Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Selfi tak páreček už máš, takže to ti může být fakt úplně jedno ![]()
a je super, že stále máš veškeré vybaveníčko, prostě jde vidět, žes to 3. mimi opravdu chtěla. ![]()
@vanil jo to jo
… mám půl šatny zapranou věcma
… po dětech… u našich taky něco a ve sklepě ještě kočár, židličku, u našich postýlka..prostě… fakt mi chybí akorát odrodit a rozmístit vše po baráku
… hlááávně, ať je vše ok
!!
@Selfi
no tak to je báječné! to je o starost míň. Věřím, že to jsou nervy, ale vše ok bude! Musí!
@Bára40 píše:
@vanil ET super…mražáčky sice nejsou, ale zavedené 3 krásné embryjkavzhledem k tomu, že je to můj poslední pokus, tak jsem to „potuplovala“…drahý už šílí, že budou trojčata
a já se modlím, ať se ujme alespoň jedno
Téda to je super!!! Přeju ti ať se uchytí všechny. Trojčátka tu dlouho nebyly ![]()
@vanil už se těším, až nám tady napíšeš, že přemýšlíš, jaký kočárek potřebuješ pro dvojčátka
držím moc palce.–.. už byste na to ivf mohli co nejdříve… kdo má vydržet to čekání
!!
Holky, tam hlásím, že jsem ucítila první ťukanečky…, no… na 100% to ještě není… protože tak silné to nebylo, ale myslím, že je to fakt prcek ![]()
@Selfi juuuu ja uz se na to taky tesim teda jestli to poznam
![]()
@Selfi to musí být krásný pocit!
![]()
@Selfi píše:
@vanil už se těším, až nám tady napíšeš, že přemýšlíš, jaký kočárek potřebuješ pro dvojčátka![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
držím moc palce.–.. už byste na to ivf mohli co nejdříve… kdo má vydržet to čekání
!!
já dvojčátka vždycky chtěla
i když si to představit moc neumím.. pokud budeme zavádět tak asi stejně pouze jedno emryjko, abychom měli 4 pokusy
@phoma no.. já si taky nejsem úplně jistá, ale už to pozoruji dýl a prostě mi tam sem tam něco ťukne a třeba dvakrát rychle za sebou, tak si myslím, že to nebudou střeva ![]()
Nějaký klid tady…holky nic nového? Mám dotaz…poslali Vás z EF na nějaké spešl vyšetření před IVF?
@phoma mám nervy…od včera pobolívá břicho jako před MS…od jedné vycházky, jdu do lékárny ![]()