Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Selfi hele!! ty jsi veledůležitá!! ![]()
jakto, že máš nemocenskou? z vlastního popudu ať raději odpočíváš?
hezky si to užívej a žádné blbé pocity, že tam nejsi! ![]()
@vanil ..ale kdepak… momentálně tady pořád nakukuji a hledám jakékoliv info o tvém nadcházejícím IVF
..
Já doma, z vlastního popudu??? To těžko
.. svůj dnešní nenástup do práce jsem obrečela
..
nevím, jestli jsem to psala- u mne ve třídě se rozmohla pátá dětská nemoc… /pro mě jako těhotnou nic moc
/.. tak jsem raději zůstala doma…14 dní, stejně jsem měla děti své nemocné, takže paragraf se hodil… no.. jenže mezitím se nemoc přestěhovala do vedlejší třídy a přesně 14 dní po té, co jsem poslala několik osypaných dětí domů, tak se zase ta nemoc objevila zpět v mé třídě /tedy přesně ve 14ti denní inkubační době
/… tzn. že minimálně dalších 14 dní to zase někdo z těch mých x dětí může dostat a vzhledem k tomu, že nejvíce infekční to je těsně před výsevem několik dní, tak se proti tomu ani nedá moc bránit
..
takže jsem dneska naklusala pro nemocenskou na gyndu a holt si měsíc pobudu doma… no…- v práci už je za mne zástup… tak je to ok…akorát víš jak je to, když máš pocit, že se to bez tebe v práci zboří
![]()
@30katka30 mě byl Eurofertil doporučen mým gynekologem. Též jsem ještě v jiném CAR nebyla, tak nemůžu srovnávat. Prostředí je tam příjemné. Doktor může někdy být trochu hrrr. Teda aspoň mi tak přišel hopem skokem a moc optimisticky nezní. No, ale co bych chtěla v mém vyšším věku
A v Ostravě jak tak slyším kolem, tak bych jinde než do Eurofertilu nešla.
@Selfi jj tak to raději opravdu pobýt doma v klidu a bezpečí!!
a to, že se to v práci bez tebe neobejde, toto jsem se dlouho snažila potlačovat. Ale došla jsem do stavu, že opravdu ale opravdu jsme všichni nahraditelní. A též jsem to někde četla, kdo si myslí, že nenahraditelný je, tak ať maže k doktorovi
Takže buď v klidu zástup už máš. Jen prostě něco bude trochu jinak nebo později.
Sice tady v práci od kolegyň často slyším co budou dělat na firmě až odejdu. Jenže to je jen příjemné poslouchat a přitom každý víme, že to prostě zas normálně vše pojede. ![]()
@Bára40 Moc, moc gratuluji, s tak vysokým Hcg tam nebude jen jedno. To je nádherná zpráva… držím pěstičky ![]()
@30katka30 Ahoj, určitě Eurofertil, já mám zkušenost jen zde, ale jsem spokojená. A přístup super. Vyzkoušej a uvidíš…A žádanku mít nemusíš, stačí se jen objednat… Hodně štěstí ![]()
@TvořilkaP Nezoufej, příště to určitě výjde, taky mám za sebou 2 nepodařené pokusy, ale jedeme dál… To příjde…
@vanil Tak to se tam možná uvidíme, já jdu taky na kontrolu 28.3..
Já měla žádanku na první pokus poslanou na poslední chvíli, protože jsme nevěděli, jestli půjdem nebo nepůjdem a začala jsem bez odsouhlašení. Když jsi pojištěná a pravidelně platíš, tak je to asi jen administrativní úkon.
Jj, kolem 20 tis, ale záleží, kolik si necháš napíchnout atd. ale já vždy počítám s horší variantou a pak můžu být jen příjemně překvapená ![]()
Takže pfuj, pfuj a v dubnu to spolu zvládnem na 1 ![]()
@phoma Ahojky, dneska na tebe moc moc myslím!!! Držím, co mám, ale uvnitř prostě miminku věřím!!! Dej vědět, drž se a hodně štěstí!!!
![]()