Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Selfi
..jůů.. také bych dumala co tam vlastně vidím, kdybys nedala nápovědu!
Dětem jsi už řekla o bráškovi?
@phoma to jsou teda dneska možnosti… tak ať máte z výsledků jen radost ![]()
@Tarani já právě beru jen ty modré tabletky a ty jsou progesteronové. Také jdu do EF příští pátek, teda jestli myslíš 11.4. To už zřejmě přijde řada na injekce. ![]()
@Selfi píše:Vanil… tak třeba se z té diviny budeš pořádně divit![]()
–takže teď to, co bereš, to asi ještě není stimulace, nebo jo?? a budeš si píchat???
jj
už se divím)…no asi je to nějaká hormonální podpora, prostě progesteron.. zřejmě jak psala Tarani, má to vliv i na sliznici… Injekce teprve přijdou, příští pátek jdu opět do EF a tam je předpokládám už dostanu.
z toho mám hrůzu)
@vanil já měla z injekcí taky bobky…první dny mi je píchal přítel… a já držela „kožní řasu“… ![]()
@vanil
a z těch prášků je ti dobře?? Nedělají nic?? Ty jo, takže za týden injekce… to už je na ostro
! Držím palce, určitě to zmákneš
! Já bych nemohla být asi nějaký narkoman… bych se to bála píchnout
..ale třeba ti pomůže manžel…ne_?? Ten můj by mi to stopro píchnul… on je takový od rány, jen tak ho něco nerozhodí
..
držím moc moc palce!! A pořádně tady informuj, jasné???
Dneska jsme to konečně řekli dětem
, no malý se asi po třech sekundách koukání na video z ult otočil a říká, hm, dobré, mám hlad…
.. a dcera asi sekundu mrčela, že chce holčičku, ale v zápětí už začla lovit oblečky z panenek- modré
a je natěšená…/no, však jí to přejde, až ho bude muset sem tam pohlídat
/
@Selfi prášky zatím nedělají nic, teda krom toho, že mě bolí už několik dní hlava.. ale bolestí hlavy trpím i normálně.
Píchání injekcí bude asi na mě, moc si mého manžu nedokážu představit jak mi to píchne
holt si budu muset nějak poradit ![]()
už jste to řekli?!
no to musela být sranda s dětma))))))) co si malý s nějakým bráchou bude dělat hlavu ![]()
ale malá je už ve fajn věku, aspoň budeš mít pomocnici ![]()
@Danďuška @vanil Tak to nás na Eurofertilu ten minulý pátek bylo, příště si dáme alespoň poznávací znamení, ať o sobě víme ![]()
@vanil já tu modrou Divinu brala taky a nemáš se čeho bát, já při prvních pokusech píchala každý den, nyní mi dal Elonvu, píchla jsem jednou v neděli a působí 7 dní, měla jsem již vše připravené, bez jakéhokoliv míchání a nasazování, jen vytáhneš a píchneš. Dnes jsem byla na ultrazvuku a vypadá to dobře…
Je to určitě jednodušší a pohodlnější varianta ![]()
@Selfi Moc krásná fotka, gratuluji, ale bez nápovědy bych si nebyla jistá… ![]()
@Kaťuline já měla taky Elonvu…je to pohodlné…a pak ještě dopíchávala