CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6887
3.6.14 22:34
No, stává se to i naopak, že se místo kluka narodí holka, ale ne tak často :lol:
ještě při porodu se mě sestřičky ptaly, jak se bude holčička jmenovat a pak se začala sestřička, co mi seděla u hlavy, smát, že se tak určitě jmenovat nebude, protože má kulky :mrgreen: byl to tak strašný šok, že se mi chtělo brečet :oops: teď už se tomu směju :P a doktorům už nebudu věřit tím tuplem lautr nic :lol: (hlavně že se na screeningu měří milimetry šíjového projasnění, ale pindík a kulky nejdou vidět??!!) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
držím palce, ať ti nízko položená placenta nedělá problémy a mimčo donosíš do termínu :hug:
@Selfi píše: ..zrovna se o tobě bavíme s manželem… říkám mu, že snad nebude překvápko.. to, že čekáme kluka beru jako jasnou věc… prostě modrá u nás fičí ':)--- mi neříkej ani ze srandy, že jsi ještě den před porodem myslela, že je to ženská :)… zase si říkám, že když tam nic není vidět, tak se může pinďa schovat, ale když tam jasně bambelá na ult pinďa i pytlík, tak z toho snad holka nebude. ne?:D :zed: :jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
3.6.14 22:47
@vanil píše:
@Selfi já nejsem v žádném týdnu :mrgreen:, tos mě pobavila, tak snad také někdy budu počítat týdny a tak :D

já jsem blb… :cert: :cert: :cert: já vím, že nejsi… :twisted: :twisted: chtěla jsem napsat, v jaké jsi fázi.. a tím jsem myslela, jestli teda přesouváte další pokus na léto a užijete si dovču… promiň., jsem pako:)!!!

Každopádně.. mražáčky máte.. ne??? Budete teda zkoušet v létě??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
3.6.14 22:48

@Campari1 No jsem teda zvědavá :).. zatím se u mne dvakrát trefili.. tak snad si to nepokazí do třetice:)… no nic.. jdu prostudovat ult… :):D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
814
4.6.14 09:38

@Selfi jak tak zjišťuju, tak nízko položená placenta je teď nějak v módě…snad to bude OK..ale vyděsilo mně to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
508
4.6.14 11:38

@vanil Nezjistilo se nic. Já se taky obdivuju, že jdeme zase a že to vcelku zvládáme, na nic nepřišli, tak není na co čekat a směle do posledního pokusu (3.pokus)…jj, je to během krátké doby 1.IVF 11/13 a druhé IVF 2/14.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7965
4.6.14 12:01

@TvořilkaP kamoska v jiné diskuzi po několika nepovedenych iui a IVF dneska nasla na testu// a to ji davali nulovou nadeji MAZEC

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1116
4.6.14 14:10

Mi taky v EF rekly na to ze chcu pauzu od ketu a et ze stejne budu muset pak prijit a to jsem mela vsechny testy ok a ted? jsem skoro 30.tt.a prirozene

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7965
4.6.14 14:26
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
4.6.14 22:00

@Selfi Ahoj,tak to jste už velcí :) Jen ať bobek roste, a cítíš se dobře?
Nějak to uteklo, máš to vlastně za pár…

@vani třeba do srpna než půjdeš k dr. tak se ukážou dvě čárečky, držím palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1116
5.6.14 05:19

Mi se // objevily po 3letech a 1SP a mnoha navstevach dr. a vysetrenich

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
5.6.14 07:48

@Selfi v poho nic se neděje :)
jj jsme domluveni, že se zastavím v červenci, jen pro přípravu na KET a pak srpen Ket.. mražáčky jsou, myslela jsem, že mám na 3 Kety (3 mražáčky), ale oni to mrazí nějak po těch pipetách (více emryjek v jedné pipetě).. takže to vypadá na 2 KETy
A tak ty už máš tím pádem poslední měsíc v práci že? hlavně žádné rozčilování ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
5.6.14 07:53

@TvořilkaP hm tak to opravdu máte v dost krátké době, tak aspoň to nenatahujete a jsi pořád v dění. Jenže ono to je také o financích a aby oba chtěli, můj manža je trochu brzda v tomto :)
@lucousek0 jee nazdárek!! tak jakpak těhulko, užíváš si ten stav? :) a co svatba vlastně proběhla nebo až později

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
5.6.14 09:50

@vanil Ahoj, svatba neproběhla :D Vypadá to nejdřív na příští léto až, ale uvidíme jak to půjde skloubit. Musím říct, že si to užívám, až na problémy ze zuby tak mi je dobře a celkově to začalo utíkat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7965
5.6.14 14:43

@lucousek0 cauky a nejake infor? holka nebo kluk nevim jestli si to uz nepsala a jinak to leti silene budu zacinat 26 tyden :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
5.6.14 20:26

@phoma čauky, tak my jsme teď 24tt, a už máme několikrát potvrzeného kluka :)
Já to i tak tušila, možná to ty maminky nějak cítí nevím :think:
Hlavně jsem ráda, že i druhý screening dopadl dobře, tak snad to tak bude až
do konce. Ty se cítíš dobře?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest