et transfer

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
31
8.12.09 19:35

No tak to máš pravdu s tím jak mimiňátka odhazují. :cert: :pocitac: jinak já neužívám utrogestan ale zavádím gel crinone. Utrogestan mi neďál dobře, hrozně mě po něm bolelo břicho. Tak jsem zvědavá ale je fakt že nad tím vším moc nepřemýšlím, že co se má stát to se stane, ale je příjemné si o tom občas s někým pokecat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
deisi
8.12.09 19:37

Holky,ja si myslim,ze se ceka skoro vsude.Ten doktor to ma tezke,to nejde uspechat. :dance:

• Citovat
  • Upravit
deisi
8.12.09 19:39

Ja uzivam utrogestan,a vzdycky kdyz si ho zavedu tak me pak kolikrat zase stece uz rozpusteny na kalhotky.je to dobre si takto pokecat,ten kdo to nezazil s tim to nejde!

• Citovat
  • Upravit
31
13.12.09 17:49

Ahoj deisi. Tak tt se ti blíží, mám dojem,že jsi říkala že jdeš na krev v úterý? Budu na tebe myslet :-) . A jak vydržela jsi nebo jsi se už doma testovala??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
deisi
13.12.09 21:10

Ahoj Kamusko,tak si predstav,ze jsem v sobotu rano zacala spinit a pak uz dobre a dnes vecer jsem to normalne dostala a tak jsem si hned udelala tt a ten je pozityvni!tak nevim co to ma znamenat?

• Citovat
  • Upravit
10683
13.12.09 21:12

Ahoj holky

Deisi můžeš být těhotná a krvácet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
deisi
13.12.09 21:14

Ahoj Jindrisko,opravdu?vycurala jsem takovou cervenou srazeninu?co to je?

• Citovat
  • Upravit
10683
13.12.09 21:19

deisi opravdu to tak může být. U Simči, když jsem byla těhu, tak ze mě šly cucky, ale to jsem byla v klidu, ještě jsem nevěděla, že jsem těhotná, bylo jen podezření.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
14.12.09 17:49

Ahojda Deisi. Tak jsem v šoku, ale fakt je, že jsem možná i tady, někde na stránkách četla,že je to dost možné mít menzes a být těhu. V každém případě jdeš zítra ráno na krev, tak budeš o něco chytřejší. Uvidíš budu na tebe myslet, ať Ti to vše dopadne dobře :palec: . Já už začínám být taky trochu nervozní, ale mám čas do pátku. Jsem zvědavá na tebe. Zítra dej vědět kočko, jak dopadneš moc bych ti přála vše dobré :-D .

Ahoj Jindřiš. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
deisi
15.12.09 17:49

Ahoj Kamusko,tak si predstav,ze jsem opravdu tehotna.

• Citovat
  • Upravit
31
16.12.09 08:35

Aho Deisi. Moc Ti gratuluji :potlesk: :kytka: a přeji Ti to. Já jsem jak na trní jak dopadnem mi. Chvílemi mě bolí prsa a to že ukrutně, v podbřišku mě občas jen píchá ale ne moc, nešpiním no a v noci jsem teda tak dvakrát-třikrát na záchodě. Mám strach si udělat test a zároveň mám strach, že si něco namlouvám. Moc, moc Ti to přeju :potlesk: :potlesk: :potlesk: :lol: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
deisi
16.12.09 09:53

Ahoj Kamusko,to je dobre znameni ze te boli ta prsa!A s ti mzachodem to asi take naznacuje,rika se,ze se pak chodi vice curat!Dneska uz by jsi si mohla udelat tt,uz by ti to ukazal!Protoze kdyz rano jedes na krev a pak cekas az do 14.00 na vysledky tak to nejhorsi co muze byt!!! :cert:

• Citovat
  • Upravit
31
16.12.09 15:48

Děkuji Ti za podporu. Tak to mě ještě čeká celé dopoledne nervů?? Hustý. Já jedu v pátek ráno. :-( :oops: :nevim: Nejhorší je, že to mám do pardubic asi tak 60km. No tak si zajedu asi do globusu. No test asi zítra ráno vyzkouším, ale při tom pomyšlení se mi klepou kolena. Tak se drž, a opatruj sebe a mimi :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
deisi
16.12.09 16:00

vsak ja bydlim v Česke Skalici mi to mame tak 1 hodku a kousek taky docela dalka..ja jsem tam mela byt v pul 8 rano a pak jsme jeli domu a ve 14.00 tam volas jake jsou vysledky…to cekani je proste hrozny a samy nervy.. :oops: zitra rano ti to ten test ukaze urcite,tak mi hnedka rano napis jak to dopadlo!!!budu na tebe myslet :lol: :andel:

• Citovat
  • Upravit
deisi
16.12.09 16:04

A kde ze to vlaste bydlis?Ze bychom se treba mohli nekdy videt? 8-o :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení