ET 15.3.2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5880
18.4.14 07:30

@Janyyy my byli včera na kontrole a já se doktorky ptala, jestli bych neměla zajít na rehabko, protože když je na břichu, tak se někdy kácí do strany a nedrží stabilitu. Ona na to koukla a řekl, že to je dobrý, že je naopak napřed, protože se už chce přetáčet :mrgreen: Ale jinak se mu na břichu moc nelíbí. Po chvilce začne brečet, takže musí na záda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
18.4.14 07:55

Náš divoch už se na bříško překuluje krásně, hned jak ho člověk položí na hrací deku. Teď začal i z druhé strany, ale nějak nemůže přijít na to jak zpět na zádíčka :-) To zaboří hlavu do podložky a funí o stošest :-) My si zas nesaháme po těch nožkách, jen kolínka, asi přes ten břuch nemůže :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
18.4.14 08:29

Mates si sahá na kolínka jen, dál se mu zatím taky nechce. Pořád si lehá na levý bok a když se mu chce, tak se na břicho přetočí v sám, ale jen na tu jednu stranu, druhou zcela bojkotuje. Taky má ale dost často problém s rukama, buď mu nejde ta spodní vytáhnout z pod těla a nebo se nedotočí kvůli tomu, že má ruce pořád narvaný v puse :lol:. A pak je z toho nepříčetnej. Zpátky na záda to taky neumí, když ho to přestane na břiše bavit začne se pěkně vztekat a mlátit se, maximálně zaboří hlavu…

Holky poraďte, už tak 5 dní se mi zdá na dotyk teplejší než dřív, tak ho měřím - většinou ráno a pak před koupáním a ráno má v zadečku tak těch 37.7 a večer tak 37.9. Nemocně ale nevypadá, směje se, hraje si, jí…jen ty noci - dnešní prokňoural. Tak nevím jestli to mám řešit a jít k doktorce nebo je ta zvýšená teplota takhle u kojence normální? Ve středu máme jít na třetí hexu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
18.4.14 08:34

@Radunka83 S teplotou nevím. Myslím, že ji má zvýšenou. Může v něm být nějaká viróza se kterou tělo bojuje. Malý má už měsíc rýmu, střídavě doplňující horečkami(2×).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
18.4.14 09:27

@Radunka83 …aby mu třeba nerostly zoubky? ;)…koukali jste? Některým dětem rostou už od 3 měsíců…my to tedy neznáme, děti měly zuby až někdy v 8 měsících :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
18.4.14 11:46

@Radunka83 je to sice jen zvýšena teplota, tak bych neřešila práškama a sledovala, ale před očkováním bych to určitě řekla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
18.4.14 11:55

@Radunka83 my to měli asi 3 dny, byl víc spavej, jinak nic a přešlo to samo…každopádně, jestli se ti nezdá, návštěvou u lékaře nic nezkazíš :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
19.4.14 11:08

…holky…krásné Velikonoce všem :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
19.4.14 13:54

@iaroska Díky, Tobě taky! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
24.4.14 09:30

Tak všechny zdravím po Velikonocích :). U nás bohužel propukl nějaký moribundus a malý má od úterka teplotu a je nějaký zahleněný :(, bohužel mu to nejde ven, nemá rýmu nic. Včera jsme byli na 4,5m prohlídce, tak měříme 65cm a vážíme 6250g a nemohli nám dát poslední hexu kvůli té teplotě :(. Oficiálně najíždíme na příkrmy…všechny :dance:. Včera jsme zkusili mrkev a zatím ho nijak nezaujala :mrgreen:, tak uvidíme. Zítra musíme na ko, tak snad to zmákneme bez atb. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
24.4.14 15:40

@iaroska To má malý taky. Léčili jsme to měsíc a ještě teď tak jednou denně ho musím vysát. On teda měl rýmu a pak mu to slezlo do nosohltanu a měl i horečky. Dávala jsem na to Mucosolvan. Jinak s příkrmy také začínáme. Mrkev jsem koupila, tu jedl. Včera jsem vyrobila z brokolice a dávil se tím :-( Tak jsem mu dnes zase dala kupovaný s květákem a to dlabe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
24.4.14 15:42

@Tofik …já mu musela mrkev dneska namíchat do trochu kašičky, jinak to nechtěl…taky se dávil :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
24.4.14 15:46

@iaroska Já si pamatuju, že když jsem zkoušela Adélce udělat příkrm, tak to muselo být hodně hodně rozšlehaný, aby to snědla. Ale už si nepamatuju kdy jsem jí to dávala. Určitě jsem začínala kupovanými, to vím. tak si říkám, jestli totéž neudělám i s malým. I za tu cenu, že jsou ty příkrmy drahé…a jakou kaši děláš? Já jsem koukala v krámě a je to drahý jako blázen :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
24.4.14 16:14

@Tofik …mám tu hami, první kaše…kupovala jsem jí asi v tescu v akci za 50Kč a teď i sunarku rýžovo-kukuřičnou, stála také tak nějak a jsou bez příchutě. Jinak mu dávám i banánovou a broskvovou, ale až k večeři :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
24.4.14 16:14

@Tofik …jo, a já mu tu mrkev pasírovala přes sítko, takže byla úplně jemňoučká ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí