ET 15.3.2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
620
17.10.14 15:05

@Tofik @Radunka83 @Janyyy …u nás je to podobné, malej mě pořád pronásleduje ;). Oni ti kluci jsou větší závisláci na mamčách, první kluk byl to samé a holka mě skoro vůbec nepotřebovala, no a teď je to znovu, takže vydržať!!! :lol: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
17.10.14 15:46

@Radunka83 @iaroska To jsem ráda, že nejsem sama. Já i začínala přemýšlet, jestli jsem někde udělala chybu, protože od holky to fakt neznám. A nechci ho mít do budoucna jako kouli u nohy. Kamarádka mi říkala, že ve vztahu matka - syn je to normální. Ale je to jen teorie. Sama ještě děti nemá :mrgreen:

My s plaváním končíme. Malý byl 14 dní nemocný, teď jsem s ním byla a zase se mu to vrátilo i s horečkami. Možná chytil od dcery angínu. Ta teď bere antibiotika. Přemýšlím, jestli s ním na pohotovost jít nebo ne. :think: Abych nebyla za hysterickou matku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
17.10.14 19:44

@Tofik …těžko říct, jedna dr. mi kdysi říkala, že děti do dvou let by angínu neměly dostat :nevim:…tenkrát se strašně divila, že kluk jí dostal v roce a půl :think:. Ale kdyby se Ti nezdál, tak určitě na pohotovost jděte :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
18.10.14 09:12

Holky vy jste mě tak uklidnily, že nemám doma závisláka jen já :-) Hezky si hrajeme a jak se zvednu něco dělat, hned řev a visí mi na noze…kolikrát už jsem zralá na chocholouška :-) Takž období neustáleho nošení! Jinak plavání teď lepší než před tím s prvním potopením :-) Při druhém pokusu s brekem, ale jinak je šikulka!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
20.10.14 10:53

Holky jak jste na tom se zubama? Mates bude mít za pár dní 11 měsíců a stále má jen dolní jedničky, jinak nic :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
20.10.14 11:16

@Radunka83 …nám je 10,5m a máme také jen dolní jedničky :lol:…ale už se nám pořádně nalila ta horní dáseň a myslím, že do pár dnů mu tam něco vyleze…už to jakoby prosvítá ;). Jinak my pořád nic, sice se staví ze sedu a vleze si na čtyři, ale ještě se nikam nerozběhnul :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
20.10.14 11:28

Teda to byl víkend. malej měl čtyřicítky, vypadal jak po dloouhým mejdanu. Kruhy pod očima, skelný oči, neschopný pohybu…Teď má už „jen“ 38,5. Na pohotovost jsem nakonec šla, koukla do krku, udělali vyšetření z krve a nic nezjistili. Chudáček. Už se mu to táhne 4. týden :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
20.10.14 11:37

@iaroska Já si myslím už skoro měsíc, že nahoře něco už musí vyjet a furt nic :mrgreen:. To bude v pohodě, jakmile si už sám jde na 4, tak to dřív nebo později rozleze. Mates už lízt umí skoro 3 týdny, ale nelezl. Pořád dával přednost plazení se a stále dává, ale každým dnem se zvyšuje vzdálenost kterou uleze a dělá to čím dál častěji.
@Tofik Chudák a nic nezjistili? Jiný vyšetření neudělali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
20.10.14 12:05

@Radunka83 Na pohotovosti toho asi víc neudělají. Já tam šla hlavně proto, kdyby měl angínu, tak ať mu dají antibiotika hned a nečekáme až do úterka, kdy jdeme na kontrolu s Adélkou. Jinak k doktorovi se má jít až když horečky přetrvávají déle jak 3 dny a nelepší se to. Tak na něj zítra koukne a uvidíme. Ale je to vyčerpávající. Už se mu to táhne měsíc.

Viktor má taky jen dva zuby. jedničky dole :-) A nevypadá to, že by byly nějaké další :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
20.10.14 15:36

@Tofik …chudák malý…ať ho to brzy přejde a pevné nervy :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
4.11.14 10:26

Ahoj holky, tak vás zase všechny zdravím…hlásíme, že máme další dva zuby, včera jeden a dnes druhý :mrgreen:. Jinak žádné velké změny, stále neleze, jen na čtyřech stojí anebo se houpe. Staví se kde může, dokonce popojde a sedne si z kleku a ze stoje. Z lehu se mu to povede, jen když ho položím na bok a trochu mu přidržím nožky do strany. Sám je vždycky narovná a překulí se na bříško místo do sedu :lol: ;). Jinak zítra nám bude 11 měsíců a měli bychom se jít ukázat, jaké jsme udělali pokroky, tak uvidíme, snad to bude dr. stačit :nevim:. Jak jste na tom vy ostatní? :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
4.11.14 16:29

Ahojky, tak u nás je teďka v kurzu otvírání šuplíků:-) a chození kolem všeho a dokonce už i pár kroků za chodítkem. Za to mluvení nic moc, jen táta občas máma, deda, dudu. Zubů stále 8 a začíná si vyvztekávat pozornost:-(.

@iaroska taky mi nejdřív stála a pak až lezla, neboj za chvíli bude k neuhlídání a třeba začne rovnou chodit - hodně dětí to tak má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
4.11.14 17:39

@Janyyy …jj, šuplíky a skříňky už nám jdou také a jakmile si sednu, tak po mě pořád šplhá až do stoje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
4.11.14 22:14

Tak malej taky začíná chodit podél nábatku, a jestli jsem to dobře pochopila @iaroska, tak malý se nezvedne z lehu do sedu jako že dělá sklapovačky? To můj kluk taky ne a ani to není zdravé. tak to ani nemusíte dělat. Pokud se umí zvednout z boku, tak je to v pořádku. Třeba ani lézt nebude a zrovna začne chodit :mrgreen: Já tedy vzpomínám na staré dobré časy s Adélkou v ohrádce. malý ji neměl vůbec, pže by si holka neměla kde hrát. zabrala skoro celý obývák, byla dost velká. takže kluk je zvyklý na absolutní volnost a začíná to být mazec. leze do skříněk a tak. :mrgreen: Ale co mě spíš prudí, že nemá žádný režim ohledně spaní. Ještě teď jak změnili čas, tak se pořád budí o hodinu dříve, pak kolem oběda spí, ale večer někdy padne v 9, dnes by tady trdloval až kdo ví do kdy, ale dali jsme ho do postele, ať si teda řve. Podle mě nás zkouší, jestli ho vytáhneme. V tomhle věku už můžou být vychytralí, ne? Mně to tak připadá. Mluvení vůbec. Jen se ptá, když je ségra ve školce" Kde je Áďa? To je vtipný. Jinak občas tata, mama jen když něco chce, Áďa a dělá takové bbbb, nafukuje u toho pusu, je to legrace :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
5.11.14 08:38

@Tofik …zvedne se z boku, ale přidržím mu nožičky, sám úplně ne. Ze zad jen z pololehu.My tedy breptáme až běda, pořád něco kecá a naše první slovo je „ňam“ :lol:, celý táta. :mrgreen: Spací režim máme zajetý už víc jak 3 měsíce. Chodíme spát v 19,30h, budí se kolem 6.h. Pak jde spát v 10h, to spí tak 3/4 - 1,5h a pak ve 14h a spí také 1-1,5h, takže to je fajn :dance: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí