ET 15.3.2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
542
13.3.15 10:15

No a nočník už pochopil na co je, kolikrát si na něj sedá sám oblečenej a říká ee ee, ale cíleně na něj nejde ani omylem. Trefím čurání po probuzení skoro vždycky, přes den je to náhoda a kakání už jsme taky trefili hodněkrát, ale je to všechno na náhodu. A pořád i když se vykadí do plíny, tak je mu to úplně fuk…klidně by v tom seděl 2 hodiny, možná celej den :lol:.
A nedivím se, že my jsme byli brzo bez plín všichni, v těch látkových to muselo studit a vadit nám to. V těchto nových o tom ani nevědí ty děti si myslím, tak co by jim to vadilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
13.3.15 20:14

Na nočník ho vysazuju, má celkem pravidelně stolici, ráno a po obědě, ale není to tak vždy. Čůrání to netrefím skoro nikdy, ale neřeším to. kamarádky kluk nechtěl sedět na nočníku vůbec a ve dvou letech skoro ze dne na den si začal říkat a začal spolupracovat, takže do toho dorostou každopádně ;) Ale připadá mi, že mi odpovídá, když se ho ptám, jestli chce kakat, že kývne nebo nereaguje. Já ho vždycky nejdřív prohmatám, jestli má něco v plíně a pak se ptám a vždy, když tam něco má, tak mi kývne, že jo :mrgreen: Ale to jsem objevila až dnes. A s tím, že my jsme byli bez plíny od roka…no nevím. Možná byli, ale to neznamená, že jsme chodili sami na nočník. Proste jsme běhali nahatý a vychytávalo se to. Kamarádky látkují a nejsou od roka bez plen ani omylem. Takže no stress ;) a tchýně ať si kecá. Oni si už taky leccos sami přibarvují ve své paměti k obrazu svému. To vidím u své mámy. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
16.3.15 15:17

No, my jsme na tom s nočníkem podobně, Tom si sice řekne, ale už většinou čurá :mrgreen:, kajdíme skoro vždy na nočník, ale to si ho musím odchytit, když začne tlačit :mrgreen:. Jediné, co hlásí, je prd :lol: :lol:. Kecá také celý den, na všechno ukazuje a říká „kaž“, jako ukaž a všechno mu musíme pořád dokola pojmenovávat. Jinak umí jak dělají zvířátka, zvuky aut, bus, hají, ahoj (spíš hoj), máma, táta, bába, papá, ňami a tak… jinak zatím nic určitějšího ;), ale ono to přijde apak nám z nich půjde hlava kolem :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
5.4.15 20:57

KRÁSNÉ VELIKONOCE VŠEM :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
8.4.15 13:54

@iaroska Díky! malej začal v pondělí večer zvracet. Tak jsme si říkali, že s tou velikonoční „opicí“ začíná brzy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
8.4.15 19:57

Ahoj holky, dodatečně krásné Velikonoce:-) u nás žádné změny, jen jsme byly poprvé u zubaře:-) no nejdřív koukala, pak nechtěla otevřít pusu a začala řvát…doktor jen :mrgreen: vidím co potřebuju:-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
15.10.15 11:54

Ahoj holky, tak je? jak rostete?
Naše malá je pěkné éro, ale vůbec nechce mluvit a stále máme plínky i když už je to vlastně rok co chodí na nočník:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
15.10.15 12:23

@Janyyy Ahooooj :mavam: To jsem ráda, že tu někdo je. Poslední týden tady na to myslím, jak to tu časem utichlo.

No, my plínky máme taky, neřeším to, holce jsem přestala dávat až ve dvou letech a to i proto, že tím jak jsem ji vysazovala, tak v podstatě plínu měla suchou, přes noc taky. To u kluka není. Přes nioc je počůraný, i odpo po spaní. Řekne si někdy na kakání, ale čůrání neřeší. Mluvit začal pomalu tak poslední dva měsíce a každý týden je to lepší a lepší. Ale každé dítě to má jinak. Oni se rozpovídají :mrgreen: Co dovča? Byli jste někde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
14.12.15 11:26

Zdravím :mrgreen:
Jak se máte? Mates je přes den bez plíny asi od září. Sem tam se mu zadaří být suchý i přes noc, nebo si na nás zakřičí, že chce ee, ale to jen výjimečně. Myslím, že na noc bude mít plíny ještě dlooooouho.
Jinak je taky pěkný éro, ale je docela hodnej. Nemá moc rád hodně lidí, dětí, cizí prostředí, strašně dlouho mu trvá než si zvykne, ale jinak je fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
14.12.15 14:25

@Radunka83 ahoj! Tak těm našim drobkům už jsou dva roky, to je strašný jak to letí :jazyk: Máš fotku? A jaký máte míry? My máme minimimi :mrgreen: Měří 80 cm a váží 10 kg. To měla jeho ségra v roce a půl. A taky má jícnový reflux, takže jsme objednaní do gastroenterologické poradny. Je to děs :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
14.12.15 20:47

Ahoj holky, to jsem ráda, že se to tady probudilo :-) Nám byli 2 v listopadu a nemluvíme a nočník bych mu musela přilepit k zadku, aby mi na něm vydržel sedět. Je to divoch :-) Doufám, že se to zlomí, už bych zas uvítala nějakou změnu :-) My máme 92 cm a 14,5 kg. A navíc se nám podařilo tentokrát normálně otěhotnět, takže v lednu se těšíme na přírůstek a já se trošku bojím, jak to Toníček vezme :)
Jinak všem přeju krásné a klidné Vánoce a pohodový rok 2016!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
14.12.15 21:35

Ahoj ve spolek, tak my jsme pořádný kus ženský má 92 cm a skoro 15 kg a pořádně zlobí:-). Nočník na 100% jen když chodí doma v šatech bez spoďárek, jak má gatě tak si sama řekne jen minimálně a mluva taky furt jen pár slov. @Tina85 gratulka k mimču a už víte, co to bude?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
15.12.15 11:19

@Tina85 to je paráda, gratuluju k mimču :potlesk:

Neplánujete ještě někdo mimčo? Já jdu v lednu do CARu na KET. V listopadu jsem tam byla na kontrole a ta tíseň, co na mě padla v čekárně, fujtajbl.. :jazyk:

Co máte pro dítka k Vánocům?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
15.12.15 12:14

No já bych docela chtěla, si zajít pro toho našeho jednoho zmrzlíka, co v CAR máme, ale tatínek už moc nechce, že je na to starý a jedině přirozeně, tak asi tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
15.12.15 13:15

@Janyyy Za gratulace moc díky :) No vypadá to na holčičku :lol: bylo by krásné mít páreček, ale jinak nám na tom tak nesejde, hlavně aby bylo vše v pohodě a mimi bylo zdravé.
Pro nás to bylo velký překvapení, počítali jsme zas s pomocí sanusu a těch 2 zmrzlíků, co nám ta od posledka zbyli a příroda se najednou postarala sama. Takže všem ostatním držím palečky! @Tofik úplně tě chápu a přeju, ať se zadaří!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí