Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@babulka01 to je, ale krásná princezna
Ať vám dělá jen radost ![]()
@Selfi snažím se věřit, ale víš jak to je
… Teď mám z toho lepší pocit, než minule tak doufám, že pořád vše bude ok. Taky mám kamarádky co jim nic moc nebylo.
Já jsem teď pořád nafouklá, a chutě šílené skoro na všechno
A kdy tě teď čeká kontrola?
@babulka01 ježíš… nádherná, nádherná, nádherná!!! přivítání na dveří bomba… úplně mě to dojalo!!! blahopřeji!! je fakt krásná!!! ![]()
@Kaťuline díky za zprávu. já právě ještě nemám za sebou žádné IVF, tak možná proto i ta jeho reakce, říkal mi to někdy v létě. Teď těžko říct zdali ti udělají kompletní imunologické vyšetření, četla jsem, že speciální imun. vyšetření se dělá právě v Podolí, popř. možná Brno.
A jak jinak máte plány, až po výsledcích se uvidí? Neměla jsi žádné mražáčky?
@Selfi dveře jsou pořádně americké co
))).. takže tobě už nevolnost polevuje? a co vitaminy máš něco speciálního nasazené?
@vanil ahojky, tak jak u vás??? ivf na jaře??? nebo už teď?
u mne snad ok.. špinit jsem přestala a doufám, že je dole vše ok… už je mi méně špatně… žaludek ještě nic moc, ale už to ustojím bez zvracení, takže pokrok..
já beru vitamíny mamavit… až je doberu, tak budu brát jen listovku a železo… listovku kvůli krve a železo taky… když už budu vše jíst, tak snad už vitamíny nejsou třeba:)
@Selfi tak to je fajn, že už je ti lépe!
ivf chce manža až v dubnu, v březnu plánuje Alpy. A přece jen ho tady budu potřebovat, i když to bude hlavně o jednom dnu pro něj ![]()
A ještě uvažuji o tom imuno vyšetření, prý je to vhodné při endometriose. A teď babo raď, jít na to před IVF nebo ne, nechat si to u JAroše jak říka KAtuline či v Podolí…nojo mám to, ale starosti co
možná banalní ![]()
Podoli mi i dr rikal ze dela podrobnejsi imuno nez oni v EF proto i trvaji vysledky mi ho tehdy v podoli delaly v centrech se dela jen nejaky zaklad ale imuno je drahe pokud neni zadanka mi ji mely od sveho minuleho gynekologa
@vanil Hlavně se tím takto nestresuj, to je to nejhorší, co můžeš udělat. Já svůj první pokus promrhala tím, že jsem byla vystresovaná a pořád zjišťovala nějaké informace a podrobnosti a ještě nemáme tohle vyšetření a tohle a taky to dopadlo neúspěchem, následně mi kamarádka řekla jednu věc, že jsem byla v takovém stresu, který jsem si sama vytvořila, že jsem úspěchu vlastně nedala ani šanci. A měla pravdu. Zajdi si na tu konzultaci a uvidíš.
Holky, nevíte některá, co je s @Bolivie200? Byla tu naposledy na Vánoce.
@TvořilkaP bre ráno to se ti to doma lenosti co když je venku hnusné co mé se dneska nic nechceeeeee
@phoma Ahoj zlato, nooo, jak na potvoru, jedeme dneska do Ovy…vždycky jak tam jedeme, tak bud leje jak z konve nebo zrovna sype sníh. To už ani není možné, že nám to tak vždycky výjde ![]()