Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Bobiska81 taky gratuluji
, určitě se člověk zklidní a hlavně psychika dělá asi moc ![]()
Holky nemáte některá číslo na embryoložku nebo laboratoř? Mám jít na ET a jsem nemocná, tak nevím, co teď a Jarošovi volat nechci, když má operační den v Bílovci.
Já platila pouze částku za injekce. Za zbytek IVF jsem dostala fakturku v den ET, kterou jsem zaplatila převodem na účet. ![]()
Holky mám dotaz, posílal některou z vás tady Jaroš někam na imuno nebo genetiku a jestli ano, kdy? Myslím jestli třeba po 3.IVF, nebo tak… Díky.
@zaneta66 Diky,to jsem odjizdela na dovo a byla stastna, ted v pa veces jsem zacala hodne krvacet, v so, ne trochu.Az dnes se dostanu k Mudr.,tak se bojim, jestli to neni samovolny potrat.Ten sok byl hrozny, uvidime jestli doktor neco uvidi.
@ivvča Zatim dobre…k překvapení na ultrazvuku byli dokonce jednovaječné dvojčátka, ale Mudr. říkal, že neví z čeho by krvácení mohlo být, takže je možné, že můžu přijít o jedno, nebo o obě… Večer jsem zase krvácela, pak se to změnilo na tmavě hnědý výtoka dnes poprvé nic. Snažím se nemít strach ať to na ty embrya nepřenáším, ale min. do 3.měsíce (počítá se 12tt? ) nebudu mít jistotu. I když ji nemůžeš mít nikdy, ale přeji hen jsou asi nejrizikovější.
@ivvča Te´d jdu 3 bobci, tobě zaváděli 3 emrya? Není to riziko? A co tak zkusit lázně? Já tam byla a byli tam holčiny i s tvou diagnózou, já se snažila o mimi necelé dva roky, pak operace myomů a pak lázně a po měsíci kdy jsem přestala mít strach se to povedlo i když stále nevím s jakým výsledkem a přirozeně. Každopádně je tělo lépe připravené a odpočaté. Dokonce přímo v lázních 1holčina otěhotněla když za ní přijel přítel a to po 7 neúspěšných IVF, takže to má něco do sebe ![]()
Ahoj holky jak se všechny máte? ![]()
@Selfi užíváš si už mateřskou?
@TvořilkaP jak ty už jsi v běhu nebo si ještě dáváte oddych po laparce?
@ivvča píše:
Holky mám dotaz, posílal některou z vás tady Jaroš někam na imuno nebo genetiku a jestli ano, kdy? Myslím jestli třeba po 3.IVF, nebo tak… Díky.
co vím tak tady holky na imunologii přes něj nebyly, akorát jedna holčina co říkala, že ji za poplatek nějakých 1500 Kč poslal na imunotesty po několika neúspěšných pokusech. Ale nemyslím si, že v tom byly ty speciální testy buněčné imunity. Ptala ses ho na to? Protože já před nějakou dobou ano, a řek mi pouze, že je to velice nákladné a stejně zbytečné
tak nevím… já mám za sebou sice jen 1 pokus, ale též jsem o tom uvažovala.
Jak jsi na tom, už víš jestli se zadařilo?
@Bobiska81 Teda, to musí být hrozné, bála bych se i pohnout…Držím moc palce, ať se bobci udrží.
Ano, zaváděli mi 3. Riziko asi ne, jinak by mi je Jaroš nedal, věděl, že mám problémy se sliznicí, tak asi proto. No lázně nevím, už jsem kdysi uvažovala
a Ty jsi byla kde v lázních?
@vanil Ahoj
No bavili jsme se o tom, když jsem k němu nastoupila a brali mi krev na jejich vyšetření, že je to jen nějaké základní a že těch imunologických důvodů může být hrozně moc a nemusí se na všechno přijít, tak mi to vlastně přišlo, že je to asi zbytečné ![]()
Uvidím, co mi k tomu řekne po neděli, musím se tam objednat, co dál… Určitě to nevyšlo, sice asi budu muset na krev i tak, ale v sobotu jsem dostala MS, takže pochybuji.