ET 15.3.2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
620
22.1.14 20:21

@Tofik …drobítek už je to lepší, ale četla jsem, že účinek se dostavuje cca za 1-2týdny :), tak uvidíme…ale malej je hroznej cíťa :lol:, tak přidáváme i ten espumisan ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
23.1.14 06:11

Holky ahoooj- my jsme dávali infacol a fakt super-prděli jak z kanonu a bylo po bolestech :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
23.1.14 09:52

To ani neznám. Nám doktorka řekla pár preparátů, lísteček už jsem teda ztratila, ale tohle asi opravdu slyším prvně. To je volně prodejné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
23.1.14 10:15

@Tofik jojo volně prodejné a teda ten nám zabral fakt na jedničku, je pomerančovej, kapátkem do pusy a pak jsou cítit jak pomerančoví difuzéry skrz dudák :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
23.1.14 10:19

@tiptop a to se nemůže přidat do mlíka nebo na lžičku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
23.1.14 10:22

Je to zbytečný- je tam super kapátko-natáhneš a pustíš do pusy-našim to moc chutná, a když ne, tak zacpeš dudlíkem aby to spolk, fakt na něj nedám dopustit :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
23.1.14 10:24

@tiptop No zbytečný…mně to přijde jednodušší :) Tak by mě zajímalo, jestli je to dovolený

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
28.1.14 10:37

Ahoj maminy, tak jak se daří? Jak nám ratolesti rostou? Nám konečně zabraly kapičky biogaia, aspoň to tak vypadá, malej prdí jak o život a neřve. Teď pro změnu řveme asi pořád hlady, už fakt nevím. Přes den je na cíce snad každou hodina až hodinu a půl :think:. Vždy u toho klimbá a pak se vzbudí za 10min a zase má hlad, už nevím co s ním. Večer krmíme snad 2 hodiny a stejně huláká, tak jsem mu už párkrát zkusila dát trochu čaje, tak vysosne kolem 50 a pak usne :( V noci spí ty 3-4 hodiny. Už zvažuji i příkrm, protože mi nepřijde reálné celý den kojit. :nevim: Uvidím, zítra jdeme k dr na převážení a pak to nějak promyslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
28.1.14 17:17

Ahojda. Mně se teď občas i stane, že mu stačí jen mlíko ode mě a nemusím dokrmovat, ale dnes dopo jsem ho krmila, nekecám, 2 hodiny! A cucal z obou. Pak konečně jevil známky najedení a usnul :mrgreen: Jinak jsem koupila ty kapky Infacol a zabírají. @tiptop Ty to dáváš holkám pokaždý? Tam píšou, že se mají dávat jen několik dní. Že pokračující podávání může napomoci k zabránění prdění. Tak nevím :nevim: Jak to děláš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
28.1.14 17:23

@Tofik hojda zezačátku jsme jim to dávali-tak tden a ted jen když maj hysteráky bez příčiny, páč už krásně prděj i bez toho :mrgreen:
hodte fotečky dětí mamky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
28.1.14 17:36

@tiptop Aha. Takže když mu to dávám od pátku, měla bych brzy přestat. Já se bojím, aby zase nezačal..mě hrozně stresuje, když dítě brečí a já nevím proč :( Hele, a když jim to dáte, když řvou, za jak dlouho to zabere?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
28.1.14 17:41

@Tofik hele my jsme jim to pak snižovali-ti nevím třeba 2×denně a tak, yaže to bylo přes tden určitě-ale ten tden jsme jim to cpaly furt…no právě že skoro okamžitě- ale jako fakt, nebo je to divná náhoda, ale to by byla moc častá že? a jak ho snáší viktor?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
28.1.14 17:53

@tiptop Právě, že mu to zabírá. Takže jsem spokojená. On byl zvyklý už před tím na kapky, ale bohužel nezabíraly. Ale ty se braly soustavně, takže mě tady překvapilo, že se berou krátce a mají pořád účinkovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
28.1.14 17:58

@Tofik ta super-hele my od t doby, jak říkámm super-a přiznám se že jsem ani netušila že se to nesmí dlouhodobě-my přestali dávat furt páč velká potřeba tj.cena a pak začly prdět sami parádně..a ted jak říkám to máme jen jako záchranu při neprokázaném hysteráku, fakt nás zachranuje :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
28.1.14 18:32

…tak to je ten náš prďola, ale dnes má zrovna celý den hysterák a já nevím proč :nevim:. Holky, kolik vám děti přes den spí? :think: Mě přijde, že strašně málo spí a pak pořád řve únavou… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí