ET 15.3.2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
620
23.3.14 16:19

@Radunka83 …to je ale fešák :palec:…my hlavičku držíme, dokonce si při chování v sedě i sedá, normálně neřád drží :lol:, vím, že to není moc dobré, tak ho krotím, ale on pak vyvádí ;). Paseme už také pěkně, jen se prohýbá v těch zádech, hlavně tedy když má radost nebo se vzteká, tak uvidíme, co dr. Říkal, že na to teď při téhle kontrole mrkneme, a kdyžtak budeme muset na tu rehábku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
23.3.14 16:29

@Radunka83 …tak dej vědět, co dr na příkrmy, ju? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
23.3.14 18:47

@Radunka83 Malej je krásnej. Koukám, že si taky vtahuje spodní ret. Mně se ten ksichtík moc líbí :mrgreen: je super, že už to malýmu sundali! :potlesk: Hele, jak popisuješ co malý dělá na břiše, tak mám doma totéž. Hlava zabořená, zadek nahoře a sune se nohama dopředu :D Když má náladu, ta teda tu hlavu na pár vteřin zvedne.

Co se týče příkrmů, tak když byla Adélka jen na UM, tak jsme od 4.měsíce začali s mrkvovým příkrmem, pak brokolicovým. Kaše až později. A já jsem to dnes dostala a mlíko už skoro vůbec nemám, takže mi asi tělo chce říct, že končí :,( Jsem doufala, že to bude trochu dýl. Takže čekám, že mi příště doktorka řekne, ať začneme přikrmovat. Jako u Adélky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
25.3.14 08:16

Holky tak přesně na 4 měsících má 63,5 cm a 6,79 kg. Ještě dřív než jsem otevřela pusu a zeptala se na ty příkrmy, tak sama doktorka řekla, že mu jsou 4 měsíce, tak že můžeme začít přikrmovat a dala mi nějaký příručky a „sponzorskej“ balíček od Hami. Že dobře přibývá, je velikej, tak že není proč čekat, že čím dřív se pomalu začne, tím líp kvůli alergiím a i pak ochotě jíst.
Tak zkusím 1-2 lžičky mrkve dneska - jsem moc zvědavá, co na to bude říkat :lol:.
Jinak mě pak ale naštvala - ví, že teď 5 týdnů ležel svázanej na zádech a ještě k tomu už u ní pobrekával a dala ho na břicho a on samozřejmě skoro nepásl, protože on pase jen když se jemu chce a hlavně je v pohodě s náladou. A hned mi řekla, že by asi potřeboval Vojtovku. tak jsem jí řekla, že doma pase dobře když chce - takže na příští kontrolu jí to normálně nahraju na mobil aby mi věřila. Je totiž neuvěřitelný, co se za ty 3 dny po sundání řemenů s ním stalo - pořád se směje a hlavně najednou začal úplně v pohodě pást a vydrží třeba 5 minut, i si už chvílema posunuje sám ruce po podložce jak potřebuje a strká je víc a víc před sebe dopředu. Takže určitě mu dám minimálně 3 týdny a až potom bych řešila, jestli Vojtovku potřebuje nebo ne. Tohle hodnocení dětí z 10 vteřin v ordinaci mi přijde dost brutální a obzvlášť po léčbě ve třmenech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
26.3.14 16:33

Ahoj, tak Tomášek má v 16 týdnech 5,9kg :dance:. Neměřili ho, jen jsme dostali zase nějaký píchanec :). Ptala jsem se na ty kaše, tak nám je mudr. dovolil :dance:, takže začneme s kašičkami. Zeleninu a přesnídávky prý radši až od 5měsíců. Ale to neva, hlavně, že už mu můžu dát aspoň něco, teď těch pár dní pořád baští :(. A zádíčka mu zkontroloval a říkal, že se mu to zdá v pořádku… když se prohýbá při vztekání nebo z radosti, nemám si toho všímat. Pásl hezky…tak snad to bude ok :think: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
26.3.14 16:37

@Tofik …jsi mě trochu překvapila…to jako MS má vliv na mléko? Já je totiž tentokrát mám od úplného začátku…ještě jsem snad nebyla bez :mrgreen:. někdy i 2× v měsíci :cert:. U dětí předtím jsem je celé kojení neměla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
26.3.14 18:50

