Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lucousek0 a ty jsi minule videla srdicko? ja ne tak to bylo moje poprve a krasne normalne mi ukapla slza
@phoma no viděla jsem tep, ale až mi to dr. ukázala. A to jsem byla 6+3. Mě bylo do breku jak jsem odcházela ![]()
@lucousek0 manzel se chudak lekl kdyz jsem vysla nevedel jestli je to dobry nebo ne ![]()
@phoma ten musel být vyplašený
na kontrolu jdeš za 14 dní? Jinak ti je dobře?
Ahoj holky.. tak u mě snad dobré.. špiním z čípku.. mám tam nějaký vřídek…sotva se ho dotkl, tak se rozkrvácel.. v děloze to není,.. říkal, že s tím moc nenaděláme..že snad to bude ok…
prcek je úžasný, velikostně přesně na den odpovídá, dělal i ultrazvukový screening v prvním trimestru, vše má ok
…
je to takový mimozemšťánek, ale krásný… posílám fotečku!
Babulko, držím palce na císaře!!
@Selfi Ahoj, bože to je krásné!!
Jak už jde vše krásně vidět… to já mám taky fotečku, ale ještě bublinka
Už abych taky takové foto měla
Hlavně, že je vše v pořádku, sis oddechla co ![]()
@lucousek0
jj, hlavně, že má dobré to šíjové projasnění a nosní kůstku.. uf
…
já měla takovou fazolku přesně před měsícem
… za měsíc budeš mít takovou fotku, uvidíš
![]()
@Selfi já se už těším
To bylo dnes radosti určitě
Jen tak dál ![]()
Je ti pořád špatně?
@lucousek0 jj, je.. zrovna jsem odevzdala oběd i s večeří
ale už je to lepší… fakt to asi trošku polevuje…
a co jak je tobě???
@Selfi tak to jsi musela i hodně zhubnout co… snad už bude klid. Mě bylo zatím jen jednou ráno špatně, ale jinak v pohodě. Až se divím ![]()
@lucousek0 no, jo..tak 4 kila..ale na mě to moc vidět není…
..
a ráno zvracíš??? mě to začalo jen jako takový žaludek na vodě… to trvalo tak týden a pak se to rozjelo… že ti je špatně je dobré znamení ![]()
@Selfi ju krasne gratulace ![]()
@lucousek0 jinak krome toho ze mi je zle a mam dole 4 kg v pohode ja na fotku uplne zapomela
nervy nooooo
Tak to jedete teda, místo aby jste přibávaly…ale to příjde
Já se zatím držím, na zvracení mi bylo, ale nic. Možná se to ještě rozjede ![]()
@Selfi píše:
Ahoj holky.. tak u mě snad dobré.. špiním z čípku.. mám tam nějaký vřídek…sotva se ho dotkl, tak se rozkrvácel.. v děloze to není,.. říkal, že s tím moc nenaděláme..že snad to bude ok…prcek je úžasný, velikostně přesně na den odpovídá, dělal i ultrazvukový screening v prvním trimestru, vše má ok
…
je to takový mimozemšťánek, ale krásný… posílám fotečku!
Babulko, držím palce na císaře!!
Jééééééééééééé, to je krásná fotka.
![]()