CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
814
18.3.14 15:05
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
508
18.3.14 15:15

@Bára40 Ale asi se nepotkáme… i když uvidíme, kolik lidí tam bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7965
18.3.14 18:33

Tak mam to za sebou ta krev byla dneska uplne v poradku vůbec to nechapu!!!a delal mi to přes bricho nasla vse az na kustku nechtel ukazat oblicej furt se tocil pryc takze celkove negativni!!! :dance: :dance: :dance: mam ještě prijit v 17 jukne na ten nosanek a pupecnikove cevy ale jako divila se proc mi muj doktor ut neudelal asi ho zna a vi ze dela screening holky me se tak ulevilooooo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
18.3.14 18:44

@phoma A to nám jako tak úžasné zprávy píšeš až teď???, :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :)..

no prostě bomba!!!§ mám děsnou radost!!!
ten tvůj doktor je teda fakt úplný vůl… normálně bych asi zvážila přechod…

a tu krev nechápu, ale možná záleží i na termínu, kdy se to bere, navíc, krev může prý ovlivnit cokoliv.. a pak to vychází falešně špatně!

ty jo… to je super!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7965
18.3.14 18:46

@Selfi ja cetla dizertacku ze to muze ovlivnit pichani heparinu coz ja si picham a dneska rano jsem si nepichla az odpoledne pry do 4 hodin snizuje hladinu nikdo mi to nepotrvdil ale jak jinak si to vysvetlit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7965
18.3.14 18:47

@Selfi a ja byla na netu v cekarne s manželem a pak uz ne tak jsem se dostala domu az ted :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
18.3.14 18:48

@phoma .. no tak to jo:), tak to máš omluvenku, ale příště nám takové stresy nedělej, jasné??? :)!!
No, tak já tomu i věřím, že to fakt ovlivní cokoliv, četla jsem, že i nachlazení dělá své…to je super!.. hlavně, že je to v pořádku!! :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7965
18.3.14 18:53

@Selfi fotecka uz visi na lednicce kulisek nas :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
18.3.14 19:07
@phoma píše:
@Selfi fotecka uz visi na lednicce kulisek nas :srdce:
:srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
18.3.14 19:34

@phoma Ahoj,tak to jsou skvělé zprávy!!! Gratuluji :hug: Já mám dnes po screeningu a taky je vše v pořádku :D Ještě čekám na zbytek výsledků z krve, ale zatím to vypadá taky ok. Taky sis oddechla co? Já šíleně… @Selfi Jak ty se cítíš? Taky vše v pořádku? Krev byla taky dobrá že?

Vanil a vám držím palce ať je duben co nejvíc úspěšný!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
814
18.3.14 19:38
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
19.3.14 18:00

@phoma @lucousek0 no tak to je supr holky!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
19.3.14 18:07

@Kaťuline jee tak to se tam možná 28.3. potkáme :) já jdu na 8:30.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
19.3.14 18:45

@lucousek0 jééé.. tak to je super!!! :) paráda!!!gratuluji… jj, já mám taky krev v 16tt ok, takže pro mě je teď strašák velký ult ve 20.tt a echo srdíčka… věřím, že bude vše ok, už abych to měla za sebou :)!!!

@vanil .. takže v dubnu to vypukne!! :).. super… já se strašně těším, až nám tady zahlásíš // – vanil, a necháš si když tak zavézt dvě??? / tři??/ :)

kdybych já neměla děti, tak bych určitě nechala dvě :)– já vždy chtěla dvojčátka.. no… teď, když už dvě děti mám, tak to byla má noční můra :)!!!

no…já mám asi kilo nahoře…jinak se cítím dobře, občas mi tvrdne břicho, ale dělalo mi to i s dcerou už někdy v 18tt a daleko víc (rodila jsem jí 14dní po termínu)..takže věřím, že to je ok :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.3.14 20:27

Zdravím ženy :)
Děláte mi velkou radost :dance:.Držím palečky at ty svoje pokladečky donosíte pěkně do konce :pankac:
Musím se pochlubit našim pokladečkem :srdce:,už má 10týdnů a už váží 2,5kg :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí