CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6887
29.5.14 21:52

@Selfi taky bydlím v Porubě :mrgreen: tipy se hodí, taky jsem nejvíce rad vyčetla na netu, u dr. jsem se vždy zapomněla zeptat na milion věcí a pak jsem nevěděla, co mám dělat, když mi cukr vylítnul :mrgreen: teď bych to už tak neřešila, byla jsem akorát vynervovaná prvorodička, co všechno řeší, měla jsem strach, že se mi narodí obří dítě (haha, 2,89 kg) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
29.5.14 22:34
@Campari1 píše:
@Selfi taky bydlím v Porubě :mrgreen: tipy se hodí, taky jsem nejvíce rad vyčetla na netu, u dr. jsem se vždy zapomněla zeptat na milion věcí a pak jsem nevěděla, co mám dělat, když mi cukr vylítnul :mrgreen: teď bych to už tak neřešila, byla jsem akorát vynervovaná prvorodička, co všechno řeší, měla jsem strach, že se mi narodí obří dítě (haha, 2,89 kg) :lol:
…tak můj malý měl 2100g v 31tt :D :D

v Porubě :).. ježíš, tak třeba se známe :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7965
30.5.14 06:47

@Selfi to by jsme klidne mohli :mrgreen: jojo vim kde je duha bydli tam bracha.ty jeste pracujes? tyjsi silena :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7965
30.5.14 06:47

@Campari1 a kam jsi chodila na zakladku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
30.5.14 08:48

Ahoj holky chci se zetat po neuspěšnem 6 IUI a 2 IVF jestly se vá podařilo otěhotnět a po jaké době.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
30.5.14 08:56

@phoma já pocházím z Havířova, v Ově žiju teprve šestý rok ;)
@kataros mě se povedlo otěhotnět až při 3.ivf, neztrácej naději ;)
@Selfi třeba se známe a ani o tom nevíme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
30.5.14 09:10

Campari1 já se bojí že se to ani pří 3 IVF nepovede

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
30.5.14 09:22

@kataros to jsem se bála taky :hug: a všechna vyšetření máš? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
30.5.14 09:25

@Campari1 jo mám jen že se mi nechcou vytvařet samy vajíčka a nic se ve mě neudrží cos dělala že siotěhotněla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
30.5.14 09:27

@kataros no šla jsem na ivf potřetí :) jinou fintu v tom nehledej ;) akorát jsme místo ICSI zkusili PICSI, ale jestli to bylo příčinou úspěchu, tak to netuším :think: - spíš asi náhoda, že se sešlo dobré vajíčko s dobrou spermií :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
30.5.14 09:33

@Campari1 a co je ICSI a PICSI totiž se v těch skratkach nevyznam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
30.5.14 09:34

@kataros stačí hledat na googlu :think:…nebo tady je to vysvětlené http://www.eurofertil.cz/ivf.php#icsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7965
30.5.14 09:36

@Campari1 aha tak to potom jo :mrgreen: a co prcek jak se ma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
30.5.14 09:40

@phoma malý je šikula, věčně vysmátý a spokojený, takový „malý optimista“ :P - až si říkám, jak je možné, že zrovna mně (věčně vynervované pesimistce) se narodí takový pohodář :mrgreen: to je asi dar za to všechno, čím jsme si museli projít, abychom ho měli :srdce:
a jak se daří tobě? jak zvládáš těhotenství? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7965
30.5.14 09:46

@Campari1 je tak to mala by taky mohla byt takovy vysmaty optimista :) furt nervuju ale jinak je to dobry ale strasne to leti a kdyby se mala nevrtela v brisku ani bych nevedela ze jsem tehotna takze zatím pohoda včera jsme vyrazili s mamkou a babickou na nakupy(první) a babi si to uzila nakoupila mi snad pul vybavy:)zatím mam vse u nasich prece jenom mají obrovsky byt a my ten nas trochu rekonstruujeme tak tu není místo:)ted premyslime ze az pujde mala do skolky zacli by jsme stavet baráček v klimkovicich tatka tam ma nejake pozemky takze zatím je to hudba budoucnosti, ale představa ze se zase přiblížím ostrave :dance: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí