CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22203
2.4.14 12:10

@Selfi Že by kluk?? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
814
2.4.14 12:32

@Selfi jééééé…už vidím kulky :D :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
2.4.14 12:52

@babulka01 @Bára40 :) myslím, že tam je jasný čulík :) a pytlíček :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7965
2.4.14 13:20

@Selfi gratulaceeee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
3.4.14 07:43

@Selfi :dance: :dance:..jůů.. také bych dumala co tam vlastně vidím, kdybys nedala nápovědu!
Dětem jsi už řekla o bráškovi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
3.4.14 07:47

@phoma to jsou teda dneska možnosti… tak ať máte z výsledků jen radost :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
3.4.14 07:53

@Tarani já právě beru jen ty modré tabletky a ty jsou progesteronové. Také jdu do EF příští pátek, teda jestli myslíš 11.4. To už zřejmě přijde řada na injekce. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
3.4.14 08:05
@Selfi píše:Vanil… tak třeba se z té diviny budeš pořádně divit :palec: :)–takže teď to, co bereš, to asi ještě není stimulace, nebo jo?? a budeš si píchat???

jj :) už se divím)…no asi je to nějaká hormonální podpora, prostě progesteron.. zřejmě jak psala Tarani, má to vliv i na sliznici… Injekce teprve přijdou, příští pátek jdu opět do EF a tam je předpokládám už dostanu. :roll: z toho mám hrůzu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
814
3.4.14 10:18

@vanil já měla z injekcí taky bobky…první dny mi je píchal přítel… a já držela „kožní řasu“… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
3.4.14 10:21

@vanil :)a z těch prášků je ti dobře?? Nedělají nic?? Ty jo, takže za týden injekce… to už je na ostro :)! Držím palce, určitě to zmákneš :)! Já bych nemohla být asi nějaký narkoman… bych se to bála píchnout :)..ale třeba ti pomůže manžel…ne_?? Ten můj by mi to stopro píchnul… on je takový od rány, jen tak ho něco nerozhodí :D..

držím moc moc palce!! A pořádně tady informuj, jasné???

Dneska jsme to konečně řekli dětem :), no malý se asi po třech sekundách koukání na video z ult otočil a říká, hm, dobré, mám hlad… :D.. a dcera asi sekundu mrčela, že chce holčičku, ale v zápětí už začla lovit oblečky z panenek- modré :) a je natěšená…/no, však jí to přejde, až ho bude muset sem tam pohlídat :D/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
4.4.14 07:35

@Selfi prášky zatím nedělají nic, teda krom toho, že mě bolí už několik dní hlava.. ale bolestí hlavy trpím i normálně.
Píchání injekcí bude asi na mě, moc si mého manžu nedokážu představit jak mi to píchne :) holt si budu muset nějak poradit :think:

už jste to řekli?! :mrgreen: no to musela být sranda s dětma))))))) co si malý s nějakým bráchou bude dělat hlavu :lol:
ale malá je už ve fajn věku, aspoň budeš mít pomocnici :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
4.4.14 10:04

@Danďuška @vanil Tak to nás na Eurofertilu ten minulý pátek bylo, příště si dáme alespoň poznávací znamení, ať o sobě víme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
4.4.14 10:09

@vanil já tu modrou Divinu brala taky a nemáš se čeho bát, já při prvních pokusech píchala každý den, nyní mi dal Elonvu, píchla jsem jednou v neděli a působí 7 dní, měla jsem již vše připravené, bez jakéhokoliv míchání a nasazování, jen vytáhneš a píchneš. Dnes jsem byla na ultrazvuku a vypadá to dobře… :-)Je to určitě jednodušší a pohodlnější varianta :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
4.4.14 10:11

@Selfi Moc krásná fotka, gratuluji, ale bez nápovědy bych si nebyla jistá… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
814
4.4.14 10:53

@Kaťuline já měla taky Elonvu…je to pohodlné…a pak ještě dopíchávala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie