Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Vanil v podoli berou tobe i partnerovi krev +muzi vzorek a vysledek bude cca za 1mesic uz si presne nepamatuji je to uz pres 2roky a az budou vysledky tak poslou postou domu ci kde reknes at poslou
Ahoj, děkuji vám všem za odpovědi a názory na Eurofertil. Upřímně vůbec netuším jak se teď rozhotnout… Miminko chce s manželem strašně moc, ale chci vyzkoušet všechno možný před IVF. Asi bych teď už potřebovala i jinou psychickou podporu než tu manželovu, tak to jste tedy někdo psali, že v Eurofertilu je pan doktor dobrý psycholo ne?
Které CAR v moravskoslezském kraji by jste doporučily?
Děkuji
@vanil Děkuji:-) My máme za sebou 2× IVF, první bez úspěchu, druhé bylo sice úspěšnější, ale taky nevyšlo. Nyní se chystáme na třetí pokus. Jak jsi na tom ty?
@Pavlinka28 a po zjištění tvé diagnozy vám lékař nasadil léčbu a povedlo se otěhotnět?
@vanil tak to je už za chvilku. Uvidíš co ti dr. řekne, a pak se už začne ![]()
Pak napiš jaký máš z toho pocit. Já mám už po kontrole, tak to vypadá na 6.týden a šla vidět už srdeční akce, tak snad příště už celé srdíčko. Vypadá to zatím ok a vyfasovala jsem Utrouš.
Máte zkušenosti s Norethisteronem?? Špatně spím, buší mi srdce, mám depky… ![]()
@Baby1987 děkuji za info! ty jsi to měla též přes svého gynekologa? a jen jsi řekla, že potřebuješ imuno vyšetření pro neplodnost jo?..
@lucousek0
tak to je super!! to je skvělé jen tak dál! kdy máš další kontrolu? jsi trochu klidnější nebo to bude člověk asi nervozní pořád co ![]()
no jsem zvědavá na to co mi dr. řekne, doufám, že z toho budu mít dobrý pocit nebo teda aspoň lepší než některé holky tady. Nejsem si totiž též 100% jistá jestli to IVFko chci v Eurofertilu..ale prostě to, že to mám blízko zatím vyhrává ![]()
@Štěpánka88 ono pokud budu mluvit za sebe, tak prostředí Eurofertilu je fajn, sestřičky fajn, na doktora jsem si musela zvyknout. Určitě není ten typ co ti maže med kolem pusy, prostě nepočítej moc v optimistické řeči.
Zatím jsem prošla jen inseminacemi v eurofertilu, takže s IVF tam nemám ještě zkušenosti, též se obávám toho, jaké z toho budou pocity a jestli nás třeba neoberou víc než je třeba a hlavně ať pomůžou jak budou moci… jenže… to asi člověk nezjistí, když nezkusí… nebo možná nezjistí ani poté.. ![]()
Ještě info, že v čekárně se dlouho načekáš ![]()
vstupní poplatky a spermiogram jsou řádově stovky, už ani nevím kolik. nejsou to horentní sumy.
A inseminace je hrazená 6×/rok pojišťovnou.
Takže větší výdaje a ceníky tě budou zajímat až pokud půjdete do umělého.
@Kaťuline píše:
@vanil Děkuji:-) My máme za sebou 2× IVF, první bez úspěchu, druhé bylo sice úspěšnější, ale taky nevyšlo. Nyní se chystáme na třetí pokus. Jak jsi na tom ty?
všechny IVFka máte dělané v Eurofertilu? a spokojenost s přístupem jo? tak to 3. Ivf už musí vyjít
Kdy se chystáte na další?
Já jsem prošla minulý rok inseminacemi a IVF jsme odkládali a odkládali. Teď máme v plánu 1.IVF někdy na jaře. Takže jsem zvědavá co mě čeká. Musím se dokopat a objednat teď v únoru na konzultaci co a jak.
Vanil tehdy z jineho caru ve frydku ten dr me tam poslal sam od sebe
@Kaťuline píše:
@Pavlinka28 a po zjištění tvé diagnozy vám lékař nasadil léčbu a povedlo se otěhotnět?
@Kaťuline Zatim ne, mame to zjisteno kratce, a prednison budu brat delsi dobu ted 3 mesice a pak kontrolni odbery, v podstate se ukazalo ze IVF nemelo smysl…vyvarim si protilatky i na trofoblast…, takze 2IVF promarnene…co dodat..
@Štěpánka88 píše:Štěpánko, pokud opravdu chceš dobrý CAR, tak místo v Moravskoslezském kraji, hledej raději jinde. Vím, o čem mluvím. Taky jsem chtěla CAR v MS kraji, kvůli dojíždění, teď po marných pokusech a vyhozených penězích stejně zjišťuji, že jsem byla koza, že jsem hned nešla do Olomouce nebo do Brna, myslím tím centra jako Reprofit, Helios, atd. Pan doktor zas tak dobrý psycholog není, navíc má celkem málo času na pacientky, takže moc tě uklidňovat nebude, max. každé říká, že nemají nic studovat na internetu, že jsou to bláboly…Ano, podá ti ruku, když přijdeš, pěkně tě pozdraví, ale toť vše. Nás poslal hned do IVF s tím, že mi neudělal ani hormonální profil, vůbec nic, takže i celou stimulaci vedl stylem - buď anebo…
Ahoj, děkuji vám všem za odpovědi a názory na Eurofertil. Upřímně vůbec netuším jak se teď rozhotnout… Miminko chce s manželem strašně moc, ale chci vyzkoušet všechno možný před IVF. Asi bych teď už potřebovala i jinou psychickou podporu než tu manželovu, tak to jste tedy někdo psali, že v Eurofertilu je pan doktor dobrý psycholo ne?
Které CAR v moravskoslezském kraji by jste doporučily?Děkuji