Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ivvča takže to teď máš dost čerstvé, na krev asi půjdeš. já také byla i když jsem dostala ms. no ale uvidíš ještě není nic ztraceno…pokud ti nevyjde ani tento 3.pokus tak být tebou bych na imuno vyšetření trvala. Nebo zkusit požádat svého gyndaře nebo jiné centrum.. Já si teď dávám oddech a KET někdy v srpnu, konec července jdu do EF a domluvíme se.. Teda pokud mi konečně přijdou mens… už měsíc je nemám..vše negativní (testy i krev).. vidím to na rozharané hormony po IVF… teď jsem na to dobrala divinu, tak snad se mi do pár dní rozjedou.. jsem z toho nesvá ![]()
@vanil Asi budu opravdu muset…
Docela bych brala, nemít někdy menzes
Ale pokud s tím má někdo problémy, tak je rád, že je má, to je taky pravda. A jinak míváš pravidelně? Divinu jsem kdysi brávala také, na růst sliznice.
@ivvča Františkovy Lázně to je jasný
, ošahala jsem pravého i falešného Frantíka, hlavně je tam tak krásně, bych si odpočala už jen tím prostředím a ty procedury určitě pomohly, setkala jsem se tam s pár fajn holkama… a to jsem to měla asi 600km, ale chtěla jsem jen tam a vyplatilo se
.3týdny utekli jak voda.
@Bobiska81 Tak to zní parádně ![]()
No nevím, co by mi na to Jaroš řekl…V minulém CARu mi doktor řekl, že mi to stejně nepomůže
A taky nevím, co by bylo v práci, kdybych byla na 3 týdny pryč ![]()
A to Ti hradila celé pojišťovna, nebo jak to funguje?
@ivvča jj cele pojistovna, jidlo a procedury, jen mi nabidli jednoluzak a ten jsem si priplatila, naknec to bylo lepsi, nemusela jsem se kvuli nekomu omezovat, ale na strankach jsou napsane doplatky. A pak kapesne… Vlastne jsem prijela domu z nemocnice a dalsi nedeli jsem jela a jsem rada, taky jsem si rikala co bude, neb jsem byla vlastne skoro 2mesice doma…ale zvladli to i kdyz ve dvou to musel byt mazec. a dle toho jak to dopadne tak je mozne ze nejpozdeji v rijnu nastoupim na rizikovy, ale to se jeste uvidi…to je na lekari ne na me.
@ivvča Zatím jo, ještě před vyšetřením říkal, že to mám rizikové a po vyšetření tím tuplem, neb to jedno dítko potřebuje sílu na to vstřebání se. Asi jsem si měla hned vzít nemocenskou, ale v práci sedím, v pohodě u PC…tak jsem si říkala proč, mám jit za 14dní na kontrolu, tak na ní asi radši půjdu, nechci o mimi přijít.
@Bobiska81 To je jasné. Já si říkala to samé… Ale asi někdo opravdu potřebuje klid a odpočívat a pokud to je pak rizikové, tak práce musí jít stranou, mimi je přednější. Tak pěkně odpočívej ![]()
@ivvča Jen jsem se neumela rozhodnout hned, neb mi uz neni tak moc spatne a nic me netizi, vlastne nevim ze se neco deje, co me az rano vyplasilo, zadne priznaky jen slabe nechutenstvi. Zitra zajdu za sefem a tu nemocenskou si pak hned vezmu, mozna si vezmu i pristi tyden dovolenou abych v praci moc nebyla…uvidime.Ted mam 3dny volna…
@vanil píše:
Ahoj holky jak se všechny máte?
@Selfi užíváš si už mateřskou?
@TvořilkaP jak ty už jsi v běhu nebo si ještě dáváte oddych po laparce?
Ahojky!!!
No, užívám.. no nevím..malá už skoro týden doma s neštovicemi, čekám, až to chytne syn a vypadá to, že to neprodělal ani manžel, takže mám do porodu vystaráno… místo, aby skákali kolem mne, tak skáču já
prostě klasika… já jsem byla na protilátky, protože kolem porodu by to byl průšvih, dostat neštovice… ale naštěstí jich mám hodně
![]()
a co ty??
@Selfi Ahoj zlati!! teda tak to máte divoké, ale zas to budeš mít jedním vrzem
… i když v letním období se to moc nehodí, nechodit na sluníčko a tak co..
Hlavně, že ty jsi plná protilátek
..a energie na ošetřování ![]()
my máme po dovči, teď už zas v pracovním nasazení a realitě. Do EF se chystám až příští měsíc. Myslela jsem, že mi pěkně na dovči vyjde ovulka, ale měla jsem tak rozhozený cyklus (zřejmě po IVF), že ani žádné snažení nebylo ![]()
Ahoj holky…chtěla jsem se zeptat, zda bych se mohla přidat nebo aspoň slyšet doporučení na EUROFERTIL. Mám své 1. IVF a 2× KET v Gyncentru a chtěla bych změnit kliniku…už jednou jsem těhotná byla přirozeně, ale kvůli vrozené vadě, jsem musela ve 14.týdnu přerušit T. Od té doby se nám nezadařilo…vlastně se mi párkrát stalo, že jsem měla slabé TT, ale pak jsem to stejně dostala…výsledky reprodukční imunologie dopadly tak, že manželové spermie mají krátkou životnost a tím jsou špatné a mají zřejmě vliv na vajíčko a embryo…:-( štve mě, že tyto testy nedělají hned!! a právě se rozhodujeme kam jít…někdo chválí Brno, někdo Olomouc…abych byla upřímná, raději bych byla v Ostravě, kde nemusím tak daleko dojíždět, ale nevím jaká ta klinika je…prosím dejte mi vědět…do 2.IVF chceme jít kolem září…díky moc
Eurofertil nikdy víc, byli jsme tam poprvé a nezadařilo se…o to ale nejde, bohužel se to stane, ale platíš 2×tolik co máš zaplatit. Po zjištění, že to bylo placené přes pojišťovnu a že jsme už nemuseli tolik doplácet, se mi chtělo zvracet!!!protože zaplatit 30.000,–!!!je docela dost.Pak jsme šli do FN Olomouc za 1.čekáme miminko a za 2. dopláceli jsme necelých 15.000,–to proto, že jsme si dali nadstandart. Ale, je to jen můj osobní názor…