CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7965
12.2.14 10:39

@TvořilkaP osud tak držím palce já už se nemůžu dočkat jak si doma hajnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
13.2.14 13:58

Ahoj holky, chtěla bych se tady k vám přidat :dance: Od ledna navštěvujeme s manželem Eurofertil po více než roce neúspěšného snažení. V sobotu mám začít poprvé brát clostilbegyt a 24.2. jdu na první IUI a zároveň mě skouknou, jestli mi vůbec dozrávají folikuly. Manžel byl dnes na spermiogramu vše je ok, tak alespoň že tak :) Na výsledky z dnešního hormonálního profilu si musíme ještě počkat. Dělali vám před prvním IUI ultrazvuk třeba hned ze začátku, nebo v průběhu braní clostíku? Tak mě napadlo, že když půjde v ten den manžel ráno na odběr a pak mi budou dělat ultrazvuk, tak ať se manžel nesnaží nadarmo, kdyby clostík nezabral… :think:

Příspěvek upraven 15.02.14 v 08:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
814
14.2.14 08:14

@Danďuška nejdriv ti udela uz..manzel se bude snazit az pak..my pak vzdy s kelimkem odjeli domu a zas se vratili..a pak cekas cca 2hod.,nez zpracuji vzorek..no a pak ti to tam foukne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
15.2.14 09:05

@Bára40 Mě právě setřička řekla, že má manžel přijít na 8 sám, jestli mě k tomu nepotřebuje :D a já můžu přijít až za hodinu po něm :roll: Bereš taky clostilbegyt na stimulaci? Jestli ano, kolikátý den od prvního dne užívání chodíš na IUI?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
814
15.2.14 09:44

@Danďuška Clostík jsem brala od 3. dne cyklu 5 dnů, a taky utrogestan od 16. dne cyklu…už si přesně nevzpomínám, tuším u mně to bylo kolem 12 dne…vždy 2× obden…absolvovala jsem jich celkem teď…a nyní se právě stimuluji na 2. pokus IVF. Tak hodně štěstí s IUI a manželovi „pevnou“ ruku :D Jestli ale nebydlíte daleko, klidně tam může „zboží“ dovézt z domu…musí to být v teple a do hodiny…já to vždy měla v podprsence…drahý totiž do „honící“ místnosti nechtěl :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
814
15.2.14 19:11

Holky…máte nějaký dobrý tip…jak nejlíp odlomit vršek ze skleněné ampulky? kdysi na to byly takové mini pilníčky… teď už je tam jen tečka :D…tak jestli tečkou k sobě nebo od sebe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22203
15.2.14 21:08
@Bára40 píše:
Holky…máte nějaký dobrý tip…jak nejlíp odlomit vršek ze skleněné ampulky? kdysi na to byly takové mini pilníčky… teď už je tam jen tečka :D…tak jestli tečkou k sobě nebo od sebe?

Od sebe, ale já jsem se hodněkrát řízla. 8) 8) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
814
15.2.14 21:21

Uz to mam, pododa..minule jsem tam mela strep, tak vzala jinou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
16.2.14 14:07

@Danďuška Já jsem třeba brala clostík od 5. dne cyklu. První IUI jsem měla tak, že jsem šla prvně já na uktrazvuk a pak když byly foliky ok, tak dal manžel vzorek. Ostatní IUI to bylo vždy, že šel manžel rovnou a já pak za 2 hodiny došla. Většinou mě sestřička objednávala asi 13. den, já třeba obvykle mívám ovulaci později. Jo a měla jsem 2 IUI v jednom cyklu. Takže jsem šla 13. den a pak 15.den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
16.2.14 14:12

@Kaťuline jj zatím nestresuji. Stresování, ale asi přijde až budu vším procházet a hlavně z těch injekcí :think:
Konzultaci se chystám objednat tento měsíc, ale odkládám to a odkládám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
814
16.2.14 16:41

@vanil my pícháme celý víkend :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
17.2.14 09:47

@Danďuška já jsem při 1.IUI taky šla nejdříve na ultrazvuk a kontrolu, zda je vše jak má. Clostík od 5. dne po 5 dní, 11. den a 13. den zavedení. Další IUI jsem pak už přišla o 2 hodiny později.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
17.2.14 09:50

@Bára40 Od sebe, ale po tom, co jsem se řízla již s důvěrou předávám na manžela :-) a přeji mnoho úspěchů a držím palečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
17.2.14 09:52

@vanil to zvládneš, jako sroko my všechny tady :-) poprvé to bude nejhorší a pak už pohoda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
814
17.2.14 13:05

@Kaťuline díky,díky..cikla jsem to pres kapesnik a pohoda!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí