Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@phoma a pyžámko a papuče?
no já mám jednu s dárečkama, pak hry + fotky, v další pití a to ještě nemám to oblečení a jídlo sbalené
to ještě přibyde ten pekáč ![]()
@phoma jo, to je jedno jaké si vezmeš, hlavně, at nějaké máte, je tam zima od země.
@phoma teeda to jsou zmatky! ale hlavně, že se to takto vysvětlilo! ![]()
Známým vyšly první výsledky těch klasických testů ne moc dobré, měli z toho hlavu v pejru, pak další vyšly ok a teď mají nádherného zdravého chlapečka!
@Selfi jeee to už je kulíšek chlopácký
![]()
Takže bude 100% převaha chlapů v rodině ![]()
Já včera v EF, opětně lidí a lidí…ale dočkala jsem se a nafasovala na stimulaci Elonvu
tedy jednu jedinou injekce, která působí týden. Samozřejmě prozatím, až na ultrazvuku se uvidí jak reaguji.
Takže teď vyčkávám na MS a pak bude žihanec..
snad to zvládnu.. mrška se zpozdila kvůli těm předchozím práškům.. takže vyčkávám vyčkávám.. a normálně se začínám i trošilinku těšit, že už to vše začne
@vanil Já byla na OPU v pátek, tak jsme se tam opět v té plné čekárně potkaly
Byla to hrůza byla jsem tam v 7 odběry a odcházeli jsme až po 12 hod. Ani si nebylo kam sednout
. Teď čekáme, jak se bude dařit a kdy půjdeme na transfer, už aby to bylo
Elonva je v pohodě, ale já si pak ještě dopíchávala 2× Menopur. Ale to se taky dá… Po té modré DIvině se mi MS taky napoprvé o něco opozdilo, takže je to asi normální ![]()
A držím pěsti, Ať první píchání zvládneš a vše dopadne na výbornou ![]()
@vanil ahojky, tak jak?? už ses dočkala ms? a dočkáš se vůbec??
![]()
který den cyklu, si to musíš píchnout..?
já už se taky těším, až to u tebe propukne
!!! ![]()
@Kaťuline jojo byl tam opravdu nával, já čekala hodku a půl a i tak jsem byla ráda, když jsem viděla jak se to tam stále kupí lidmi.
jee takže vajíčka už odebrána
a kolik se ti jich urodilo? tak potom informuj jak to vypadá s embryjkama! držím mooc palečky ať už toho nejlepšího bojovníčka máš u sebe a už se tě nepustí ![]()
já mám zatím stále zpoždění ms.. věřím, že to je tou divinou, protože to se mi spíš nestává.