ET 15.3.2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
103
16.5.14 14:04

Mě doktorka řekla, že jogurt až od ukončeného 7. měsíce, tak já čekám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
16.5.14 14:40

Tak Mates baští úplně všechno co mu dám - skleničku nebo doma udělaný a sní toho fakt hodně. Zatím jsem dávala zeleninu, maso, žloutek, ovoce a kaše. Ovšem rozjíždí se mu exém, takže jsme to museli stopnout a jedeme opět od začátku a zkusím vypozorovat jestli to má spojitost s nějakou potravinou nebo ne. Takže teď dostává jen maso, mrkev, bramboru, brokolici a dýni, ovoce jsem stopla úplně a kaše jen nemléčný. Problém je ale i ten, že si zvyknul na ty chutě a přes den v podstatě nechce už moje mlíko- to jen v noci, takže aby mi nehladověl začala jsem mu dávat místo toho ovoce nutrilon. Uvažuju že zkusím na chvíli koupit i nějaký HA mlíko jestli se ten exém nehorší z těch mléčných kaší nebo Nutrilonu…uvidíme, je to otrava a modlím se aby se to nerozjelo nějak příliš…
Na břicho se točí na obě strany v pohodě, ale víc upřednostňuje jednu..zpátky to ovšem neumí - snažil se asi 2 dny a dotáhnul to skoro na bok, ale pak zase přestal a když ho to na břiše přestane bavit, tak se začne vztekat, později srdceryvně plakat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
16.5.14 16:35

@Radunka83 To je božan. Má hezký chmýří :mrgreen: Adélka měla takhle malá alergii na jahody. Za rok už ale byla v pohodě. Tyhle alergie na potraviny ještě můžou vymizet. Tak pak dej vědět, z čeho to tedy má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
16.5.14 20:40

@Tofik Pěkně pelichá chlapec :mrgreen:. Doufám, že na to přijdu z čeho to má. A kdo ví jestli to s jídlem vůbec souvisí…no vzhůru do detektivní práce :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
16.5.14 20:53

@Tofik …malému je 5 a 14dní, minulý týden jsme byli u dr. a řekli nám, že bílký jogurt už může, ne moc tučný, tak dávám activii a zkusila jsem trochu activie sladké ;)…on ten kyselý jogurt moc nechce, tak ho zařadím jen občas a trochu…no, a zatím vše ok :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
16.5.14 20:55

@Tina85 …no vidíš a mě řekli, že teď se to zavádí vše, co nejdříve kvůli menšímu riziku vzniku alergií ;)…u dětí před těmi cca 10 lety jsme je také dávali až později, vlastně skoro vše až později i pečivo… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
16.5.14 20:56

@Tofik …malej je krásnej :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
16.5.14 20:57

@Radunka83 …prďola :lol:…koukám, že my jsme tu asi nejplešatější :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
16.5.14 22:15

@iaroska Já myslím, že s porostem hlavy jsou na tom naši kluci stejně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
6.6.14 21:11

Ahoj děvčátka, nějak nám to tu vázne :lol:, jak se máte? :hug: My jsme po 6-ti měsíční prohlídce a dr. se nezdálo, že Tom se neotáčí na bříško, a že se nestaví na nožky? 8o…jak jste na tom vy? Máte některá zkušenost? Dal nám měsíc a pak bychom to prý museli řešit :(, tak jsem z toho taková nesvá :think:. Jinak máme 6950g a 68cm :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
9.6.14 16:20

@iaroska Ahoj. Viktorkovi bude v pátek půl roku. Vychází to přesně na datum a den, pátek třináctého :-) Na bříško už se otáčí, občas i zpět na záda. Snad nezapomenu a zeptám se své doktorky jaký na to má názor, když to ještě dítě nedělá. Stavět se na nožky je podle mě kravina. Adélka se stavěla podle mě až někdy v deseti měsících a byla v normě. Neboj se, on to Tomášek dožene :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
9.6.14 21:11

@Tofik …no, dr. chce, aby se udržel na nohách…celou svojí váhu :( :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
10.6.14 07:32

@iaroska Ahojda, celou vahou to je divné. My po 6. měsíční kontrole odcházeli s tím, že ho máme zvedat jako na stojáka aby nožky natahoval a zkoušel přenášet váhu. Furt je jako by má pokrčené, tak s ním takhle taky blbněte, začíná se to lepšit a při lehu na bříško mu je jako narovnat k zadečku, aby se odstrkoval. Hold každé dítko je jiné a ty jejich tabulky jsou za trest. My jdem na kontrolu po 2 měsících a pak se uvidí. Na bříšku je jinak nejspokojenější, couváme a otáčí se dokola kolem své osy, ale nepřetočí se zpět na záda. Já mu taky věřím, že to zmákne! Jinak my měli na 6. měsících 8,45 kg a 72,5 cm :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
10.6.14 12:15

Tak mi jdeme ve čtvrtek na 6. měsíční a ze zad se ještě nepřekulí zpět a na nožičkách sice váhu udrží, ale jen chvilinečku. Nevím co si o těch doktorech myslet naše třeba zvedala hlavu hrozně brzo a na kontrole se to doktorce stejně nelíbilo, že to dělá blbě:-(. Tak jsme zvědavá co nám řekne nyní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
10.6.14 12:19

Já ještě ani malýho nezkouším dávat na nožičky. nějak mě to vůbec nenapadlo :oops: Počkám si, co mi řekne ve čtvrtek doktorka. Ale že to letí, co holky? Mně teda strašně. Plánujete nějakou dovolenou? My jedeme příští týden do Jizerek. Mají tam supr zázemí pro děti venku a vevnitř. V těch ostatních kam pojedeme mají jen venkovní hřiště, tak doufám, že nebude pršet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí