CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30
4.2.14 08:22

@vanil jj, obě na Eurofertilu. Jak si tady čtu negativní informace, tak musím říct, že já tento pocit vůbec nemám. Dr. Jaroš mi vždy vše ochotně vysvětlil a poradil a že by o mě jako o pacientku po započetí stimulace ztratil zájem, protože má peníze jisté, tak to vůbec, např. po zdražení léků mi vykompenzoval navýšení ceny někde jinde, při komplikaci mi sám večer volal a konzultoval problém. Je pravda, že nemůžu srovnávat, takže nevím, jak to chodí jinde, ale já jsem tam spokojená. Víš jak to je, někteří mají výhrady vůči Eurofertilu někteří vůči Gyncentru, někteří vůči Olomouci. Abych řekla pravdu, tak po přečtení všech referencí tady bych znejistěla úplně všude. Ale je fakt, že mě na imunologii neposlal, tento týden jdu na kontrolu a konzultaci, tak se ho zeptám a pak pisnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
4.2.14 08:25

@Pavlinka28 Takže ty máš předepsaný jen přednison? Ten jsem začala brát po IVF, aby si tělo nevytvářelo protilátky, ale když přišla MS tak jsem ho měla přestat brát.

Příspěvek upraven 04.02.14 v 08:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
4.2.14 08:29

@Baby1987 a dr tě poslal přímo do Podolí nebo navrhl i jiné varianty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
814
4.2.14 08:33

Ja mam taky prednison. :D. a chraneny styk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1116
4.2.14 08:53

Me dal zadanku primo do podoli a obj.doba tehdy asi 2m. nevim jak ted

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
4.2.14 13:33

@Bára40 ano,jen prednison a chraneny styk..problem je v tom ze vetsina caru ho pise jen na kratkou dobu a tim padem, pokud je problem vetsi, to nestaci..u nas je to i AMH proc to nejde.je to proste jeden z duvodu…ale myslim si ze cim vice je problemu podchycenych tak tim je vetsi sance

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
814
4.2.14 13:53

Já na žádném imuno vyšetření nebyla..a beru ho taky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
4.2.14 18:26

@lucousek0 ..

gratuluji ke kontrole :)!!! jak jako příště celé srdíčko… však jsi ho měla už dneska?? :) :potlesk: :potlesk: :potlesk:.. to je super, že už jsi měla srdíčko tak brzo!!! stejně jako já!.. teď to vyjde, uvidíš!!! :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
4.2.14 18:27

@vanil ahojky, držím moc palce na jarní ivf!!! tady se ty názory občas liší, já bych asi první zkusila v ef… věřím, že to vyjde a nebudeš už muset hledat dál… a co manžel.. už je teda přístupnější???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
4.2.14 18:29

Ahoj holky… jdu podat info u mě :| -.. po nekonečném zvracení a nechutenství jsem začla v sobotu trochu špinit… tak jsem sjela na pohotovost, kde mi řekl, že to je jen slabounké, ale že po vyšetření budu nejspíš krvácet, protože zavadil víc o čípek… (no, špinila jsem a špiním ještě teď..naštěstí ne moc, tak snad dobré..), prcka prohlédl zběžně na ult, odpovídal přesně na den podle poslední ms… akorát mě nechtěli pustit domů, jelikož jsem měla opakovaně naměřený tlak 150/110. :-O 8o.. já, co má věčně nízký tlak.. takže jsem mašírovala na pohotovost na internu, tam mi udělali odběry, jaterní testy - ty jsou ok!"!!- nicméně krevní obraz na houby, jelikož mi už chybí skoro vše z toho zvracení… naštěstí mě ve 22.hodin pustili domů. jelikož ekg ok a tlak taky trochu lepší (127/107).. doma mi došlo, že to vše bylo nejspíše tím litrem černého čaje, co jsem jediná schopna v sobě udržet… no a taky že jo, už ho nepiju a tlak mám zase úplně dole… tak si myslím, že i to špinění mohlo být z toho tlaku a neustálého zvracení… zdroj špinění nenašel… :think: :nevim:

zítra jdu na první poradnuv (11+2)…tak písnu… uf.. snad bude vše ok!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7965
4.2.14 19:24

@Selfi držím palce ja jdu zítra na kontrolu a mam bobky jak blazen :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
4.2.14 19:30

@phoma jo?? v kolik??? já jdu taky zítra… taky mám bobky!!! :).. já jdu na 8,30…
jdeš ke svému gyn?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7965
4.2.14 19:47

@Selfi jojo ke svému na 12,15 radeji semnou jede manzel kdyby to nedopadlo tak at neridim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
4.2.14 21:32

@phoma uvidíš, že bude vše v pořádku!!! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
5.2.14 09:35

@Selfi Ahoj, tak asi je celé srdíčko :) já ani nevím, jsem pochopila, že jde vidět jen tep. Nebo jsem byla z toho tak vyplašená a nevnímala jsem :D Tak sis teda užila co, to musely být nervy :( Hlavně, že se to vysvětlilo a je vše ok.
Na tu poradnu jdeš už na Fakultku? Vím, že se chodí nějak kolem 11tt.
Pak informuj co a jak. Tak tobě je pořád tak špatně? To bych už mělo být klidnější ne? Mě je zatím dobře, jen jeden den mi bylo na zvracení. Tak držím palce a čekám na dobré zprávy :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí