CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23.3.14 12:46

adny

Zdravím.
Mi zůstali 2baleni, tak jestli by jsi chtěla tak za 400Kč(2ks) jsou tvoje.
Jo a pomohl :lol: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
23.3.14 13:58

IUI a viróza

Ahoj holky, chtěla bych vás poprosit o radu. Před týdnem mě přepadla nějaká viróza a ještě teď nejsem úplně fit a zítra mám jít na IUI. Myslíte že je to dobrý nápad nebo to mám raději odložit a pokusit se až v dalším cyklu? Nemáte některá s tímhle zkušenost? Děkuji za všechny rady :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
23.3.14 14:01

@Danďuška A stimulaci jsi nějakou měla?? já bych asi šla…tělo je někdy oslabené a je tak méně schopno čelit oplodnění :)..protože má oslabený imunitní systém…takže paradoxně může být větší šance :)..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
23.3.14 14:13

@Selfi Brala jsem clostilbegyt, tak folikula snad nějaká bude. Tak to tedy zkusím :) Uvidím, co mi na to řekne zítra doktor, jestli mi to třeba nerozmluví… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7965
23.3.14 15:12

@Danďuška ja bych sla ja osobne otehotnela pri brutalni viroze a antibiotikach :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
23.3.14 19:01

@Bára40 jupíí :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
23.3.14 19:05

@bozenkakatenka já bych ten tvůj Nosifol brala, pokud ho nebude brát adny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
23.3.14 21:00
@vanil píše:
@Selfi :mrgreen: jestli si nechám zavést dvě nebo dokonce tři?! :mrgreen:..tři napoprvé určo ne))) to jen kdybych byla v situaci co byla Bára :) o dvou jsem uvažovala, protože dvojčátka jsem si též vždy přála. Ale stejně spíš půjdu do jednoho, protože pokud zavedu jedno mám celkově 4 pokusy od pojišťovny, při zavedení více embryjek (při 1. a 2. IVF) pouze 3 pokusy. Ale třeba se nakonec rozhodnu v dané chvíli jinak 8)
A tys přibrala fakt pouze kilečko?? :lol: Ale jíš už normálně ne¨?

jj, zatím jen kilo, ale to bylo minulou poradnu.. takže teď už to bude víc…no…i když mám zrovna střevní chřipku a k tomu obě děti..takže to zase bude dieta :( -.. jinak jím už zase normálně.. takže teď to pofičí nahoru :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
24.3.14 09:39

IUI a viróza

Dneska jsem s manželem z Eurofertilu odešli s nepořízenou :( Měla jsem sice 5 folikul, ale ani jedna nebyla dostatečně velká, největší měla jen 13 mm. Dostala jsem menopur, zítra mi to bude manžel píchat, doufám, že to zabere a ve středu bude IUI k něčemu. Asi mi ta nemoc potlačila i přes clostilbegyt ovulaci, ach jo :zed: Myslíte, že je možné, aby uzrálo všech 5 folikul po menopuru? Paterčata bych asi nechtěla… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7965
24.3.14 09:53

@Danďuška mozne to urcite je :) a neboj oni dorostou :hug: kdy mivas normalne ovulaci? ja treba ten kontrolni ultrazvuk mela vzdy jen 13mm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
24.3.14 10:03

@phoma u mě je to těžké říct, kdy mívám ovulaci. Je možné, že minulý měsíc jsem ji měla po clostilbegytu poprvé v životě, před tím jsem musela chodít na vyvolávačky nebo brát proveru. Minule to bylo 14 DC jako dneska a byla tam jedna zralá folikula přes 20 mm, kromě ní tam ale žádné další nebyly oproti dnešku. Po jaké době chodíš na kontrolní ultrazvuk?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7965
24.3.14 10:14

@Danďuška chodila jsem 12 dc a trvalo 3 mesice nez doktor pochopil ze proste i ze stimulaci mam ovulaci az 19 dc nekdy 20 dc proste moje telo neoblbne ani nejaky hormon :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
24.3.14 10:29

@phoma to máš dobré, že si tvoje tělo do toho nenechá kecat :lol: Taky ti pak doporučil další stimulaci menopurem? V tu středu mi říkal, že se nebude dělat ani ultrazvuk před IUI, že je jasné, že folíkulíky budou už zralé… ale jestli říkáš, že u tebe to třeba bývá až kolem 19 DC :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7965
24.3.14 10:52

@Danďuška ja na clostilbegyt nereagovala a v te dobe jsem byla bez prace a bylo mi receno ze ty injekce se vsechny plati takze jsem jeste vyzkousela tamoxifen jsou to leky podobne jako clostilbegyt a na ty jem zareagovala sice jen ma foliky ale i tak super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
24.3.14 11:57

@Danďuška neboj, i kdyby dorostly, tak určo se pět nechytne :D.. musíš věřit..

já měla po clostíku třeba i 6 v dobré velikosti / přes 20mm/ a nechytlo se…

oni nejsou všechny stejně kvalitní… chytne se to nej :) /případně ty dvě nej :)/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí