Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já jsem teď byla od čtvrtka na chalupě bez přístupu k testu, takže jsem neměla žádné pokušení k testování. A ani jsem nemusela v sobotu jsem dostala menses, takže veškeré naděje jsou tytam
.. v úterý mám jít na krev, což je zřejmě zbytečné, zítra budu volat do EF jestli mám vůbec na krev dorazit ![]()
@vanil píše:
Já jsem teď byla od čtvrtka na chalupě bez přístupu k testu, takže jsem neměla žádné pokušení k testování. A ani jsem nemusela v sobotu jsem dostala menses, takže veškeré naděje jsou tytam.. v úterý mám jít na krev, což je zřejmě zbytečné, zítra budu volat do EF jestli mám vůbec na krev dorazit
Ahojky,
..ach jo… mrzí mě to..
budete teď zkoušet KET? KOlik máte mražáčků???
Musí to vyjít!!!
![]()
@TvořilkaP jak to ze uz nespis!!!pujcis mi zitra strojek na nudle? Chci se vrhnout na testoviny a budu vyrabet i syr jsi me tim vyrabenim navadila
@phoma A jakto, že ty nespíš, mamčo?
Zrovna jsem se chystala, že přes týden budu dělat nudle, ale zítra se na to nechystám, takže se pro něho klidně stav
No nespím…volala mi od bratránka bývalá přítelkyně a kecaly jsme víc jak hodinu ![]()
@TvořilkaP drbnooooo
akorat jestli sezenu v jicine mouku semolinu obejdu zdravou vyzivu
@phoma Já si myslím, že tam v těch zdravých výživách bude…jo a jinak nic…však víš co…
@TvořilkaP kurnaaaa a to byla stastna krabicka
no snad tam neco najdu
@phoma Já jsem tomu ani nevěřila, jen ted teda nevím, co mi je…
Ahoj, chtěla bych vas holky poprosit, jestli někdo nemáte tel. číslo na dr. Jaroše? Můžete mi ho prosím poslat do soukromé pošty. Mám za sebou 3. neúspěšné IUI a dnes jsem se objednávala na pohovor, jak se bude dále postupovat, ale objednali mě až na 26.5. Deska jsem 1 DC a tím pádem bych promeškala jeden celý měsíc (ne-li více) snažení, jelikož bez clostilbegytu nemám ovulaci. Chtěla bych mu zavolat a poprosit ho, jestli by mi nedal aspoň na něj recept, ať je aspoň malá naděje ![]()