CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
947
5.4.14 08:13

@Kaťuline to můžeme, aspoň by nám to v čekárně rychleji utíkalo :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
6.4.14 12:33

Ahoj Holky taky jsem byla v patek v EF, a bylo nás tam hodně:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
8.4.14 18:34

@Kaťuline @Bára40 Elonva zní opravdu pohodlně! ;) ale u toho dám na doktora. Asi mu tam diktovat nebudu co bych si „ráda“ píchala))) :lol:

@Kaťuline ty už jsi teda začala jo?! a kdy předběžně máš plánovaný OPU? a na ultrazvuku dobrý!? :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
8.4.14 18:55

Těhulky jak je? @Selfi … ještě na nemocenské? LAcousek?? tebe už jsem tu dlouho neviděla!!! :nevim:
@phoma tak co výsledky? už víte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7965
8.4.14 19:23

@vanil prave ze zatim ne meli volat vcera nebo dneska a nic uz jsem psala mail doktorce mam uplne nervy :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
8.4.14 21:25

@phoma :hug: určitě to bude dobré!! jen to těm Amíkům za oceánem trvá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
8.4.14 21:25

@phoma To bude dobré!! Neboj!!! Třeba už zítra budete vědět, že máte naprosto zdravé miminko a navíc jako bonus budete vědět i pohlaví :)!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
8.4.14 21:29

@vanil čauki!! jak je??? u mě dobré, dneska jsem celý den dřela /uklízeli jsme kůlnu..děs :cert: /..ale kupodivu najednou je tam spousta místa… vyloženě prostor na akce a pařby :lol: :lol: /
no, se mi už tak 5 dní šoufl:(.pořád na zvracení, myslím, že je to tím, že mimčo začíná tlačit na žaludek,… takže opět se mi vrací nevolnosti…/při těžším jídle končím opět s hlavou v záchodě :cert: :cert: :cert: :twisted: /,zatím jsem přibrala kilo, tak alespoň to… ale je fakt, že já mám z čeho brát :)…takže se musím hlídat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
8.4.14 21:35

@Selfi pořád jen kilečko navíc, ty jo.. a dalšími nevolnostmi tomu asi moc nepřidáš! :)
Ty jsi ďábel - vyklízení kůlny ;) jde vídět, že už jsi v tom těhotenství zběhlá)))).. já bych byla připosmolená, jestli můžu to a ono :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
8.4.14 21:39

@vanil Ahoj,tak se dívám, že IVF je v plném proudu :) Budu moc držet palce a těším se na krásné zprávičky :palec: a samozřejmě informuj, já tady skočím vždy na skok. Jinak se cítím celkem dobře, a pomalu pěkně rosteme. Pomalu budu začínat 4.měsíc, tak už to konečně utíká a ty nervy celkem odpadly, když testy dopadly dobře :) @Selfi a u vás vše vypadá taky vše v pořádku :hug: a gratuluji ke krásnému chlapečkovi, u nás to zatím vypadá stejně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
8.4.14 21:42

@phoma Ahoj, a jak dlouho už čekáte na výsledky? Taky věřím, že vše bude v pořádku :) jinak ti je dobře?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
8.4.14 21:42

@vanil ale prd zběhlá :)… prostě byl tam takový binec, že jsme věděli, že když to neuděláme teď, tak už nikdy… neboj, nic těžkého jsem nezvedala. já jen třídila tuny věcí, co je na výhoz a co ne… ale i tak jsem zbitá :)..to zase jo..

v tomto těhu je to dobré… bude to tím, že mám placentu na přední stěně..
se malým to bylo horší, to byla placenta dole a nemohla jsem dělat nic, aniž bych nezačla okamžitě krvácet a ležet v nemocnici.. byl to děs, obzvláště, když malá měla teprve dva ročky… /proto se taky narodil předčasně--/..

no… neboj, zatím jsem přibrala kilo, ale teď to pofičí nahoru… budu ráda, když se vlezu do deseti / v prvním jsem přibrala nějak 12 kilo a ve druhém 11 /ale to jsem rodila v 31tt/…

a kdy začínáš stimulovat??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
8.4.14 21:53

@lucousek0 no zdravíím :mavam:.. mám tomu rozumět tak, že to vypadá také na chlapečka??… supr, že všechny testy jsou ok, věřím, že úleva! snad se opatruješ a neřádíš s šílenými úklidy jako Selfi ;)
@Selfi tak to je fajn, že placenta je na správném místě.. a těch 12 kil je takový příjemný průměr co?! ale s tím tvým „pohybem“ a nevolnostmi to vidím spíš na podprůměr :)
no prášky jsem už dobrala a teď čekám na MS, v pátek jdu do EF, takže stimulace za pár dní dle toho co mi naordinuje. Zatím nevím jak a co si budu píchat… říkám žádnou radost z těch hormonů a injekcí nemám, určitě bych rada, kdyby to vyšlo přirozenou cestou jako vám :roll:.. ale musím být ráda i za tyto možnosti a prostě tvrdě do boje! :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
8.4.14 21:57

@vanil neboj, hormony tělo zvládne… jsi hubeňour, takže i kdybys přibrala něco z těch hormonů, tak to nebude na tobě vidět :)–..

já třeba z toho iui přibrala 6kilo :evil:,což je při mém už tak děsivém nadprůměru docela k pláči… no,. co se dá dělat… po porodu mě čeká dril :).
myslím, že pod deset se nedostanu, s dcerou jsem zvracela skoro celé těhu a stejně jsem nabrala…
ale to je jedno… prostě zhubnu a basta:)'!
držím moc palce, ať je co největší úroda, těším se na dobré zprávy!!

a jak to zvládá manžel?,?? Je v pohodě nebo to na něj také nějak doléhá?? @lucousek0
super.. takže to vypadá tak na chlapečka??? :)… ty jo, to je teď nějaký boom, znám snad 5 holek, co čeká chlapečka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1116
9.4.14 07:38

Devcatka tak u nas to vypada na holcicku uvidime zda 3D to v pondeli potvrdi jinak tem je co ceka ivf a iui drzim moc palecky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí