CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
947
24.3.14 12:20

@phoma celkem mě zarazila ta částka za ten menopur, 1300 Kč jen to hvízdlo. Doktor říkal, že mi klidně předepíše poloviční dávku, že by to vyšlo jen na 650 Kč, ale lepší by byla ta dvojnásobná dávka, tak jsem s tím souhlasila, hlavně aby to zabralo.

@Selfi děkuji za uklidnění, jak se mi v hlavě mihla představa paterčat, tak jsem trošku znervózněla :) Při mé smůle jak se tak znám je docela reálně že se buď nezadaří vůbec a nebo z toho budou při nejmenším čtyřčata :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2712
24.3.14 16:33

@Pavlinky přeju ať se brzo zadaří!! Je fajn, že už jedno dítko máte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
27.3.14 11:26

:) holky tak co je nového? je tady nějak ticho!

@Selfi jak se máš na nemocenské? střevní potíže už pominuly?

a co ostatní těhulky a snažilky?? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
27.3.14 11:28

@Tarani ty jsi nějak v průběhu IVF nebo po ET že? tak snad to vypadá růžově!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2712
27.3.14 16:47

@vanil no zrovna dneska mi ofiko skončilo 14 denní čekání po KETu. Výsledek - nezdařilo se :cert:. Takže v květnu chystám další kolo s mražáčkama :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
27.3.14 19:30

@vanil zítra mě čeká druhá část druhého IUI, jsem zvědavá, jak budou vypadat folikuly. Při prvním IUI minulý cyklus už touto dobou proběhla ovulka, tak snad tomu tak bude i zítra, ale včera to moc na ultrazvuku na ovulku ještě nevypadalo… ale musíme myslet pozitivně a třeba se už zadaří :dance:

@Pavlinky zítra jdeme s manželem taky do Eurofertilu, tak se tam možná potkáme :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
27.3.14 20:09

@Tarani fakt? byla jsi na krvi? tak to mě mrzí :(.. ale dobrý pocit určitě je, že máš další mražáčky. Za měsíc nabereš sílu a chuť opětně do toho jít naplno!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
27.3.14 20:20

@Danďuška @Pavlinky koukám, že zítra bude v Eurofertilu plno :) já tam jdu také))))
jj holky chce to obrnit se trpělivostí, u mě ta cesta trvá určitě delší dobu. Tak úspěšné první kroky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
27.3.14 20:26

@vanil jo jo sestřičky nás na to, že bude v pátek plno připravovaly už včera :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2712
27.3.14 22:04

@vanil jj byla jsem dnes na krvi. Duben chci bez léků, mám pocit, že za poslední 2 měsíce jsem jich snědla víc než důchodce za 2 roky :lol: sem ani do lékárny nestíhala chodit :mrgreen:
A ty seš v jaké fázi zrovna?

@Danďuška ať to zítra dobře dopadne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2712
28.3.14 16:47

@Pavlinky přeju hodně štěstí ať se IUI zadaří a nepotřebujete IVFko! Plelyng?? Nemyslíš pregnyl a clostilbegyt? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
28.3.14 17:18

@Tarani děkuju snad se povede :) dneska mi při IUI dělal ultrazvuk a viděl tam, že ovulka ještě neproběhla, tak se budeme muset ještě snažit o víkendu :hug: Doufám že proběhne, tenhle cyklus je to takové všechno nejisté… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
28.3.14 19:19

@Tarani jj to věřím také mě ten lékový maraton čeká :? já jsem právě těsně před 1.IVF, dneska jsem už nafasovala nějaké hormonální tabletky, budu je brát do mensesu ( asi 10 dní) a pak nafasuji injekce. uf uf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2712
29.3.14 11:35

@vanil á tak to je hezké, že zrovna začínáte :dance: není to náhodou norethisteron?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1116
29.3.14 18:05

Holky zustaly mi tu nejake tabletky z EF tak pokud je nektera nechcete ci je vratim do lekarny ja uz je nemam k nicemu :)mohly by pomoci jinde ja tehu uz jsem tak jsou mi zbytecne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí