ET 15.3.2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
620
31.12.14 21:59

Ahoj holky…přeji všem krásného Silvestra a všecičko nej nej nej do Nového roku :) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
31.12.14 23:39

Vsem prejeme s Tonickem krasny a uspesny Novy rok :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
1.1.15 17:52

Taky, taky hlavně zdravíčko všem…jak jste zvládali svátky? U nás mrňavá papala všechno a pěkně jsme rozhodili spací proces :-(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
8.1.15 10:57

Ahoj holky! Mně přestaly chodit maily, že někdo něco píše :-( Přejeme vám vše nej do nového roku a hlavně hooodně zdraví!! Co prckové? Už chodí? My tedy ne. Ale konečně začal sám jíst a sám se i napil z lahve. To je u něj pokrok :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
8.1.15 14:37

@Tofik :mavam: taky né, furt se musí něčeho držet při chůzi, ale dneska jsme byly plavat a když viděla jak tam děcka cupitají, tak to hnedka musela taky zkoušet:-)…jen to po krocích končí na prdelce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
8.1.15 16:29

@Tofik @Janyyy …my už tedy chodíme, ale také ne, úplně sami. Po bytě už si přejde kam chce, když už nemůže opře se o nábytek nebo sedne na prďku, ale jde mu to čím dál lépe. Venku chodí za ruku úplně v klidu… chodítko na tlačení nechce, zkusil to a spadl, od té doby stojí v koutě a on šlape sám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
9.1.15 09:03

Malej se snaží udržet na nohách. Už to cíleně zkouší, že se pustí nábytku, stojí, tlemí se a sedne si. A takhle dokola. Má z toho děsnou radost, že se udrží :mrgreen: Ale nožky má asi ještě slabý, takže na chození to není. Teď jsme asi po 3 měsícíhc krom občasného kýchnutí zdraví, takže se rozežral, že už nevím, čím do krmit. Tak asi teprve nabývá síly :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
9.1.15 09:24

Tak my nic, kolem nábytku chodí suveréně, za chodítkem skoro už běhá - fakt lítá po celým bytě, klidně si vezme i tatrovku a chodí za ní, ale nepustí se ničeho. Jakmile se nemůže aspoň jednou rukou něčeho přidržovat, tak jde okamžitě na kolena. Ani sám to nezkouší se pustit, takže to bude ještě na dlouho asi :nevim:.A to mu za 14 dní je 14 měsíců

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
9.1.15 09:32

@Radunka83 To nevadí. Můj brácha začal chodit v 16ti měsících. Oni si určí svoje tempo.

Čím holky krmíte? Dáváte jim už úplně vše?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
9.1.15 11:11

@Tofik Do 18 měsíců se to bere jako v pořádku ne? On se vším byl pomalejší, pořádně lízt začal až na 11 měsících, tak to bude asi i s chůzí.
Co se týče jídla, jsem asi trošku prudérní :D. Moc nechci, aby jedl cukr, tak krotím babičky s koláčkama, buchtičkama a tak. A ještě dost šetřím se solí a s kořeněním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
9.1.15 12:21

@Radunka83 tak jasně, sladký není potřeba. Cukr si tělo vyrobí samo. S Adélkou jsem byla úplně stejná, ani marmeládu jsem jí nedávala. Ale u kluka už to tak neřeším a tu marmošku na chleba mu dám. Ale jinak sladký taky ne. max. piškoty, ale raději kukuřičný křupky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
9.1.15 19:37

…tak to my už baštíme téměř vše…jí s námi, akorát méně kořením a solím. Dám mu i kousek buchty, akorát čokoládu ještě neměl :lol:. Jinak měl už kachnu, guláš, apod. :mrgreen:, nejvíc mu chutná s námi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
9.1.15 19:42

…a s tím chozením se netrapte, oni si opravdu na to musejí přijít sami, bobci a do 18 měsíců se to asi nijak moc neřeší :hug:. Tom také pořád nic nic, a teď tu trajdá po bytě sám. Je fakt, že venku mu to ještě nejde, jak nemá na obzoru žádnou oporu, tak se bojí, ale také to přijde :lol:. @Radunka83 …my jsme začali lézt po čtyřech, když už začínal chodit, takže jsme ještě horší než vy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
14.1.15 13:02

Ahoj holky, tak hlásíme, že od pátka už Tom lítá jako fík :lol:. Po bytě už je k nezadržení ;), celý den jen chodí, moc se mu to líbí :lol:. Akorát venku se ještě trochu bojí, tak chodí za jednu ručičku :hug:. A co vy ostatní? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
2.2.15 10:43

Čau holky! tak jak se máte? Malej stále nechodí a všimla jsem si, že když leze po kolenou, tak levou nohu háže do strany, tu druhou má pěkně rovně za sebou. tak chci jít zítra k doktorce, aby mi napsala doporučení na ortopedii. Bojím se, aby s tím neměl do budoucna problémy :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí