Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Totiž já jse byla po 7letech podruhe na IVF tak nevím jak toje.
@kataros prosím můžu mít dotaz kolik přibližně IVF vychází, vlezeme se do 30 tisíc, děkuji ![]()
@Žaneta66 ano do 30 tisíc se vlezeš ale každy platí but mín nebo víc, a t jdeš poprve na IVF
@Žaneta66 to by mělo stačit, mě vyšlo ivf na 32tis. záleží co vše si u toho necháš provést, ale do standardu se vlezeš.
@HanyB u nás je problém u manžela, tak uvidíme po první schůzce co a jak, spermio nám dělali v gyncentru
Špatný spermio? Tak to budete muset nechávat napíchávat embria, a chodíte ještě stále do gyncentra? Ale do té ceny se vlezete, mi jsme v te cene měli napíchání, kultivace, haching, mražení, jenom to nápíchání nás stálo 14tisíc.
Nechodíme, já šla k ženskému, chodím k Pomahačovi, ten poslal mého muže na spermio do gyncentra, tam zjistili terazospermií a nic víc, pak jsem šla zpět ke svému gyn, ten vzal doporučení a poslal mě na gyncent. k Lachčinovi a Já začla hledat na netu informace kam jít atd, se mnou můj gynekolog nic nedělal, prostě rovnou doporučení na IVF, chtěla bych zkusit i IUI a pak až něco víc myslím IVF, pokud to není myslím to IUI zbytečné myslím k tomu špatnému spermiu, nebo jestli nám tam udělají nové asi budu klidnější
nevím ještě co je ten haching ![]()
V každém centru si udělají spermio svoje, ikdyž by manža měl spermio měsíc staré někde jinde dělané, nevím přesně co je terazospermie, ale pokud má spermio špatné tak IUI Vám neudělají, dělá se to pouze kdyžje spermio v pořádku. Do gyncentra nechoď jsou tam velice špatné reference, jen ždímou prachy, znám plno holek co tam chodily nechali spoustu peněz a pak utekly. asistovaný haching je že něz ti to embrijko zavedou tak naříznou pod mikroskopem obal, aby se mohla lépe vyloupnout a zahnízdit do dělohy.
@HanyB moc děkuji, prostě kde kouknu všude holky píši co a jak, prostě se v těch výrazech nevyznám
a Vy máte už nějaké miminko nebo se snažíte o první koukala jsem na profil, ale nic tam nemáš ![]()
To ani já se nevyznala dokud nezačla chodit do CAR, a už to pak jelo, a dr. hodně vysvětlil. Né nemám, o mimi jsme se spontáně snažily 2 roky pak mi diagnostikovali PCO (polycystické vaječníky)a anovulaci, partner v pořádku, skusily jsme IUI a na žádné hormony jako clostilbegit, provera atd jsem nereagovala, jediná možnost IVF, a tam se potvrdilo že přes tuhý obal vajíček se spermijky nedostanou. A do car chodíme už pomalu 9tý měsíc.
@HanyB děkuji za podrobné vysvětlení, takže Já tam cinknu a ráda napíšu co a jak, jestli mohu, se k Vám všem tady přidat ![]()
Přidat se muže každej a konzultovat aspon se něco každa zná něco dovime.