holky krásné fotky, až najdu kabel tak hodím tu naší cácoru…u nás to byl týden hrůzy:-) pětiměsíční kontrola se proměnila v nemocenskou kontrolu s výsledkem bronchitida a režim kapičky, inhalace, antibiotika:-( a už tedy ta naše mudr povolila příkrmy, takže po týdnu už prostě nechce otevřít pusu vůbec:-(, pže to je furt něco kapky, léky, mrkev:-)¨, ale snad už to je za námi, musím říct, že se furt směje i když je nemocná.
Zkoušeli jsme mrkev, mrkev a cuketu, mrkev a bramboru a batátu…a ani jedno se jí nelíbí prostě falška je flaška. Sice se otočit umí, ale nijak extra tuto schopnost nevyužívá. Začaly jí růst 2 zuby tak je občas vidět, že je víc nervní, ale zatím, žádná hrůza na to, že to je najednou s nemocí. @iaroska a jak si děti zvykli na mimčo? @tiptop ještě na hlídání 2 dětiček stačí 2 ruce? :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
14.5.14 17:51

@Janyyy …ale jo, jsou v pohodě…bála jsem se, ale mají ho rádi :lol:. To my baštíme vše mrkev, bramboru, kukuřici, květák, petržel, brokolici, špenát v různých kombinacích a teď i kuřecí maso ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
14.5.14 18:23

@Janyyy určo hod fotky taky a zbytek šup šup šup ;) my zuby naštěstí zatím ne-e, teda nevím estli to nechci mít už raději za sebou :jazyk: jináč ruce fakt už nestačej kolikrát :jazyk: nevím co budu dělat až se poplazej- nedej bože poběžej každá na jinou světovou stranu :P Je to makačka, kdo to nezažil asi fakt nepochopí, některé dny když i ony nemají den, tak jsem KO, ono dělat vše 2× celý dny je nejenom psychicky dost těžký, ale ted i dost fyzicky namáhavý :jazyk: Ale když se pak na vás obě začnou řehnit tak je to neuvěřitelná odplata za to vše :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
16.5.14 13:14

@iaroska @tiptop teda holky, dětičky máte krásný, všem nám to roste jako z vody :-) Náš mrňousek měl předevčírem půl roku a už vystrkuje růžky :-) Máme 8,46 kg a 72,5 cm. Papá k obídku už skoro vše a svačinky přesnídávky s piškoty, rozmačkaný banán a pod, k véče jsem začala kaši, protože se mi začal budit o půl 4. Musím zaklepat, ale zatím jsem nenarazila na nic, co by udělal blééé :-)Je to náš šikulka. Na bříško se přetočí na obě strany, ale na záda ještě ne. Na pupíku couváme, je to sranda :-) a zuby zatím nic, ale slintí strašně, tak to čekám každou chvíli. Tak pevné nervy a hodně srandy přejeme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
16.5.14 13:31

@iaroska Vy už jíte jogurty? Kolik je malému? Já myslela, že jogurt můžou až později..

Mně kluk včera začal brečet, když jsem mu dávala jídlo na lžičce. celý to obrečel a vždycky se uklidnil, až když byla chvilku pauza a definitivně když dostal flašku. Tak nevím co má za období. raději chvilku počkám, nebudu mu teď nic krom mlíka dávat, ať mu to neznechutím. navíc teda to co uvařím já nechce a jí ten to kupovaný. Syčák jeden :mrgreen: Jinak je sním samozřejmě sranda. všechny máte mimčo starší jak já, tak víte :) Spinká teda vzorně, ale už má 3 měsíce rýmu. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí