Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Bára40 Ale asi se nepotkáme… i když uvidíme, kolik lidí tam bude.
Tak mam to za sebou ta krev byla dneska uplne v poradku vůbec to nechapu!!!a delal mi to přes bricho nasla vse az na kustku nechtel ukazat oblicej furt se tocil pryc takze celkove negativni!!!
mam ještě prijit v 17 jukne na ten nosanek a pupecnikove cevy ale jako divila se proc mi muj doktor ut neudelal asi ho zna a vi ze dela screening holky me se tak ulevilooooo
@phoma A to nám jako tak úžasné zprávy píšeš až teď???,
..
no prostě bomba!!!§ mám děsnou radost!!!
ten tvůj doktor je teda fakt úplný vůl… normálně bych asi zvážila přechod…
a tu krev nechápu, ale možná záleží i na termínu, kdy se to bere, navíc, krev může prý ovlivnit cokoliv.. a pak to vychází falešně špatně!
ty jo… to je super!!!
@Selfi ja cetla dizertacku ze to muze ovlivnit pichani heparinu coz ja si picham a dneska rano jsem si nepichla az odpoledne pry do 4 hodin snizuje hladinu nikdo mi to nepotrvdil ale jak jinak si to vysvetlit
@Selfi a ja byla na netu v cekarne s manželem a pak uz ne tak jsem se dostala domu az ted
![]()
@phoma .. no tak to jo:), tak to máš omluvenku, ale příště nám takové stresy nedělej, jasné???
!!
No, tak já tomu i věřím, že to fakt ovlivní cokoliv, četla jsem, že i nachlazení dělá své…to je super!.. hlavně, že je to v pořádku!!
![]()
@phoma Ahoj,tak to jsou skvělé zprávy!!! Gratuluji
Já mám dnes po screeningu a taky je vše v pořádku
Ještě čekám na zbytek výsledků z krve, ale zatím to vypadá taky ok. Taky sis oddechla co? Já šíleně… @Selfi Jak ty se cítíš? Taky vše v pořádku? Krev byla taky dobrá že?
Vanil a vám držím palce ať je duben co nejvíc úspěšný!!! ![]()
@Kaťuline jee tak to se tam možná 28.3. potkáme
já jdu na 8:30.
@lucousek0 jééé.. tak to je super!!!
paráda!!!gratuluji… jj, já mám taky krev v 16tt ok, takže pro mě je teď strašák velký ult ve 20.tt a echo srdíčka… věřím, že bude vše ok, už abych to měla za sebou
!!!
@vanil .. takže v dubnu to vypukne!!
.. super… já se strašně těším, až nám tady zahlásíš // – vanil, a necháš si když tak zavézt dvě??? / tři??/
…
kdybych já neměla děti, tak bych určitě nechala dvě
– já vždy chtěla dvojčátka.. no… teď, když už dvě děti mám, tak to byla má noční můra
!!!
no…já mám asi kilo nahoře…jinak se cítím dobře, občas mi tvrdne břicho, ale dělalo mi to i s dcerou už někdy v 18tt a daleko víc (rodila jsem jí 14dní po termínu)..takže věřím, že to je ok ![]()
Zdravím ženy ![]()
Děláte mi velkou radost
.Držím palečky at ty svoje pokladečky donosíte pěkně do konce ![]()
Musím se pochlubit našim pokladečkem
,už má 10týdnů a už váží 2,5kg ![]()