Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Selfi taky bydlím v Porubě
tipy se hodí, taky jsem nejvíce rad vyčetla na netu, u dr. jsem se vždy zapomněla zeptat na milion věcí a pak jsem nevěděla, co mám dělat, když mi cukr vylítnul
teď bych to už tak neřešila, byla jsem akorát vynervovaná prvorodička, co všechno řeší, měla jsem strach, že se mi narodí obří dítě (haha, 2,89 kg) ![]()
@Campari1 píše:…tak můj malý měl 2100g v 31tt
@Selfi taky bydlím v Porubětipy se hodí, taky jsem nejvíce rad vyčetla na netu, u dr. jsem se vždy zapomněla zeptat na milion věcí a pak jsem nevěděla, co mám dělat, když mi cukr vylítnul
teď bych to už tak neřešila, byla jsem akorát vynervovaná prvorodička, co všechno řeší, měla jsem strach, že se mi narodí obří dítě (haha, 2,89 kg)
v Porubě
.. ježíš, tak třeba se známe ![]()
@Selfi to by jsme klidne mohli
jojo vim kde je duha bydli tam bracha.ty jeste pracujes? tyjsi silena ![]()
Ahoj holky chci se zetat po neuspěšnem 6 IUI a 2 IVF jestly se vá podařilo otěhotnět a po jaké době.
@phoma já pocházím z Havířova, v Ově žiju teprve šestý rok ![]()
@kataros mě se povedlo otěhotnět až při 3.ivf, neztrácej naději ![]()
@Selfi třeba se známe a ani o tom nevíme ![]()
@Campari1 jo mám jen že se mi nechcou vytvařet samy vajíčka a nic se ve mě neudrží cos dělala že siotěhotněla.
@kataros no šla jsem na ivf potřetí
jinou fintu v tom nehledej
akorát jsme místo ICSI zkusili PICSI, ale jestli to bylo příčinou úspěchu, tak to netuším
- spíš asi náhoda, že se sešlo dobré vajíčko s dobrou spermií ![]()
@Campari1 a co je ICSI a PICSI totiž se v těch skratkach nevyznam.
@kataros stačí hledat na googlu
…nebo tady je to vysvětlené http://www.eurofertil.cz/ivf.php#icsi
@phoma malý je šikula, věčně vysmátý a spokojený, takový „malý optimista“
- až si říkám, jak je možné, že zrovna mně (věčně vynervované pesimistce) se narodí takový pohodář
to je asi dar za to všechno, čím jsme si museli projít, abychom ho měli ![]()
a jak se daří tobě? jak zvládáš těhotenství? ![]()
@Campari1 je tak to mala by taky mohla byt takovy vysmaty optimista
furt nervuju ale jinak je to dobry ale strasne to leti a kdyby se mala nevrtela v brisku ani bych nevedela ze jsem tehotna takze zatím pohoda včera jsme vyrazili s mamkou a babickou na nakupy(první) a babi si to uzila nakoupila mi snad pul vybavy:)zatím mam vse u nasich prece jenom mají obrovsky byt a my ten nas trochu rekonstruujeme tak tu není místo:)ted premyslime ze az pujde mala do skolky zacli by jsme stavet baráček v klimkovicich tatka tam ma nejake pozemky takze zatím je to hudba budoucnosti, ale představa ze se zase přiblížím ostrave
![]()