Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Tarani píše:
Holky ahoj, chodím od ledna do EF, minulý týden jsem měla OPU, ale ET se z důvodu hrozícího OHSS muselo odložit. Takže máme zmraženo 16 kousků prvojader. Je tady někdo s úspěšným KETem?
Drzim palce at se ohss nerozjede mi se tehdy po opu rozjel do dvou dnu a musela jsem byt pres tyden hospitalizovana at ti pak ket vyjde
@Bára40 vždyť to je krásná úrodička
!!! Určitě budou kvalitní. Jak jste je nechali oplodnit - normálně nebo ISCI? Tak teď držím pěsti ať se pěkně kultivujou
.
@Baby1987 snad už se ta potvora nerozjede, na OPU jsem byla minulou středu 12.2. a myslím, že jsem to ustála, každý den jsem se musela vážit ráno a večer a měřit si břicho. Ale teď už je to snad OK ![]()
Takže si taky na ET nebyla, a proběhl pak KET? Ten OHSS je fakt potvora příšerná! ![]()
@Selfi Ahoj,tak já byla taky nachlazená, ale už je to v pohodě. Snažím se v práci to moc nepřehánět. Jsem pořád hodně unavená, hlavně z Utrouše. Jinak mi je celkem dobře. Začínám 9tt, a už máme o kapku hezčí fotečku
Co ty jak je???
@lucousek0 @phoma0
Ahoj holky, to je dobře, že jste unavené
.. to k tomu patří.. ![]()
Lucousku, a tys byla na další kontrole??? ![]()
Já dneska po dlouhééé době zvracela… asi snad po týdnu a půl.. něco mi nesedlo, nevím co, ale bylo mi děsně… jinak snad je vše ok… tohle je takové blbé období, prostě člověk neví nic a doufá ![]()
@Selfi tak to už je fajn, o proti tomu jak ti bylo že? Hlavně, že je vše v pořádku
Já byla na kontr. v pondělí a příští už bude screening, tak jsem z toho nervozní, už aby to bylo.
@lucousek0 no, jsou to nervy… pořád si říkám, jestli se mi třeba zvětšuje břicho nebo tak něco… a mám strach, ať je vše ok… hlavně, ať jsou dobré tripple testy a ult ve 20.týdnu… přijde mi po té době pořád tak divné, že by to mělo vyjít, že se mi prostě nechce ani věřit…
@Selfi neboj,určitě bude vše dobré. Přece to teď musí vyjít se vším všudy ![]()
Sice jste si počkaly, ale teď to bude stát za to
Ty jsi který týden?
Neřekly vám už pohlaví?
@lucousek0 ne,ne, neřekl, myslím, že ani příště neřekne… (to jdu za 14dní).. teď jsem probíhající 14.týden… i když mě napadá, že v 16tt mi u dcery řekl, že je to chlapeček
…
![]()
@Selfi tak to se dr. krásně strefil
ono je to stejně jedno, jen nakupovat neutrální oblečení, ať pak člověk není překvapený
Ale krásně to letí, to nejhorší máte za sebou. Mě to neutíká vůbec ![]()