CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5088
24.2.14 18:33

@phoma tak s tím obchodem jsem to měla a v podstatě mám stejně :)nakonec musel chodit manžel, protože já vážně odcházela s prázdným košem, ale děcka doma nadávaly, že jsem nic nekoupila :palec:
jo, vlastně, četla jsem někde, že jdeš ve středu..držím moc moc palce!!! tak mám bobky jak blázen.. navíc mi bude brát krev na tripple testy… tak mám nervy z výsledků-..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7965
24.2.14 18:38

@Selfi a jdes na ne? jsem cetla ze jsou méně prukazne nez ty v 13 tydnu :nevim: ze pry je nekteri lekari uz ani nedoporucuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
24.2.14 18:40

@phoma jenže já nemám udělaný celý screening v 1.trimestru, můj doktor dělá jen ult, tvrdí, že ten je hlavní.. nemám to srovnání s krví… a tripple test dělá standartně…takže určitě mi bude dělat… :(.. no… jsem trochu nervní, hlavně, ať vyjde dobře.. děsím se, že bych měla na plodovku, případně, že by to mělo být špatně… a ty budeš ve středu ve kterém týdnu?
ty už jsi byla na ten screening v 13.týdnu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7965
24.2.14 19:46

@Selfi ve stredu zacinam 11 tyden(10+1)pry to uz je 11 ja tomu nerozumim:) prave mi vezme krev a potom ultrazvuk za tyden nebo 14 dni.ja si o nej ani nerekla muj doktor se specializuje na tyhle věci chodi k nemu holky z celého okresu prave na ten 1 trimestralni screening.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
25.2.14 16:30

@Selfi bylo mi špatně snad jen 20 minut, zavřela jsem oči a odpočívala v křesle, pak to přešlo :) Kéž by se povedlo hned první IUI, ale doktor říkal, že je to velmi malá pravděpodobnost… mě už ale přijde jako malý zázrak, že se mi vytvořila vůbec použitelná folikula :D

Dělali vám při té druhé IUI co je za 2 dny znovu ultrazvuk, aby skontrolovali, jestli folikula praskla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
25.2.14 17:01

@Danďuška ano, prohlížel, řekl, jestli praskly, měla jsem jich vždy tak 5-6 v dobré velikosti… ale podle mne je lepší jedna a nejkvalitnější :) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
814
25.2.14 18:55

Mně se teď po utrogestanu šíleně točí hlava…jak sjetá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
26.2.14 12:03

@Selfi @phoma Ahoj holky, mě taky čeká screening. Ale teď mi docvaklo, že vlastně nevím jestli to budu mít do kupy i s ultrazvukem. Každopádně vím, že krev a moč.
Jsem uvažovala vzít už chlapa, ale to by bylo zbytečné a možná i tak brzo. Teď jsem
9+5tt a jdu 10. tak budu muset asi zavolat. Ale je fajn, že je vám už o něco lépe. Já se fakt divím, že mi je v podstatě dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7965
26.2.14 16:01

@lucousek0 cauky ja dneska 10+1 byla jsem na krvi a do 14 dni bude ultrazvuk dela se pry ve 12+ prcek se hezk mrskal :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
26.2.14 18:17

Čauky holky :) Dneska mám za sebou druhé IUI v tomhle cyklu, ovulace proběhla, tak teď už zbývá jen čekat, jestli se zadařilo… :andel: Berete taky Utrogestan 1× denně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
508
26.2.14 20:56

@phoma A takové nervy, co? Od rána mě tak trašit :hug: Jsem Ti říkala, že to bude dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
26.2.14 20:59

@phoma tak to já budu mít asi stejně :) Tak super, že prcek je tak akční :)
Já jsem zase tak nervozní, už aby měla po kontrole 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
26.2.14 21:01

@lucousek0 ty jo, to tak letí, ty jsi už v desátém týdnu!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
26.2.14 21:13

@Selfi no jsem :) Ale mě to neutíká vůbec, a mám nervy z těch testů. Už to chci mít za sebou. A jak je tobě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
26.2.14 21:16

@lucousek0 já mám taky nervy… hned ze tří věcí-.- jestli bude příští týden vše v pořádku a hlavně srdíčko… nevím proč, mám nervy, že prostě nebude bít… pak mi budou brát tripple testy, tak budu týden v nervu čekat na výsledky a pak mám strašný strach z velkého ultrazvuku ve 20.týdnu,.,kdy se dělá echo srdíčko a prohlíží se všechny orgány… ježíšššš,,. já se bojím,.. a pak ještě hraniční 26tt… chci to mít za sebou!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí