CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
78
13.5.14 13:21

@vanil Zdravím, jestli ti to opravdu nevyšlo (i podle hcg z krve), tak to mne mrzí, měla jsem stejný scénář :( Mela jsem jet 26.11. na krev po ET, ale už 23.11. dorazila silnější menses. Na krev jsem bohužel musela jet do OV a to s náladou jak ovce na porážku :zed: :zed: a pak ještě odpo volat dr. Jarošovi, abych na vlastní uši slyšela, co jsem už stejně tušila. Měla jsem Hcg 0, takže ani náznak uhnízdění :cert: Díkybohu za ty mražené embrya. Jestli se fakt nezadařilo, tak zkus jít hned příští cyklus na KET. Porad se s dr. a uvidíš co on na to. Já nebrala žádné léky, injekce jen Nosifol a po transferu Utrogestan. Držím palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
13.5.14 14:20

Tak už to mám oficiálně potvrzeno krev negativní :(
i když jsem to věděla, tak mě to rozbulelo, ale musím se držet jsem v práci…teď se aspoň vypíšu tady vám..
@Selfi mražáčky máme 3. Asi hned do KET nepůjdu, nevím možná by byl dobrý hned rovnou nájezd do dalšího procesu, ale…spíš to vidím na později, teď si zřejmě naplánujeme dovču na červen a pak bych šla… Jak ty a krev na cukrovku?
@Bolivie200 hmm tak to jsem měla začátek podobný s tebou, ráno na krvi jsem byla ok.. tak nějak jsem to už zkousla a věděla výsledek, i potom když jsem volala doktorovi, tak jsem prostě na to sdělení byla připravena.. ale pak jak jsem to položila a volala manžovi, tak samozřejmě slzavé údolí.. za mražáčky jsem ráda to je fakt… jsi dobrá, že jsi šla hned další měsíc…vzhledem k tomu, že chceme v červnu někam vyjet, tak to nechám asi až poté, aspoň se zrelaxuji. I když zas na druhou stranu bych si tím děním kolem KETU zahnala špatné myšlenky z neúspěchu. TAkže nic jsi před KETEM nebrala. To mě těší a doufám, že do sebe nebudu cpát zas hormony.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
14.5.14 10:13

@vanil :( Tak to je mi vážně líto. Vím jaké to je, když člověk vkládá veškeré své naděje do toho a pak dopadne tvrdě na zem :( což znamená negativní test. :zed: U dr. v ordinaci jsem byla úplně cool, zklamaná to jo, ale prostě jsem to brala jako holý fakt - nepovedl se první pokus, to nic neznamená. Těžká hrdinka, ale jen jsem sedla do auta, tak mi vyhrkly slzy jak hrachy, Niagárské vodopády hadr :,( :,( Manžel řídil, chudák nevěděl čím mne utěšit, no a slzavé údolí mne přešlo až někde v Českém Těšíně, kdy už jsem byla asi dehydrovaná. Bylo potřeba to fiasko ze sebe dostat. Na ten KET jsem moc nechtěla. říkala jsem si, že dám tělu i mozku trošku oddechu od toho všeho, nějaký detox, cokoliv, jen ne další snažení v CAR tak brzy po nezdaru. No a ted jsem ráda, že mne chlapi (dr. a manžel) popostrčili a hned se šlo na KET. A přesně za měsíc od MS (neúspěšný ET) byly na testu 2 // :D Sice jsem ještě neskákala radostí, protože to nemuselo nic znamenat (čárka byla tak slabá, že ji sotva šlo vidět), ale slibný začátek to byl.
Ten NOSIFOL je jen vitamínový doplněk s naštěpenou kyselinou listovou. Měla jsem KET v přirozeném cyklu. 20DC mi zavedli ty 5 denní embrya z mrazáku a bylo. To je celý proces. Zaváděla jsem Utrogestan 2-2-2, ale to holky dělají běžně i u IUI.
At se rozhodneš jakkoliv, máš od nás všech z diskuze plnou podporu a držíme mooooc pesti :hug: Třeba se poštěstí přirozeně na dovolené :palec: tělo je ted nabuzené hormony…kdoví ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
14.5.14 18:54

Ahoj Holky,

Jsem tady nová, byla bych velice ráda, kdyby jste mě prosím přijaly. Ráda bych se poptatla na CAR Eurofertil v Ostravě, jsem z Karviné a nechci moc dojíždět. Máte zkušenosti? co doktoři? sestry? atd. zatím jsem četla, že ok, tak snad to tak bude. zítra tam mám volat ohledně schůzky a jak taková schůzka probíhá? co dál? děkuji za informace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
814
14.5.14 19:03

