ET 15.3.2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
620
4.1.14 14:37

@Tofik …no, děti to snášejí líp než já, mají prý aspoň dvoje Vánoce :lol:…to víš, se mnou cloumají hormony, tak to hůř nesu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2093
5.1.14 13:24

@iaroska gratuluju k úspěšnému přibírání ;). Děti taky bývají část svátků u ex, akorát my to nemáme soudně upravené, takže se vždycky musíme nějak dohodnout :roll:. Teď, když máme Alizku, je to jiné, ale předtím to bylo dost divné být na část svátků bez dětí…
@Tofik koukám, že malý taky přibírá rychlostí blesku :mrgreen:

S tím spaním mě neprovokujte :lol:. Tohle je moje nejmíň spavé dítě - v noci byl zatím rekord 4,5 hodiny před týdnem, ale bohužel se to neopakovalo. Jede napřed po 3 hodinách a pak tak od 2 v noci po 2 :zed:. Podle mě ji bolí bříško, protože i ze spaní heká a tlačí. Hladem to myslím nebude, přibírá kolem 1/4 kg týdně ;). Přes den jí po cca 2 hodinách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
5.1.14 14:20

@irenn …s tím hekáním a tlačením to máme teď také. Většinou začíná kolem páté ráno a vydrží mu to s malinkýma přestávkama až do rána, to se většinou pokajdí jak lion a pak má zase hlad a pořád dokola…buď srajdíme nebo jíme :lol:…teď se mi nějak osypal po tvářičkách, tak nám dr. dal mastičku a na dnešek se nám to rozjelo i na bříško, tak nevím, zda to také mazat tou mastičkou…nemáte zkušenost? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2093
5.1.14 19:34

@iaroska Ali byla teda osypaná jenom na tvářičkách a na krku, měla takové to novorozenecké „akné“. Zkus máznout i to bříško, uvidíš, co to udělá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
5.1.14 20:06

Holky co jste na ty pupínky dostali? A bylo to na předpis? My už to máme taky… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
5.1.14 20:08

Jen pro porovnání, my měli na 6 týdneh 5,2 kg a 59 cm, chlapeček nám roste jako z vody :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2093
5.1.14 20:08

@Tina85 dr. mi napsala 2 masti a Jarišův roztok, masti museli v lékárně namíchat podle rozpisu od dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
6.1.14 09:05

S tlačením, funěním a hekáním to máme taky, akorát, že to začíná pravidelně každou noc mezi 3-4 ráno a pokračuje až do rána. Co mě udivuje je to, že u toho spí - nebo aspoň vypadá, že spí. Jen je u toho tak hlasitej, že nespíme my rodiče :lol:. Vyrážku na obličeji má taky, ale co mě víc trápí je, že mu praskla kůže v obou tříslech, to jsem nějak zahojila ani nevím jak a včera mu praskla na krku v těch kožních ohybech…zítra jdeme na 6týdenní kontrolu tak uvidíme co mi na to řekne a kolik nám narostl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
6.1.14 10:11

@Tina85 …mě na to dal cremor holt, psal mi recept, ale je prodejná i normálně. Tady na netu jsem jí viděla cca od 54Kč. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
6.1.14 10:51

Já teda ty pupínky vůbec neřeším. Já to pokládám za potníky :nevim: A v pátek jsme byli u doktorky a nic neříkala, že by to bylo divný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
6.1.14 12:02

Holky, díky za tipy, ale rozlejzá se nám to i za ouška, tak zítra pro klid k doktorce. Jinak nám na koliku moc pomohly kapičky Biogaia - probiotika, jsou sice dražší, ale máme vrtění bez pláče a křiku (Espumisan nezabral).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
8.1.14 08:21

Tak Mates na 6týdenní kontrole 57cm a 5020g, docela kyne chlapec :-), už má asi 4 brady :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
12.1.14 12:18

@Tina85 …tak to ty kapičky také zkusíme, Tomík je hrozný cíťa a rozhodí ho každý prd :lol:. Jinak jsem asi zakřikla noční spaní, nějak zase nespíme, už dvě noci byl uprostřed vzhůru cca 3 hodiny, myslela jsem, že mě šlehne :(. Ale dneska se zase vzbudil jen v půl druhé a pak v 6h, takže dobré…snad se zase blýská na lepší časy :mrgreen:. Jen nějak nemůžeme natrénovat večerní ukládání, včera byl v postýlce už od 20h, ale usnul stejně až po půl jedenácté :(. Jak jste na tom vy? Už zavádíte nějaký režim? Daří se to? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
13.1.14 17:06

@iaroska Nám krásně kapičky zabraly, ale jsou dražší než espumisan. Mě 10ml stálo cca 400,–. Jinak denní režim zkoušíme, večer koupačka, jídlo a chrupka nejdýl do 21:00 a docela nám to vychází, nerada bych to zakřikla. Prťousek pak vydrží spinkat tak do 3-4. pak už je to pravidelně po 4 hodinách celý den. Ale krmím z lahvičky, s kojením je to asi těžší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
14.1.14 12:41

@iaroska nám se podařilo ho naučit (nebo si to usmyslel sám, kdo ví :D ) tak mezi 8 a 9 ho uložit do postýlky po jídle a po koupání a stačí mu když u něj chvilku někdo je a pak si usne sám a spí tak zhruba 4 hodiny, výjimečně 5. Pak po kojení je to už horší, to vydrží nejčastěji tak 3 hodiny, někdy i míň ( včera ale poprvé zvládnul skoro 4 hodiny, tak snad mu to vydrží)a zas chce jíst. No a pak už je konec - sice má zavřený oči a vypadá že spí, ale mlátí se v postýlce, protahuje, vzdychá, chrochtá, funí…a to už teda nespíme s manželem pořádně ani jeden, protože ty jeho projevy jsou fakt hlasitý..a tohle začíná vždycky po tý druhý fázi spánku nočního, někdy ve 3, někdy ve 4…nemůžeme přijít na to, co s tím - no asi nic, můžeme doufat, že ho to časem přejde…
jinak přes den krmíme tak po těch 2,5 hodinách nejčastěji - nejvíc vydrží v kočárku venku, to klidně i 4 hodiny…už měl období, kdy jsme krmili pravidelně po 3 hodinách, ale zase se to změnilo a teď je to častější a ne úplně pravidelný…
jinak holky jak to máte s pokládáním na bříško a pasením koníčků? on na břiše vůbec nechce být, vydrží tak 3 minuty a začne řvát, leží u toho jak mrtvola, pusou ryje do deky a zvedá tak akorát zadek a nohy, sem tam hlavu zvedne ale jen otočenou na stranu…jinak ji zvedá třeba na rameni při odříhávání krásně…já vím, že má ještě čas, ale trochu se bojím, aby mě pak neřekla doktorka že musíme někam chodit cvičit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí