Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No teď je to tady plné optimistických příspěvků
- jen tak dál, holky ![]()
@Selfi krásný obrázek
na začátku jsou moc pěkné obrázky
, jak pak už je to miminko větší, tak se už nevejde na jednu fotku celé ![]()
@Selfi no to je nááádhera!!!
to je krásný mimozemšťánek!
Mám z vás radost holky!
Je to tady pěkně miminkovsky rozjeté! ![]()
@lucousek0 @phoma chci vidět fotku bublinky od vás ![]()
Jak se máte???
pořád vyhlížím fotečku mimiška… ale jestli byla Babulka 6.2. na sekci, tak jí pustí podle mne nejdříve zítra… tak jsem zvědavá ![]()
@Selfi mame se
jsem nepouzitelna a zabila bych toho co oznacil nevolnosti za ranni u me tak celodenni ![]()
Taky cekam na fotecku vikinky ![]()
@phoma musíš to brát pozitivně
… když je ti špatně, je to dobré znamení
..ale jinak tě naprosto chápu, já od 7.-do 11/12… měla celý den jasný program
.. a hlavně to nechutenství, to bylo strašné.. už mě to přechází… ještě teda po většině jídel je mi špatně, ale tak 50% už ustojím bez zvracení---- ale musím opatrně… co se týče únavy, tak nevím, jestli to je tím, že kolem 12tt to přejde a nebo je to železem, co teď jím, ale je mi lépe, mám jakž takž energii..takže už funguju.. mně to krásně vyšlo, tu dobu, co mi bylo nejhůře jsem měla vánoční prázdniny a po nich, kdy jsem byla totálně k. o. jsem byla 9 dní na paragrafu… teď už mi je lépe… hlavně jsem přestala špinit, tak se šetřím, ať to zase nezačne..
@Bára40 a co je to Elonva--- stimulace na ivf? držím palce
!
pořád čekám na malou Viktorku
…
@Selfi jojo konecne jsem nasla něco po cem se mi ulevi po ledove vychlazene ovocne přesnídávce zrovna jednu papkam ale fakt nejhorsi je to vecer ![]()
@phoma
já pořád lízala ovocné nanuky typu mrož
…
prosím tě, jak jsi vložila metřík do podpisu… mám tam zadat ten bbcode nebo klasickou url??