CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7965
5.2.14 20:22

@lucousek0 a ty jsi minule videla srdicko? ja ne tak to bylo moje poprve a krasne normalne mi ukapla slza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
5.2.14 20:25

@phoma no viděla jsem tep, ale až mi to dr. ukázala. A to jsem byla 6+3. Mě bylo do breku jak jsem odcházela :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7965
5.2.14 20:30

@lucousek0 manzel se chudak lekl kdyz jsem vysla nevedel jestli je to dobry nebo ne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
5.2.14 20:48

@phoma ten musel být vyplašený :D na kontrolu jdeš za 14 dní? Jinak ti je dobře?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
5.2.14 21:10

Ahoj holky.. tak u mě snad dobré.. špiním z čípku.. mám tam nějaký vřídek…sotva se ho dotkl, tak se rozkrvácel.. v děloze to není,.. říkal, že s tím moc nenaděláme..že snad to bude ok…

prcek je úžasný, velikostně přesně na den odpovídá, dělal i ultrazvukový screening v prvním trimestru, vše má ok :)

je to takový mimozemšťánek, ale krásný… posílám fotečku!

Babulko, držím palce na císaře!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
5.2.14 21:14

@Selfi Ahoj, bože to je krásné!! :) Jak už jde vše krásně vidět… to já mám taky fotečku, ale ještě bublinka :D Už abych taky takové foto měla :) Hlavně, že je vše v pořádku, sis oddechla co :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
5.2.14 21:16

@lucousek0 :)jj, hlavně, že má dobré to šíjové projasnění a nosní kůstku.. uf :)

já měla takovou fazolku přesně před měsícem :)… za měsíc budeš mít takovou fotku, uvidíš :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
5.2.14 21:19

@Selfi já se už těším :dance: To bylo dnes radosti určitě :) Jen tak dál :palec:
Je ti pořád špatně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
5.2.14 21:22

@lucousek0 jj, je.. zrovna jsem odevzdala oběd i s večeří :( :poblion: :pocitac: :pocitac: :pocitac: ale už je to lepší… fakt to asi trošku polevuje… :) a co jak je tobě???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
5.2.14 21:39

@Selfi tak to jsi musela i hodně zhubnout co… snad už bude klid. Mě bylo zatím jen jednou ráno špatně, ale jinak v pohodě. Až se divím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
5.2.14 21:41

@lucousek0 no, jo..tak 4 kila..ale na mě to moc vidět není… :)..
a ráno zvracíš??? mě to začalo jen jako takový žaludek na vodě… to trvalo tak týden a pak se to rozjelo… že ti je špatně je dobré znamení :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7965
5.2.14 21:44

@Selfi ju krasne gratulace :*
@lucousek0 jinak krome toho ze mi je zle a mam dole 4 kg v pohode ja na fotku uplne zapomela :mrgreen: nervy nooooo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
5.2.14 21:46

@phoma jé!! super!!! no vidíš, a tak ses bála :)!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
5.2.14 21:46

Tak to jedete teda, místo aby jste přibávaly…ale to příjde :D Já se zatím držím, na zvracení mi bylo, ale nic. Možná se to ještě rozjede :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22203
5.2.14 23:27
@Selfi píše:
Ahoj holky.. tak u mě snad dobré.. špiním z čípku.. mám tam nějaký vřídek…sotva se ho dotkl, tak se rozkrvácel.. v děloze to není,.. říkal, že s tím moc nenaděláme..že snad to bude ok…

prcek je úžasný, velikostně přesně na den odpovídá, dělal i ultrazvukový screening v prvním trimestru, vše má ok :)

je to takový mimozemšťánek, ale krásný… posílám fotečku!

Babulko, držím palce na císaře!!

Jééééééééééééé, to je krásná fotka. :* :* :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí