CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2712
21.2.14 10:56

@Bára40 Ahoj, tak jak se ti vyvíjí embryjka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
814
21.2.14 12:25

@Tarani dnes jsem volala, prý dobře…transfer asi v neděli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2712
21.2.14 12:27

@Bára40 No super, budu držet pěsti ať se embryjko chytne!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
22.2.14 10:33

@Bára40 ať jsou emryjka „jak se patří“!! :kytka: Pak dej vědět!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
22.2.14 10:41

@Selfi @lucousek0 phoma holky věřím, že to musí být nervy. Ale určitě jsou ve Vás bojovníčci, když se to po tak dlouhé době povedlo!! užívejte si těhotenství! :hug:
Závídím! Samozřejmě v dobrém! :* A už se těším na další fotečky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
22.2.14 10:50

@babulka01 prďolka je fajná! ať vám dělá radost! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
22.2.14 10:52

Co Boženka a Toníček??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.2.14 17:07

Zdravím děvčátka :)
Držím palečky at miminuška pěkně rostou a těhu. pokusy at dopadnou na véélkou jedničku :hug:

Jinak Toníček už je týden ve Fakultce v Ově a včera už se přestěhoval z JIRP na Intermedialku(už nepotřebuje intenzivní peči)je odpojený od všech přístrojů, váží už 1400g :dance: a je prostě šikula :srdce: :*.Zítra se už může na něho jít mrčnout i mamka(babička) :potlesk:.A přes týden už zkusíme pocuckat z prsinka :jazyk:.No jo 1.4 se blíží :dance:,tak musíme vše zvládat!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7965
22.2.14 17:11

@bozenkakatenka juuuuu to je parada je fakt sikulka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
24.2.14 14:11

Ahoj, tak dneska mám za sebou první IUI, měla jsem jednu folikulu 21 mmm, takže clostilbegyt mi zabral, hurá! :dance: Sestřička mi píchla pregnil, tak snad vše proběhne, jak má. Zkusila jsem si udělat i ovulační test, abych poprvé viděla, jak vlastně vypadá, když je pozitivní :D Ve středu máme s manželem repete. Bylo vám některé po píchnutí toho pregnilu špatně? Jak jsem si sedla do čekárny, tak se mi začala motat hlava…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2712
24.2.14 16:59

@Danďuška přeju hodně štěstí ať to vyjde! Já měla ovitrele a po tom mi nic nebylo, ale myslím, že je to normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
24.2.14 18:12

@Danďuška gratuluji k iui :) mně bylo po pregnylu taky špatně… neboj, přejde to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7965
24.2.14 18:17

@Selfi aje ti spatne furt :mrgreen: mě jooooo :zed:  :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
24.2.14 18:24

@phoma :dance: je mi mnohem lépe:) za poslední týden jsem zvracela už jen dvakrát :)…a to hlavně mou vinou.. :).. prostě si musím dávat, co s ním..třeba nemůžu tatarku, buchtu z bezu :), vodu s citronem, mleté maso, atd:)… tohle vím, že prostě nedám :)… ale když jím třeba jen vařený brambor a maso, tak v pohodě :).. ujíždím na mrkvové pomazánce:)

a jak se cítíš?? zvracíš??? já jsem celá poďobaná, v práci mi říká kolegyně, že podle vzhledu určitě čekám holku :zed:..ale já jsem si jistá, že je to kluk jako buk :).. do kontroly mám týden a dva dny…tak snad bude vše ok… kdy jdeš ty,?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7965
24.2.14 18:30

@Selfi nezvracím ale zaludek stazeny snesu porad jen zeleninu občas tvaroh :zed: ale docela usetrim když jdu do obchodu bo nic nekoupim :mrgreen: a co teda jako nedam maximalne je cesnek a to jsem dneska musela byt v kanclu a chlapi si dali cesnecku auuuu tezke odpoledne jen tady lezim jak placka a snazim se to rozdychat mam to snad vypalene v nose ci co… :mrgreen: kontrolu mam ve stredu a uz mam nervyyyyy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí