Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@phoma tak s tím obchodem jsem to měla a v podstatě mám stejně
nakonec musel chodit manžel, protože já vážně odcházela s prázdným košem, ale děcka doma nadávaly, že jsem nic nekoupila
…
jo, vlastně, četla jsem někde, že jdeš ve středu..držím moc moc palce!!! tak mám bobky jak blázen.. navíc mi bude brát krev na tripple testy… tak mám nervy z výsledků-..
@Selfi a jdes na ne? jsem cetla ze jsou méně prukazne nez ty v 13 tydnu
ze pry je nekteri lekari uz ani nedoporucuji
@phoma jenže já nemám udělaný celý screening v 1.trimestru, můj doktor dělá jen ult, tvrdí, že ten je hlavní.. nemám to srovnání s krví… a tripple test dělá standartně…takže určitě mi bude dělat…
.. no… jsem trochu nervní, hlavně, ať vyjde dobře.. děsím se, že bych měla na plodovku, případně, že by to mělo být špatně… a ty budeš ve středu ve kterém týdnu?
ty už jsi byla na ten screening v 13.týdnu?
@Selfi ve stredu zacinam 11 tyden(10+1)pry to uz je 11 ja tomu nerozumim:) prave mi vezme krev a potom ultrazvuk za tyden nebo 14 dni.ja si o nej ani nerekla muj doktor se specializuje na tyhle věci chodi k nemu holky z celého okresu prave na ten 1 trimestralni screening.
@Selfi bylo mi špatně snad jen 20 minut, zavřela jsem oči a odpočívala v křesle, pak to přešlo
Kéž by se povedlo hned první IUI, ale doktor říkal, že je to velmi malá pravděpodobnost… mě už ale přijde jako malý zázrak, že se mi vytvořila vůbec použitelná folikula ![]()
Dělali vám při té druhé IUI co je za 2 dny znovu ultrazvuk, aby skontrolovali, jestli folikula praskla?
@Danďuška ano, prohlížel, řekl, jestli praskly, měla jsem jich vždy tak 5-6 v dobré velikosti… ale podle mne je lepší jedna a nejkvalitnější
![]()
@Selfi @phoma Ahoj holky, mě taky čeká screening. Ale teď mi docvaklo, že vlastně nevím jestli to budu mít do kupy i s ultrazvukem. Každopádně vím, že krev a moč.
Jsem uvažovala vzít už chlapa, ale to by bylo zbytečné a možná i tak brzo. Teď jsem
9+5tt a jdu 10. tak budu muset asi zavolat. Ale je fajn, že je vám už o něco lépe. Já se fakt divím, že mi je v podstatě dobře.
@lucousek0 cauky ja dneska 10+1 byla jsem na krvi a do 14 dni bude ultrazvuk dela se pry ve 12+ prcek se hezk mrskal
![]()
Čauky holky
Dneska mám za sebou druhé IUI v tomhle cyklu, ovulace proběhla, tak teď už zbývá jen čekat, jestli se zadařilo…
Berete taky Utrogestan 1× denně?
@phoma A takové nervy, co? Od rána mě tak trašit
Jsem Ti říkala, že to bude dobrý.
@phoma tak to já budu mít asi stejně
Tak super, že prcek je tak akční ![]()
Já jsem zase tak nervozní, už aby měla po kontrole ![]()
@Selfi no jsem
Ale mě to neutíká vůbec, a mám nervy z těch testů. Už to chci mít za sebou. A jak je tobě?
@lucousek0 já mám taky nervy… hned ze tří věcí-.- jestli bude příští týden vše v pořádku a hlavně srdíčko… nevím proč, mám nervy, že prostě nebude bít… pak mi budou brát tripple testy, tak budu týden v nervu čekat na výsledky a pak mám strašný strach z velkého ultrazvuku ve 20.týdnu,.,kdy se dělá echo srdíčko a prohlíží se všechny orgány… ježíšššš,,. já se bojím,.. a pak ještě hraniční 26tt… chci to mít za sebou!!!