CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5088
26.2.14 21:18

@lucousek0 jinak mně je docela dobře.. hodně mě pálí žáha a teď mám druhý den zase žaludek na vodě, ale nezvracím,…dneska mě trochu pobolívá břicho a kříže… no…teď jsem 4dny nejedla železo a začla jsem být zase strašně utahaná…tak ho zas poctivě beru :)

a jak tobě?? to máš super, že nemáš žádné nevolnosti!!! a co únava??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
26.2.14 21:20

@Selfi Tak jak vidím, tak ty nervy jen tak nepřestanou co, pořád něco… co to jsou
ty tripple testy? Věřím, že bude vše v pořádku. Ale chápu tě úlně, že se bojíš. Tak pokud to půjde, tak se hoď do klidu a věř, že to bude ok :palec: a máš už bříško?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
26.2.14 21:24

@Selfi tak hlavně, že to zvracení ustoupilo… já jsem jen pořád unavená, a někdy na ty obědy nemám chuť, a jsem hrozně nafouklá i když jen piju. Hlavně bych jedla pořád sladké, už ted vymýšlím co na víkend upeču. Můj chlap už se jen směje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
26.2.14 21:32

@lucousek0 tripple testy jsou krevní testy na vývojové vady.. kdysi bylo jen toto místo screen. v prvním trimestru… ale ty triply vycházejí časně falešně pozitivní… tak mám strach, že mi to vyjde špatně a poženou mě na plodovku a třeba zbytečně.. :(

já jsem taky nafouklá a taky bych pořád jedla sladké… úplně nejvíce šišky s mákem :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
27.2.14 12:53

Těhulkám přeji ať testíky vyjdou na jedničku! :kytka:

Já jsem objednaná konečně k Jarošovi na konzultaci ohledně IVFka, tož tak jsem zvědavá. :roll: Jdu v pondělí ráno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
27.2.14 12:55

@Bára40 tak jak ET?? Kolik sis nechala zavést a mražáčky jsou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
814
27.2.14 13:23

@vanil ET super…mražáčky sice nejsou, ale zavedené 3 krásné embryjka :-) vzhledem k tomu, že je to můj poslední pokus, tak jsem to „potuplovala“…drahý už šílí, že budou trojčata :D a já se modlím, ať se ujme alespoň jedno :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
27.2.14 14:06

@vanil jééé, no super!! hned pak napiš, jak jste postoupili…!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
27.2.14 14:07

@Bára40 držím palce, hlavně, ať se podaří a klidně i ty tři :).. já se tady se třema crckám už 8let a ty to budeš mít z jedné vody načisto :) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
27.2.14 14:18

@Selfi jj určitě dám vědět :) a ty též písni jak testík, ale určo to bude vše dobré :palec:
a kdy budeš vědět pohlaví?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
27.2.14 14:23

@Bára40 3 emryjka, jeee :) z 9 vajuch krasné 3, to je super, ne?!! Měli jste ICSI? A kolikadenní emryjka máš zavedena?
Tak ať se hezky zavrtají a klidně všechny 3! :) máte přece s drahým 4 ruce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
814
27.2.14 14:24

@Selfi díky díky,…koukám ale, že crckání se 3 ti ještě nestačí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
27.2.14 14:24

@vanil určitě napíšu :)… no, pokud bude vše ok a bude mimčo dobře natočené, tak možná při troše štěstí už příští středu, ale uvidíme :).. mně je to celkem jedno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
27.2.14 14:25

@Bára40 ale né, špatně jsem to napsala… mám teprve dvě :) se třetím se budu teprve crckat :).. snad!"!!! jen jsme čekali dost dlouho.. :) ty to budeš mít šupem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
814
27.2.14 14:26

@vanil měli jsme raději PICSI…PK a zavádění 6.den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie