CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
472
14.4.14 20:46

@Selfi nene mrška stále odolává, ale už klepe na dveře! doufám že, že zítra dorazí :)
mám si to píchnout první nebo druhý den ms. Když ale dr. zjistil, že jsou další pondělí velikonoce, tak říkal ať raději píchnu druhý den a že bude jistější OPU po velikonocích. no jenže to jsme počítali, že ms dorazí o víkendu. hm :think:… a ona furt nikde..takže píchnu asi hned první den, jen co vypukne.
vidíš jindy jsme mršku odháněly a já ji teď uháním :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
16.4.14 08:05

@vanil tak co, už sis píchla??? :palec: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
18.4.14 20:49

@Selfi ano píchla, premiéra byla v úterý ;) asistoval manžel, možná i více než bych si přála, on to vzal jako bojovou hru :) ale v poho to bylo, jehlička je malinkatá, takže nejhorší byly ty nervy a příprava kolem :) dnes jsem byla na ultrazvuku a vypadá to dobře, zatím dopíchávat nemusím, na kontrolu jdu ve středu tak se uvidí jak se budou folikulky vyvíjet :roll:
co ty 2v1? :) už je aspoň další kilečko navíc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
18.4.14 20:57

@vanil No, dovedu si to živě představit, ten můj by si beztak oblékl i bílý plášť :D.. pochází z doktorské rodiny /on ale doktor není/,tak by si alespoň vyléčil komplexy :D :D :D..
to je super, že folikuly krásně rostou!!! Ty jo… takže za chvíli odběr a návrat do peřinky :)!!!
Já– kilo?? no.. podle toho, jak jím, jak tipuji tento měsíc tak 5 kilo 8o :roll:
no, co se dá dělat :(… holt pak budu muset zabrat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
18.4.14 21:16

@Selfi jotáák ty máš doma skorodoktora :lol:..
i tak buďte rádi, že toto řešit nemusíte. Pořád mi ještě nedochází, že jsme do toho už namočeni a jsme v běhu. Ale pravda, že ta jedna injekce je super, opravdu ulehčení. No dnes to je teprve necelé 4 dny od píchnutí a už bylo vidět vcelku dost folíků, injekce působí 7dní. Takže příští týden budeme chytřejší co a jak.
a ty buď ráda za každé přibrání, to k tomu patří, už máš na to dávno právo!… a pak zabereš točením se kolem miminka a dalších dvou dětí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
23.4.14 11:34

@vanil Tak jak jsi dopadla na ultrazvuku? Určitě značná úrodička :-)Já ti říkala, že píchání zvládneš, že to není taková hrůza a ta Elonva je super…
Já mám zavedeno a čekám… ale musím říct, že jsem strašně nedočkavá, už aby bylo úterý a já šla na krev…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
23.4.14 11:40

@30katka30 Tak jak jsi dopadla, už jsi byla v EU?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
23.4.14 13:13

@Kaťuline Držím palce :)!!! Kolik sis nechala zavést??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
23.4.14 13:14
@Kaťuline píše:
@vanil Tak jak jsi dopadla na ultrazvuku? Určitě značná úrodička :-)Já ti říkala, že píchání zvládneš, že to není taková hrůza a ta Elonva je super…
Já mám zavedeno a čekám… ale musím říct, že jsem strašně nedočkavá, už aby bylo úterý a já šla na krev…

taky vyhlížím :)!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
23.4.14 17:45

@Kaťuline tak už zavedeno :) ať to vyjde!!! :kytka:
Kolikátý den po OPU jsi byla na transferu? TAkže v úterý krev :) a vydržíš až na krev? To chce opravdu výdrž, takový tréning pevné vůle ;)…to chci vidět sebe jak na tom budu s vyčkáváním)))
@Kaťuline @Selfi doktor při pohledu na ultrazvuk řekl pouze „je tam toho hodně“ ;) a v pátek jdu na odběr vajíček. Na ukončení stimulace mi dnes sestřička píchla jednu injekci a dvě další si musím píchnout dnes večer :roll: To zas bude kolem toho obřad :)… takže v pátek se uvidí jaká ta úrodička vlastně je)))..no hlavně ať jsou vajucha kvalitní!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
23.4.14 22:43

@Pavlinky ne :), tohle jsem měla jen jednou :)… při nidačním špinění :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
24.4.14 08:23

@Selfi Děkuji, nechala jsem si zavést 2, prý naprosto výstavní blasto, tak není možné, aby se alespoň jedna neuchitila :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
24.4.14 08:26

@vanil já byla na odběr taky v pátek a další středu na zavedení… já si při první pokusu dělala test 10. den a dvě čárky, ale 11 den jsem dostala MS :-( takže výsledky můžou být ještě zkreslené. Tudíž se pokusím vydržet co nejdéle, ale hlodá mi to v hlavě hodně :-)
Mi Jaroš taky řekl, že jich tam je hodně, i kdyby jich bylo jen pár, potřebuješ přeci jen 1 rozhodující :-) a to tam bude!!!
a včera píchání dobrý? Zítra budu držet palce a pfuj, pfuj :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
24.4.14 08:32

@Pavlinky Tak vyčkej a uvidíš, každopádně, ať ms už nepříjde :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
24.4.14 13:58

@Pavlinky však já to měla taky asi 3 dny před ms… myslela jsem, že mi začíná ms.. a ono nic :),byla jsem těhotná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí