Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@30katka30 ahoj, já moc zkušeností nemám, EF je mé první CAR, v pátek jsem byla na prvním transferu v životě
Ale za mně EF dobrý, doktorovi věřím a sestry jsou super
V OV bych jinam nešla a daleké dojíždění bych také raději vynechala.
Přeju hodně štěstí ať se rozhodneš, jak se rozhodneš!
@phoma Držím na zítřek hrozně moc palce!!!Ale opravdu věřím, že to bude dobré!!! Těším se zítra na ty nej zprávy!!!
Já měla nedávno na pohotovosti tlak 150/110… no… poslali mě na internu..ale já to měla z nervů a taky z litru černého čaje, co jsem jako jediný ten den vypila… já mám totiž jinak právě tlak nízký– většinou 120/75…
drž se!!!
![]()
@babulka01 ahojky!!!
.. tak u mě nic, ale já teď nejsem důležitá.. daleko důležitější je phoma, Bára, vanil, lucousek
..
já jsem ode dneška na nemocenské na měsíc… tak si zvykám, normálně mám depku z toho, že nejsem v práci, je to normální??? ![]()
@Bára40 @Bára40 ty jo, 3!! tak to jsem zvědavá!!!
podle hcg to je nadějné??
! máte dost velké auto
??
@Selfi hcg 1800…a auto máme tak pro 2 osoby a nákup
…prckové půjdou na střechu ![]()
@Bára40 myslím, že přívěsný vozík by stačil
!!Hcg super
minimálně dva tam budou
!!!
![]()
@phoma Zlati, neměj nervy
Ty už jsi doma nebo jsi ještě nejela? ![]()
@Selfi píše:
@babulka01 ahojky!!!.. tak u mě nic, ale já teď nejsem důležitá.. daleko důležitější je phoma, Bára, vanil, lucousek
..já jsem ode dneška na nemocenské na měsíc… tak si zvykám, normálně mám depku z toho, že nejsem v práci, je to normální???
Je, já ji měla taky, ale zvykneš si a budeš nakonec ráda.
![]()
@TvořilkaP To je mi líto. Já to měla stejně.
Uvidíš, že se to prostě jednou musí zlomit.
![]()
@Bára40 Bomba, budu držet pěsti.
![]()
Ja sic nakonec otehotnela prirozene iui ani kety nebyly uspesne ale hcg jsem mela 5 551 a to cekam jedno na srpen ![]()