Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Selfi píše: ..zrovna se o tobě bavíme s manželem… říkám mu, že snad nebude překvápko.. to, že čekáme kluka beru jako jasnou věc… prostě modrá u nás fičí ':)--- mi neříkej ani ze srandy, že jsi ještě den před porodem myslela, že je to ženská… zase si říkám, že když tam nic není vidět, tak se může pinďa schovat, ale když tam jasně bambelá na ult pinďa i pytlík, tak z toho snad holka nebude. ne?:D
![]()
@vanil píše:
@Selfi já nejsem v žádném týdnu, tos mě pobavila, tak snad také někdy budu počítat týdny a tak
já jsem blb…
já vím, že nejsi…
chtěla jsem napsat, v jaké jsi fázi.. a tím jsem myslela, jestli teda přesouváte další pokus na léto a užijete si dovču… promiň., jsem pako:)!!!
Každopádně.. mražáčky máte.. ne??? Budete teda zkoušet v létě??
@Campari1 No jsem teda zvědavá
.. zatím se u mne dvakrát trefili.. tak snad si to nepokazí do třetice:)… no nic.. jdu prostudovat ult… ![]()
![]()
@Selfi jak tak zjišťuju, tak nízko položená placenta je teď nějak v módě…snad to bude OK..ale vyděsilo mně to
@vanil Nezjistilo se nic. Já se taky obdivuju, že jdeme zase a že to vcelku zvládáme, na nic nepřišli, tak není na co čekat a směle do posledního pokusu (3.pokus)…jj, je to během krátké doby 1.IVF 11/13 a druhé IVF 2/14.
@TvořilkaP kamoska v jiné diskuzi po několika nepovedenych iui a IVF dneska nasla na testu// a to ji davali nulovou nadeji MAZEC
Mi taky v EF rekly na to ze chcu pauzu od ketu a et ze stejne budu muset pak prijit a to jsem mela vsechny testy ok a ted? jsem skoro 30.tt.a prirozene
@Selfi Ahoj,tak to jste už velcí
Jen ať bobek roste, a cítíš se dobře?
Nějak to uteklo, máš to vlastně za pár…
@vani třeba do srpna než půjdeš k dr. tak se ukážou dvě čárečky, držím palce ![]()
Mi se // objevily po 3letech a 1SP a mnoha navstevach dr. a vysetrenich
@Selfi v poho nic se neděje ![]()
jj jsme domluveni, že se zastavím v červenci, jen pro přípravu na KET a pak srpen Ket.. mražáčky jsou, myslela jsem, že mám na 3 Kety (3 mražáčky), ale oni to mrazí nějak po těch pipetách (více emryjek v jedné pipetě).. takže to vypadá na 2 KETy
A tak ty už máš tím pádem poslední měsíc v práci že? hlavně žádné rozčilování ![]()
@TvořilkaP hm tak to opravdu máte v dost krátké době, tak aspoň to nenatahujete a jsi pořád v dění. Jenže ono to je také o financích a aby oba chtěli, můj manža je trochu brzda v tomto ![]()
@lucousek0 jee nazdárek!! tak jakpak těhulko, užíváš si ten stav?
a co svatba vlastně proběhla nebo až později
@vanil Ahoj, svatba neproběhla
Vypadá to nejdřív na příští léto až, ale uvidíme jak to půjde skloubit. Musím říct, že si to užívám, až na problémy ze zuby tak mi je dobře a celkově to začalo utíkat ![]()
@lucousek0 cauky a nejake infor? holka nebo kluk nevim jestli si to uz nepsala a jinak to leti silene budu zacinat 26 tyden ![]()
@phoma čauky, tak my jsme teď 24tt, a už máme několikrát potvrzeného kluka ![]()
Já to i tak tušila, možná to ty maminky nějak cítí nevím ![]()
Hlavně jsem ráda, že i druhý screening dopadl dobře, tak snad to tak bude až
do konce. Ty se cítíš dobře?