@iaroska Já myslím, že v mém případě ano. Pže jsem je doteď neměla a jak mi začalo ubývat mlíko, tak jsem teď dostala MS a den před tím už malej po 3 minutách kojení brečel, že tam nic není a má hlad…Tak myslím, že to s tím souvisí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
4.4.14 21:12

Ahoj holky, tak vás zase všechny zdravím… v pondělí jsme byli naposledy na kyčlích- vše ok. :dance: Od minulého pátku dáváme kašičku a je to o moc lepší. Večer mu jí dám řidší do lahve a v poledne mu dělám trochu husté kaše a bagrujeme lžičkou, to je prča :lol:. Dokonce mi spí i celou noc, ne vždy, ale často :dance:. Jak se máte vy? Už něco přidáváte? My jsme fakt museli, on už by mě snědl i s botama :mrgreen:. Večer vypije 200ml té řidší kaše, teče mu přes velký dudlík a pak si v klidu dá ještě cícu…to bych už fakt neukojila. Ale jinak kojíme stále tak cca 5× denně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
6.4.14 18:56

@iaroska My už skoro 14 dní jedeme zeleninku k obědu, dneska už snědl celou malou skleničku - 125 g a ještě by si dal. Mám z něj radost, fakt mu chutná zatím všechno - vyzkoušeli jsme mrkev, bramboru, dýni, brokolici a pastiňák. K večeru už jsem párkrát zkusila taky kašičku, koupila jsem nemléčnou rýžovou, dávám mu jí zatím málo - dávala jsem do 50ml vody jen, včera do 80ml ale nějaký zaplácávací efekt nepozoruju…v noci je to hrůza pořád, když vstanu a kojím 2× jsem nadšená…někdy je to klidně 4× i 5×, už mi z toho hrabe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
6.4.14 18:58

Ojda holkýýý :mavam: tak raduš super že jste bez kšand :potlesk: holky už maj 6200 a 6500 a asi 62 cm, v sobotu jsme začaly mrkví a bramborem, nooo sunar je sunar- snad to bude časem lepší :D jinak v noci furt spěj 8-9 hodin v kuse, takže luxus…navzájem se občas na sebe tleměj a muchlaj se :lol: je s nima sranda ale náročný to je, dny mi tíkaj mílovými kroky, z hodin jsou minuty, ale před rokem, v tuto dobu ty nervy pracovaly mnohem mnohem víc :jazyk:
je super že jste všechny v pořádku a daří se vám :kytka: Martina se dlouho neozvala - martííííííííí??? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
6.4.14 20:30

@Radunka83 …tak to já koupila mléčné kaše hami a dobrý ;). Zeleninu jsme ještě nezkusili, ale příští týden bych už také chtěla začít. My spíme někdy celou noc a někdy 1× kojíme, takže je zlato :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
6.4.14 20:30

@Radunka83 …dáváš kupovanou nebo mu děláš zeleninku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
6.4.14 20:31

@tiptop …holky pěkně rostete, tak jen tak dál :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
6.4.14 20:56

Ahojda @Radunka83 to je dobře, že už jsou nožky ok, @tiptop stejně to musí být mazec…všechno dělat dvakrát, mají alespoň stejný režim?

my jdeme v úterý na 4měsíční kontrolu, tak jsem zvědavá co nám řekne a jak vyrostla a o víkendu začnu se zeleninkou asi nejdřím mrkev a brambor a hokaido…četla jsme, že se má dávat olej (jasný kvůli vitamínům), ale nevím jaký všude píšou něco jinýho :twisted: jinak naše malá je fakt hodňoučká spíme od ¨23.00 tak do 8.00 takže pohodička a z prsu už vůbec nechce:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
7.4.14 06:37

@Janyyy olej dávám řepkový plus slunečnicový -lisovaný za studena koupený v DM…režinm na noc sladěn, ale přes den jsou nevyzpytatelné, většiou spí na přeskáčku, takže něco doma stihnout je celkem fuška - naučíte se využívat každou nanosekundu :jazyk: dost je baví hrazdičky, televize - písničky na ´´očku a jedna miluje muchlat noviny - vůbec jedna furt něco drtí v tlapách a druhá je pozorovatel a furt něco kecá či vyje :lol: super že taky hezky spí :kytka: hodte fota holky, já v rámci času taky něco prdnu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí