ET 15.3.2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
620
5.11.14 08:39

Jo, a když má chuť někdy prudit kvůli spaní, nechám ho tam trochu pořvat a on se nakonec ukecá a usne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
5.11.14 11:33

Tak Mates leze, už se neplazí vůbec. Když se mu chce, tak ťape kolem nábytku a umí se už pustit a jakoby se přesunout třeba od stolu ke gauči, už i machruje a stojí a drží se jen jednou rukou. Ovšem mluva je nulová, teď aspoň konečně už víme že není němej, protože aspoň začal říkat bababa, bububu a někdy be. Význam to ovšem nemá žádnej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
5.11.14 13:46

Tak malej taky pořád něco kecá, ale význam to žádný nemá, že by to byla konkrétní slova. S vyřvaním jsem to samozřejmě také zkoušela, ale u něj to nezabírá. Holka si pobrečela a usnula, ale u něj to graduje, až se třeba začne dávit. Navíc všichni spíme v jedné ložnici, takže dokud tam řve, tak nemůže spát nikdo :roll: Ale na denním pořádku to není, takže to třeba mělo souvislost s tím jak byl teď dlouho nemocný. Nakonec musel dostat antibiotika, pže se mu to nelepšilo, naopak dostal horečky až 40. Tenhle týden zatím spí normálně :mrgreen: Snad mu to vydrží.
@Radunka83 No vidíš, skvělé :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
5.11.14 14:59

@Radunka83 …jo, to malej dělá také, pouští se a machruje, jak píšeš :lol:, ale ještě není úplně stabilní a vrávorá. Jinak dr. nejdřív, že by nás poslal na vyšetření kvůli tomu lezení, ale když prý se staví na čtyři a staví se na nohy a „ťape“, takže je vidět pokroky, tak nás nechal :), tak to prý bude ok. :dance: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
13.11.14 10:05

Ahoj holky, tak hlásíme další pokroky… Tomík včera popolezl asi metr po čtyřech a dneska už také kousek. Máme lina, tak mu to moc nejde, ale snaží se. Poprvé to zmákl u kuchyň. linky, kde je běhoun :dance:, bylo mu tedy včera 11 a týden ;). Kolem nábytku a v postýlce už přešlapuje, tak je to fajn. Ale když ho vezmu za ruce, tak šlape po špičkách, dělají vám to prcci? Kdo už chodí? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
13.11.14 10:05

…jo, a naučil se si ze čtyřech sednout, tak tu pořád jezdí po zadku :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
13.11.14 12:10

@iaroska Malej se staví a chodí suverénně podél nábytku. Za ruce ho neberu. Prý se to nemá dělat, dokud stopro sami nechodí. Pořád se v něčem hrabe. nejvíc se mu líbí dvd přehrávač a jiné technické věci. No jo, chlap :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
13.11.14 14:44

@Tofik …já se těm rukám také snažím vyhýbat, ale on se o mě vždycky postaví a chytí mě za ruce a vydá se kamsi :lol: :nevim:…ale za chvilku ho zase hned posadím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
15.11.14 15:28

@iaroska malý průzkumník :D Jak to budete dělat se stromečkem? Přemýšlím, jestli ho dáme do ohrádky aby se na něj nesápal. Nejsem si jistá, že u něj bude platit co u holky, že se jednou popíchá a už na to nesáhne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
17.11.14 10:41

@Tofik …jj, mám podobný pocit se stromkem…s manžou jsme uvažovali, že ho připevníme ke stropu :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
17.11.14 10:50

@iaroska To manžel říkal taky :mrgreen: Jsem mu odvětila, že je prdlej, dělat kvůli tomu díru do stropu :lol: Včera jsem balila dárky. Už se tak těším! Jsem letos nedočkavější jak dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
17.11.14 11:19

@Tofik …tak to jsi šikula..já už sice mám větší část nakoupenou, ale k balení jsem se ještě nedostala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
17.11.14 13:34

@iaroska Já právě letos začala dříve, abych nedopadla jako loni. To jsem na to neměla ani myšlenky, ani sílu :D Ale pro manžela ještě nic nemám :oops: Ale mám to aspoň vymyšlené. A pro rodiče vůbec nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
17.11.14 16:27

@Tofik …také ještě nemám manžela :nevim:, ale ani nevím co :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
17.11.14 16:43

@iaroska My budeme ještě letos psát Ježíškovi dopis. Všichni. Tak aspoň zjistím jeho skryté tužby. Ale na to už máte děti trochu staré :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí