Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@phoma píše:
@babulka01 juuuu krasna princeznaja uz chci mit takyyyy
Jenom nespěchej a pěkně si to těch 9 měsíců odnos.
![]()
@babulka01 bych byla uz trochu klidnejsi ne jak ted uzlicek nervuuuuu ![]()
Ahoj, tak první IUI nevyšlo, což se dalo předpokládat, ale do posledního jsem doufala, že se se stane zázrak a vyjde to. Už je to rok a čtvrt, co se snažíme, tak snad to už moc dlouho nepotrvá, ale to je ve hvězdách
24.3. máme s manžou další pokus, tak snad clostík zase zabere a bude tam třeba více folikulů než jen jeden.
@babulka01 ty jo, ten čas tak letí!!!Malá je krásná!!
děkuji:)
@Selfi Ahoj,gratuluji!!! A tak ses bála, super a už bude klídeček ![]()
Já tu dlouho nebyla, a tohle
My máme zatím výsledky z krve, což vypadá dobře, ale mám dost zvýšený cukr tak to vypadá na těhu. cukrovku
Ale jdu na krev znova a pak se uvidí co a jak. A příští čtvrtek jdeme konečně na screening.
Tak potom snad už budu klidnější.
@lucousek0 jeje tak snad druhý odběr vyjde lépe s nižších cukrem.
Tuž to máš z těch buchet co teď furt pečeš ![]()
Oni si tě určitě pohlídají! a bude to dobré!
@Kaťuline no super tak to jsem ráda, že budu mít v dubnu spolubojovnici ![]()
i když ty jsi mazák oproti mě začátečnici ![]()
Tak ať je duben úspěšný!!
my byli ještě v úterý na spg a hp. Pak mám přijít až 28.3. což mi přijde vcelku pozdě, když teprve koncem měsíce budou posílat žádost na pojišťovnu… a mens čekám někdy kolem 8.4. Sestra mi říkala, že můžu začít stimulovat ještě předtím než přijde z pojišťovny schválení. Což mi přijde zvláštní, když některé léky platí z části pojišťovna.
Jak ty jsi to měla?
Ty jsi dala kolem 20t. bez stim. léků, hm tož to se raději připravuji na větší než prvotně očekávané částky.
Jestli některá berete Nosifol, našla jsem ho v jedné lékárně v Ostravě za 322,– Kč, což je super cena!
@Bára40 haloo! já chci také slyšet novinu!! čekám na zprávičky od tebe!
jj o tom nosifolu vím, kupuji ho tam, jsem tady psala už o té ceně, dokonce, ještě před měsícem byl za 312,–Kč.
@lucousek0 … máš zvedlý cukr??? :/.. no, hlavně, že to víš tak v začátku…každopádně možná ti nasadí nějakou dietu, což teda u tebe bude asi zážitek… takový drobek a ještě dieta
a tlak máš dobrý?