@Pigi Ahojky! Přijdeš na schůzku s přítelem, dostanete na vypsání lejstra jak na úvěr :-), připravte se, že v EF se často čeká…někdy i 2 hodiny… pak půjdete oba k lékaři, proberete jakou případnou léčbu a vyšetření jste absolvovali, partner určitě podstoupí spermiogram… (já jsem z Havířova, takže přítel nechodil do honící místnosti, ale dostali jsme od sestřiček kelímek a dovezli už hotový vzorek z domu - dáš si do podprsenky „mezi kozy“ ať je matroš v teple a dodat je třeba do hodiny po odběru)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
14.5.14 20:38
@Bára40 píše:
@Pigi Ahojky! Přijdeš na schůzku s přítelem, dostanete na vypsání lejstra jak na úvěr :-), připravte se, že v EF se často čeká…někdy i 2 hodiny… pak půjdete oba k lékaři, proberete jakou případnou léčbu a vyšetření jste absolvovali, partner určitě podstoupí spermiogram… (já jsem z Havířova, takže přítel nechodil do honící místnosti, ale dostali jsme od sestřiček kelímek a dovezli už hotový vzorek z domu - dáš si do podprsenky „mezi kozy“ ať je matroš v teple a dodat je třeba do hodiny po odběru)

Takže mezi kozy jo?:) dobře budu pamatovat a zkušenosti s tím Carem byly dobré? podařilo se? byli hodní? atd. víš jak to myslím…nevím jestli jít do Ov nebo až do Olomouce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
814
14.5.14 21:59

@Pigi měla jsem 6 IUI a nic…povedlo se 2. IVF…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
14.5.14 22:38
@Bára40 píše:
@Pigi měla jsem 6 IUI a nic…povedlo se 2. IVF…

To je dobře, že se povedlo, takže Ostravu můžeš doporučit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
15.5.14 21:57
@30katka30 píše:
@Pigi Já jsem tam moc spokojená, mám za sebou 2 IUI a teď čekám na výsledek, vím že je malá naděje ale i ta umírá poslední. Jinak je to tam moc fajn, pěkné prostředí, moc příjemné sestřičky a super doktor. V tomhle ohledu můžu jen doporučit, mají příjemný přístup, vše vysvětlí a jsou moc ochotní. Za mě určitě Ostrava a Eurofertil.

Velice děkuji za info jsem tam už objednaná tak doufám, že nám pomůžou k vytouženému miminku…přeji mnoho štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
18.5.14 11:03

@Bolivie200 díky jsi má mražáčková motivace ;)..zatím tomu nechávám volný průběh, objednám se na kontrolu do EF, ale asi to nechám na později, manža by to nejraději viděl až na podzim, všechno by odkládal :) přirozeně už u mě nehrozí, ale on na to pořád spoléhá :) tak aspoň jeden z nás dvou)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
18.5.14 11:06

@Pigi tak jak už holky zmínily, v EF je příjemná atmosféra, sestřičky věčně vysmaté :).. nepříjemné je to čekání než přijdeš na řadu, jojo na to se připrav.. jinak hodně štěstí a ať jsi spokojená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
20.5.14 09:32

Ahojky, potřeboval bych poradit pro které CAR v Ostravě se mám rozhodnout. Jestli pro Eurofertil nebo Gyncentrum.
S manželem se snažíme už 2roky o miminko a dál už čekat nechceme.
Děkuji moc za názory :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7965
20.5.14 09:36

@Hanka 03 Eurofertil za me urcite!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
20.5.14 18:20

Ahoj,

Jak to tady čtu, tak jsem se rozhodla dobře, snad :) 4.6 mě čeká konzultace co a jak v ostravě právě v CARU EUROFERTIL…I já děkuji holky za vaše názory :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22203
20.5.14 21:08
@Hanka 03 píše:
Ahojky, potřeboval bych poradit pro které CAR v Ostravě se mám rozhodnout. Jestli pro Eurofertil nebo Gyncentrum.
S manželem se snažíme už 2roky o miminko a dál už čekat nechceme.
Děkuji moc za názory :D

:mavam: :mavam: Já byla v Gyncentru, nechala jsem tam skoro 100 tis. a nic z toho. Teda poprvé jsem otěhotněla, ale bohužel to nevyšlo. :( Jako přímo říkat, že to bylo špatně Gyncentrem asi říct nejde, ale když jsem změnila na Eurofertil, tak se mi líbilo i prostředí a přístup sestřiček apod. :palec: JSou tam hrozně fajní. :mrgreen: A to mi připomíná, že jsem slíbila, že tam přijdu ukázat mimčo, až se narodí, sakryš, budu muset někdy sednout na bus. :zed: :zed: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí