Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Selfi @lucousek0 phoma holky věřím, že to musí být nervy. Ale určitě jsou ve Vás bojovníčci, když se to po tak dlouhé době povedlo!! užívejte si těhotenství! ![]()
Závídím! Samozřejmě v dobrém!
A už se těším na další fotečky!
Zdravím děvčátka ![]()
Držím palečky at miminuška pěkně rostou a těhu. pokusy at dopadnou na véélkou jedničku ![]()
Jinak Toníček už je týden ve Fakultce v Ově a včera už se přestěhoval z JIRP na Intermedialku(už nepotřebuje intenzivní peči)je odpojený od všech přístrojů, váží už 1400g
a je prostě šikula
.Zítra se už může na něho jít mrčnout i mamka(babička)
.A přes týden už zkusíme pocuckat z prsinka
.No jo 1.4 se blíží
,tak musíme vše zvládat!!!
Ahoj, tak dneska mám za sebou první IUI, měla jsem jednu folikulu 21 mmm, takže clostilbegyt mi zabral, hurá!
Sestřička mi píchla pregnil, tak snad vše proběhne, jak má. Zkusila jsem si udělat i ovulační test, abych poprvé viděla, jak vlastně vypadá, když je pozitivní
Ve středu máme s manželem repete. Bylo vám některé po píchnutí toho pregnilu špatně? Jak jsem si sedla do čekárny, tak se mi začala motat hlava…
@Danďuška přeju hodně štěstí ať to vyjde! Já měla ovitrele a po tom mi nic nebylo, ale myslím, že je to normální.
@Danďuška gratuluji k iui
mně bylo po pregnylu taky špatně… neboj, přejde to ![]()
@phoma
je mi mnohem lépe:) za poslední týden jsem zvracela už jen dvakrát
…a to hlavně mou vinou..
.. prostě si musím dávat, co s ním..třeba nemůžu tatarku, buchtu z bezu
, vodu s citronem, mleté maso, atd:)… tohle vím, že prostě nedám
… ale když jím třeba jen vařený brambor a maso, tak v pohodě
.. ujíždím na mrkvové pomazánce:)
a jak se cítíš?? zvracíš??? já jsem celá poďobaná, v práci mi říká kolegyně, že podle vzhledu určitě čekám holku
..ale já jsem si jistá, že je to kluk jako buk
.. do kontroly mám týden a dva dny…tak snad bude vše ok… kdy jdeš ty,?
@Selfi nezvracím ale zaludek stazeny snesu porad jen zeleninu občas tvaroh
ale docela usetrim když jdu do obchodu bo nic nekoupim
a co teda jako nedam maximalne je cesnek a to jsem dneska musela byt v kanclu a chlapi si dali cesnecku auuuu tezke odpoledne jen tady lezim jak placka a snazim se to rozdychat mam to snad vypalene v nose ci co…
kontrolu mam ve stredu a uz mam nervyyyyy