ET 15.3.2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1404
4.12.13 14:39

@Radunka83 žroutík je moc nádhernej :hug: Gratuluju a doufám, že po tak příšerným porodu už si budete jen užívat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
7.12.13 12:07

Ahoj holky tak už je Markétka na světě, narodila se včera má 3,85 kg a 53 cm. Ve čtvrtek večer mě přijali s nálezem úplně uzavřená a cesty nepřipraveny - teda tak boolestivé vyšetření fuj. Večer tableta a ráno v 9. další, píchlá voda a pak už to jelo do 14.hod. Nebylo to tak hrozný, ale šílený bylo to, že mi malou jen ukázali a musela do inkubátoru kvůli dýchání. Což tedy vydržet 2 hodiny než přišla Mudr z dětského to bylo na infarkt. Na štěstí je vše ok a dneska už je prdelka se mnou na pokoji. Jinak šitá jsem asi dost, pže na sále doktor říkal, že čekal 4,5 kg mimčo :?, ale je mi fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
7.12.13 12:20

@Janyyy veliká gratulace mamkooo :hug: :kytka: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
7.12.13 17:58

@Janyyy Gratuluju moc :hug:, další na světě!!! Za chvíli budeme komplet :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
7.12.13 20:45

@Janyyy Gratulujeme! :hug: :* A jsou tam na Tebe hodný? Jaký máš pocit z personálu?
Já Tě asi brzy budu následovat. Ve čtvrtek mi doktorka dělala hamiltona, nechápu proč to dělá 10 dní před TP, když mi sama říkala, že jsem otevřená málo, a včera večer a dnes ráno mi odešla hl. zátka. Tak už raději počítám s tím, že to každým dnem propukne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
8.12.13 10:12

@Janyyy Moc gratuluji!!! Hodně zdraví oběma. Holčička ať vám pěkně roste a dělá jen a jen radost!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
8.12.13 10:13

@Tofik Držím pěsti, ať to proběhne všechno co nejvíce v pohodě!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
8.12.13 12:33

@Tofik neboj zatím vše ok, všichni jsou milí a zatím jediná připomínka je, že hlavně, že všude píšou jak máš mít tašku na sál a co v ní máš mít…ve finále jsem musela na chodbě odložit vše a vytáhnout si jen pantofle a vodu a kartáček, že prý tam není místo…to, že tam místo samozřejmě je a manžel normálně přišel s taškou (leč pečlivě zabaleno bylo vše potřebné u mě) to už nikdo neřešil :lol:. Když tak se ptej, ráda odpovím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
8.12.13 21:59

@Janyyy Jo, o těch osob. věcech mi kamarádka říkala, že vše zůstalo v tašce a vzala si jen pár věcí na sál. A co jinak? Malá spí a jí dobře? Já doufám, že vydržím co nejdýl. No nejvíc se mi líbí příští pátek na 13.12. :palec: Ale nevím jak to je, když jsem už odšpuntovaná. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
9.12.13 06:22

Ahojda holky,
zasílám pár fotek našich malých satánků :mavam: Jinak Jani - kdypak jdeš dom? Raduš jak ty bojuješ? Tofíku držím moc pěsti - pátek 13 by byl hezkej - ale hlavní je at jste v pořádku a máte to za sebou - já se také upínala k 13.11 či 11.11, a nakonec mi to fak :lol: t už bylo fuk - jen jsem chtěla at už jsou akutně rychle vylíhnutý :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
9.12.13 09:07

@tiptop Jsou krásný holky jedny!!!Jak to zvládáš? Musí to být pěknej záhul…my bojujeme snad celkem úspěšně zatím, jen tomu musíme dát nějakej režim, což se zatím moc nedaří…přes den mě je líto ho budit, když spí, ale vím, že bych měla, aby se to krmení ustálilo na nějakých hodinách a hlavně pak večer koupání…teď 2 dny vstávám v noci už jen 2×, tak snad mu to vydrží, přes den má hrozný výkyvy - někdy 2 hodiny, někdy klidně 4…strašně už kouká a všechno skenuje (zajímalo by mě, co vlastně vidí :D )…a je hrozný když ho porovnám třeba s tvýma holkama nebo i s jinýma mimčama 14denníma, tak mi prostě přijde fakt jak obřík :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
9.12.13 09:08

@Tofik mě zátka odešla ve středu ráno a v neděli se pořád nic nedělo, takže to je asi individuální…ale říká se, že je to otázka maximálně pár dnů po odejití zátky, tak uvidíš…to hezký datum bych ti přála :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
9.12.13 09:37

@Radunka83 hele a vlastně ty kojíš? Ani nevíš jak bych brala abych je musela na žranici budit :mrgreen: Moje teda dodržouj tříhodinovky ale jsou vzhůru o dost dřív - vlastně včera byla vyjímka přes den jsme je taky budili po 4,5 hodinách! A v noci se místo v 01 probudily až ve 2:30 - TAKŽE REKORD! :potlesk: Kéž by jim to vydrželo! Ted jsem byla splavená jako prase - hodku tady řvaly obě synchroně - já sama, fakt jsem nevěděla kterou dřív držet, kterou houpat, do toho mě přišlo že se vzájemně hecují která ty výšky nasadí víc…no tak jednu jsem houpala v lehátku, druhou v náručí, v náručí utichla - rozeřvala se ta v houpátku, položim tu z náruče, vezmu tu uřvanou z lehátka, mezitím se rozeřve ta položená…no holky to je totální lobotomie tohle to :lol: Ted už dorazila mamka - a co satani? Samozřejmě vzorně chrněj před babi :dance:
Jo mimina vidět černobíle a naše jsou total fascinované černobílou tečkatou dekou to zíraj o 106 ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
9.12.13 10:22

@Radunka83 @tiptop Děťátka jsou rozkošný :* :srdce:
@Radunka83 Je pravda, že oproti dvojčatům je krapet větší, ale má být po kom, že. A aspoň se nemusíš tolik bát při manipulaci s ním. Aspoň já bych to tak měla. Čím drobnější, tím bych byla úzkostlivější, abych mu něco neudělala. Jo a ohledně krmení…já bych to neřešila. V porodce se musí dodržovat nějaký časy, ale doma bych ho nechala, ať si to určí sám. Přece nebudu dítě budit na krmení, když nemá hlad. ;) On si řekne, až bude chtít a to nepřeslechneme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
9.12.13 10:49

@tiptop @Tofik My máme zatím v koši pověšenýho páva Emila zezadu a má taky černobílý obrazce - čtverce, trojůhelníky atd. a zírá na to jak uhranutej…první 2 dny doma jsem na noc dala Nutrilon, asi jsem měla ještě málo mlíka a nestačilo mu, teď už plně kojím, už jsem i 2× musela odstříkat jak mi tvrdly prsa…on je ale fakt žrout, ten by v tý puse mohl pořád něco mít…úplně jsem si u vás doma tu scénku představila a musí to být fakt masakr :zed:, ale ty se to naučíš, holky se to naučej a za chvíli bude pohoda :D
Jo, máš pravdu Tofiku, jak je velikej, tak se nebojím s ním zacházet trochu „drsně“…už v tý porodnici, jak jsem se nemohla skoro hnout, tak mi nic jinýho nezbývalo - kdyby mě u toho někdo viděl, takmi ho asi odeberou :mrgreen:, ale ustál to a zvládá to dál, snad to na něm nic nezanechá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí