Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím.
Mi zůstali 2baleni, tak jestli by jsi chtěla tak za 400Kč(2ks) jsou tvoje.
Jo a pomohl
![]()
Ahoj holky, chtěla bych vás poprosit o radu. Před týdnem mě přepadla nějaká viróza a ještě teď nejsem úplně fit a zítra mám jít na IUI. Myslíte že je to dobrý nápad nebo to mám raději odložit a pokusit se až v dalším cyklu? Nemáte některá s tímhle zkušenost? Děkuji za všechny rady ![]()
@Danďuška A stimulaci jsi nějakou měla?? já bych asi šla…tělo je někdy oslabené a je tak méně schopno čelit oplodnění
..protože má oslabený imunitní systém…takže paradoxně může být větší šance
..
@Selfi Brala jsem clostilbegyt, tak folikula snad nějaká bude. Tak to tedy zkusím
Uvidím, co mi na to řekne zítra doktor, jestli mi to třeba nerozmluví… ![]()
@Danďuška ja bych sla ja osobne otehotnela pri brutalni viroze a antibiotikach ![]()
@bozenkakatenka já bych ten tvůj Nosifol brala, pokud ho nebude brát adny.
@vanil píše:
@Selfijestli si nechám zavést dvě nebo dokonce tři?!
..tři napoprvé určo ne))) to jen kdybych byla v situaci co byla Bára
o dvou jsem uvažovala, protože dvojčátka jsem si též vždy přála. Ale stejně spíš půjdu do jednoho, protože pokud zavedu jedno mám celkově 4 pokusy od pojišťovny, při zavedení více embryjek (při 1. a 2. IVF) pouze 3 pokusy. Ale třeba se nakonec rozhodnu v dané chvíli jinak
A tys přibrala fakt pouze kilečko??Ale jíš už normálně ne¨?
jj, zatím jen kilo, ale to bylo minulou poradnu.. takže teď už to bude víc…no…i když mám zrovna střevní chřipku a k tomu obě děti..takže to zase bude dieta
-.. jinak jím už zase normálně.. takže teď to pofičí nahoru ![]()
Dneska jsem s manželem z Eurofertilu odešli s nepořízenou
Měla jsem sice 5 folikul, ale ani jedna nebyla dostatečně velká, největší měla jen 13 mm. Dostala jsem menopur, zítra mi to bude manžel píchat, doufám, že to zabere a ve středu bude IUI k něčemu. Asi mi ta nemoc potlačila i přes clostilbegyt ovulaci, ach jo
Myslíte, že je možné, aby uzrálo všech 5 folikul po menopuru? Paterčata bych asi nechtěla… ![]()
@Danďuška mozne to urcite je
a neboj oni dorostou
kdy mivas normalne ovulaci? ja treba ten kontrolni ultrazvuk mela vzdy jen 13mm
@phoma u mě je to těžké říct, kdy mívám ovulaci. Je možné, že minulý měsíc jsem ji měla po clostilbegytu poprvé v životě, před tím jsem musela chodít na vyvolávačky nebo brát proveru. Minule to bylo 14 DC jako dneska a byla tam jedna zralá folikula přes 20 mm, kromě ní tam ale žádné další nebyly oproti dnešku. Po jaké době chodíš na kontrolní ultrazvuk?
@Danďuška chodila jsem 12 dc a trvalo 3 mesice nez doktor pochopil ze proste i ze stimulaci mam ovulaci az 19 dc nekdy 20 dc proste moje telo neoblbne ani nejaky hormon ![]()
@phoma to máš dobré, že si tvoje tělo do toho nenechá kecat
Taky ti pak doporučil další stimulaci menopurem? V tu středu mi říkal, že se nebude dělat ani ultrazvuk před IUI, že je jasné, že folíkulíky budou už zralé… ale jestli říkáš, že u tebe to třeba bývá až kolem 19 DC ![]()
@Danďuška ja na clostilbegyt nereagovala a v te dobe jsem byla bez prace a bylo mi receno ze ty injekce se vsechny plati takze jsem jeste vyzkousela tamoxifen jsou to leky podobne jako clostilbegyt a na ty jem zareagovala sice jen ma foliky ale i tak super
@Danďuška neboj, i kdyby dorostly, tak určo se pět nechytne
.. musíš věřit..
já měla po clostíku třeba i 6 v dobré velikosti / přes 20mm/ a nechytlo se…
oni nejsou všechny stejně kvalitní… chytne se to nej
/případně ty dvě nej
/