CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7965
30.4.14 19:55

@Selfi gratulace ten to bere hopem :mrgreen: 4 kilca jsou dobry ja mam minus 3 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
1.5.14 19:21

@Selfi Já jsem už ve 20.týdnu měla 4 kg nahoru, ale malý měl okolo 320g. Já jsem ani při prvním ani při druhém těhotenství vůbec nezvracela, ani jednou, takže ubírání na váze u mne nehrozilo :? Hodně mne pálila žáha a měla jsem pocit „kamenu“ v žaludku první trimestr :( Jím víckrát za den, ale malinké porce (srovnatelné s mým přeškolákem) V posledním 2.týdnech jsem se hodně zakulatila, jako bych měla pod tričkem míč :D Děsím se toho, že budu v srpnu vypadat jak vyvržený vorvaň na pláži :( Měla jsem velikost 44 -46 před těhotenstvím, takže kus ženské a to bříško vypadalo" těhotně" i v době snažení. Zanedlouho se budu kolébat jako kačena. 3.5. budu 23+0 a mám tutově 5kg nahoru :roll: Jenže asi se nedá nic moc dělat, dítě v bříšku roste a ikdyž se nepřejídám, tak půjde váha pořád nahoru. Nebudu to hrotit, hlavně at se mi nenarodí 4,5 kilový macek :jazyk: jako dcerka mé známé (známá vážila 160kg!! při 155 cm!!) Neboj, třeba to nebude takový cvalík jak předpokládají. Těsně před porodem mne doktor vyděsil, že první syn bude mít 3,9kg a sekl se o celé kilo!! 8o Mel 2,9kg, takový malý knedlíček hubený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
1.5.14 19:23

@vanil Ahoj, tak nenapínej :D…jak si dopadla v EF? Už tady okusujeme nedočkavostí nehty, laptop, myš…a ty se couráš někde v prvomájovém průvodu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
1.5.14 21:04
@Bolivie200 píše:
@Selfi Já jsem už ve 20.týdnu měla 4 kg nahoru, ale malý měl okolo 320g. Já jsem ani při prvním ani při druhém těhotenství vůbec nezvracela, ani jednou, takže ubírání na váze u mne nehrozilo :? Hodně mne pálila žáha a měla jsem pocit „kamenu“ v žaludku první trimestr :( Jím víckrát za den, ale malinké porce (srovnatelné s mým přeškolákem) V posledním 2.týdnech jsem se hodně zakulatila, jako bych měla pod tričkem míč :D Děsím se toho, že budu v srpnu vypadat jak vyvržený vorvaň na pláži :( Měla jsem velikost 44 -46 před těhotenstvím, takže kus ženské a to bříško vypadalo" těhotně" i v době snažení. Zanedlouho se budu kolébat jako kačena. 3.5. budu 23+0 a mám tutově 5kg nahoru :roll: Jenže asi se nedá nic moc dělat, dítě v bříšku roste a ikdyž se nepřejídám, tak půjde váha pořád nahoru. Nebudu to hrotit, hlavně at se mi nenarodí 4,5 kilový macek :jazyk: jako dcerka mé známé (známá vážila 160kg!! při 155 cm!!) Neboj, třeba to nebude takový cvalík jak předpokládají. Těsně před porodem mne doktor vyděsil, že první syn bude mít 3,9kg a sekl se o celé kilo!! 8o Mel 2,9kg, takový malý knedlíček hubený.

tak velikost před těhu máme stejnou :D :D
no, já se obávám, že malé dítě mít nebudu…já měla ve 20.týdnu odhad 410g…
jinak ale dcera měla odhad nějak 3,7kg a měla 3,9 kg a syn měl ve 31tt 2,1 kg, což je teda na 31tt hodně :).. tak uvidíme :)
no… myslím, že budu ráda, když se vejdu do 12kil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7965
1.5.14 21:05

@Selfi 12 kil u sebe nebo prcka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7965
1.5.14 21:06

@Selfi kamoska ted byla na velkem ultrazvuku a odhad 459 g 8o jsem byla uplne v soku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
1.5.14 21:08
@phoma píše:
@Selfi 12 kil u sebe nebo prcka :mrgreen:
:zed: :zed: :zed: potvoro :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7965
1.5.14 21:14

@Selfi mi to nedalo noooo :mrgreen: bud rada ze muzes konecne jist ta nase potvurka stale trva na tom ze maso je fuj ze mlecne vyrobky jsou fuj takze uz nemam moc z ceho vybirat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
2.5.14 09:55

@Selfi no perfekt, chlap má být chlap a ne žádný drobeček!!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
2.5.14 10:09

Nenapínám :) :), jen tak rozjímám bez internetu, ale popravdě prvomájová procházka byla a marně jsme hledali nějaký rozkvetlý strom ;)
ET proběhl ve středu a holky 4 emryjka se chytla do stádia blastocysty :lol: takže jednu kuličku mi zavedli a 3 jsme dali do mražáčku… vím, že toto nezaručuje těhotenství, ale jsem moc ráda, že se ty naše buňky tak sblížily :oops:
Takže máme mražáčky i na KET :)
jj ET byl oproti OPU pohodový, ale i tak jsem byla nějak nervózní dokonce asi i víc. Možná proto, že jsem do poslední chvíle nevěděla jak se nakonec ty prďolky vyvíjejí.
Jinak po OPU a i teď mám pobolívání v podbříšku, asi ty hormony daly vaječníkům zabrat :roll: Takže odpočívám, ale zas ne nějak šíleně, to je nad moje síly. Už i včera jsem to nevydržela, když bylo tak krásně a aspoň jsme šli na chvíli na vzduch.
Teď čekání na výsledek, na krev jdu 13.5. jojo to budou dlouhé dny :)… kéž by to vyšlo.. byla bych ve vašich řadách, vždyť jste tady všechny těhotné :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
2.5.14 10:13

@Kaťuline Tak jak???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
508
2.5.14 15:44

@vanil Všechny ne…já pořád nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
2.5.14 15:50

@TvořilkaP Taky se dočkáš, nějak se drasticky zvýšila úspěšnost IVF v EF (nebo to je jen můj dojem?) To by bylo, aby nebylo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
2.5.14 15:54

@vanil Tak to máš s těmi vajíčky jako já :D Ze 17 odebraných se správně vyvinuly 4. Jedno mi zavedli při ET a 3 putovaly na zmražení. ET nevyšel, ale hned následující cyklus byl KET a 1 z mrazáčku zabojoval :dance: Držím mooooc palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22203
2.5.14 15:57

Holky, všem moc držím pěsti. :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí