ET 15.3.2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
620
10.10.14 10:22

…to jsou Ti mí tři „broučci“ před měsícem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
10.10.14 10:43

@iaroska přesně tak to bylo u nás, na nohách skoro stál a hlavou ryl do země protože se neuměl zvednout na rukách. pak jsem s ním šla na tu rehabku a tam mi řekli, že má slabé svaly v hrudníku a zádech. jednoho dne se ale zničehonic zvednul a bylo. taky to u vás přijde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
10.10.14 10:45

@iaroska ty jsou božanský!! :* Malej mi tady teď stojí u PC, snad ho nezresetuje :mrgreen: A sedí? Protože když si sedá, tak musí použít ruce. na to v nich musí mít dostatečnou sílu. Já myslím, že by se neměli moc nutit. Dokud nejsou vyloženě opožděný, tak bych to neřešila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
10.10.14 11:00

@Tofik …sedne si jen z pololehu, ze země mu to nejde a jak neleze nemá možnost se do sedu jinak dostat :think:. Jinak sedí super, na nočníku i v židličce. Dr. říkal, že si na to také přijde, že se mu zdá v poho, že to asi nebudeme muset nijak řešit, ale pro jistotu nás pozval za měsíc na ko, jaké děláme pokroky…tak uvidíme ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
10.10.14 11:08

@iaroska z pololehu to znamená z boku? Viktor si taky sedne je z boku, ale tak je to správně. nemají si sedat jako když dělají sedy lehy jako mi to říkala ta instruktorka na plavání, že to s ním mám dělat kvůli břišnímu svalstvu. Včera jsem se ptala doktorky a ta mi taky říkala, ať na to prdím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
10.10.14 11:48

@Tofik …nene, jako třeba když máš v kočáru napůl položená záda nebo z lehátka, prostě je trochu našikmo. Z boku si nesedne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
10.10.14 13:50

Ahoj holky, koukám, že se nám dítka pěkně rozjíždí a dělají krásné pokroky!!! U nás se prcek dlouho jen plazil po bříšku a pak během 10 měsíce - kolínka, stavění se a pak sed na zadeček, takže vydržte, fakt si na to přijdou sami. Teď už za ním jen běhám a občas vzpomínám na doby ležatého miminka :-) Taky máme asi vztekací období a já začínám být zralá na chocholouška…A pro porovnání, na 10 měsících jsme měli 9,96 kg a 77,5 cm. Teď už máme skoro ukončený 11. a na KO jde na roce + dostane jako dárek 2 injekce očkování…no nemůžu se dočkat :-D A jak na plavání, furt dobrý? Mě teď 2 lekce nesmyslně prořval, tak nevím nevím :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
10.10.14 13:52

Jo a k těm chodítkům a strkadlům, podle mě při rozumném užívání, problém nehrozí. Náš Toník sám strká jídelní židli a je to nej hra, takže oni si to stejně někde najdou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
10.10.14 15:04

@Tina85 …TAKÉ SI TO MYSLÍM :palec:. jO, A MÍRY JSTE MĚLI TEDY TAKÉ MOOOC PĚKNÉ ;)…JEN TAK DÁL :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
10.10.14 16:16

@Tina85 @iaroska Jo jo, na roční kontrole nás taky čekají 2 očkování najednou, to bude asi darda :roll:
Plavání dobrý, zvládá to v pohodě. Jen moc nemusí to polévání vodou. Doma to nezvládá vůbec, tak na nějaký trénování kašlu. V tom bazenu asi chápe, že to k tomu patří, ale zvládá to ze všech dětí nejmíň. Většinou má dokořán pusu :lol:. Třeba se stane, že to nezvládne pod vodu, ale to mi je úplně fuk…

My teď máme zase období „koule na noze“ nebo přesněji při opuštění místnosti s dítětem období „raketové střely naváděné na matku“ a posléze „šplhající se po nohavicích“ :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
10.10.14 17:36

@Radunka83 …no, my sice nejsme raketová střela, ale od té doby co se plazí nebo spíš pololeze :mrgreen:…tak ho mám také věčně na nohavicích ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
15.10.14 19:52

Ahoj holky, tak hlásíme další pokroky…už se zvládne ze sedu postavit a včera už dokonce stál na čtyřech…sice se ještě nikam nepohnul, ale pokrok to je :dance:…tak to vypadá, že do toho konce 11.měsíce to asi budeme mít zmáknuté :dance: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
16.10.14 10:59

@iaroska No vidíš! Paráda!

Já mám kluka taky věčně u nohy. Docela mě to vytáčí. Není schopný být sám v místnosti. Adélka byla v ohrádce, sama si hrála a malý je hrozně závislý :roll: Máte to taky tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
16.10.14 14:56

@iaroska :mavam: no vidíš už to půjde. U nás máme nějaký špatný dny furt se vzteká, tak jen doufám, že to je přechodné a vrátí se mi moje věčně usměvavá holčička:-). Potápí te se už na plavání?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
16.10.14 17:14

@Tofik Mám úplně stejně. Pořád se na mě šplhá a jakmile opustím místnost, žene se za mnou. Už mi z toho hrabe :zed:
@Janyyy Nepotápíme, jsme na půlce kelímku. Neumím si představit, že to Mates zvládne pod vodu.
@iaroska Super! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital