CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
746
30.3.14 20:00

@Pavlinky Jj o prví a už 2 roky je to sice krátká doba oproti ostatním, ale co bych dala za toho prďolku. Nejsi divná je to přirozené, taky bych chtěla 2 ale budu moc ráda za 1 :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
30.3.14 20:11

@Pavlinky Ale kdy? Už to pomalu vzdávám, chci se vdát, ale zda jít do toho, myšlenky typu že pokud nebudu moct tak se budu časem kvůli tomu rozvádět? V pátek jsi du dát termín svatby na příští rok, tak uvidíme. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
31.3.14 09:11
@Tarani
@Tarani píše:
@vanil á tak to je hezké, že zrovna začínáte :dance: není to náhodou norethisteron?

no hezké…, spíš jsem z toho nervózní a divím se, že jsme se do toho přece jen dokopali :roll:…tabletky se jmenuji divina.. moc jsem nerozuměla k čemu mají sloužit, ale poslušně beru jak doktor nařídil :D.. i když nevím co vlastně jím)).. na netu je, že jsou určeny pro ženy v klimakteriu ;)
jj pěkně si užij měsíc bez léků a pak opět šup na to :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2712
31.3.14 16:52

@vanil já jsem brala bílou divinu před KETem na sliznici (ty bílé tabletky jsou estrogen)..Hlavně, že jste se dokopali, teď už to pěkně pofrčí ;) Jinak si teď „užívám“ MS a příští pátek se jdu domluvit co dál.

@HanyB není malá pravděpodobnost, jednou to prostě vyjde :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
31.3.14 18:22

..ahoj holky.

tak jak???
Vanil… tak třeba se z té diviny budeš pořádně divit :palec: :)–takže teď to, co bereš, to asi ještě není stimulace, nebo jo?? a budeš si píchat???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7965
31.3.14 18:28

@Selfi cauky cekam na vysledky testu harmony a porad mi je zle :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
31.3.14 18:32

Co to je test Harmony???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7965
31.3.14 18:35

@Selfi neco jako prenascan chtela jsem mit jistotu proste se mi to riziko zdalo velke i pres negativitu byli jsme ve zline paradni doktor miminko promeril snad 3× rikal ze ultrazvuk za nej dobry zkontroloval srdicko, celit, nosik a vse ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
31.3.14 18:43

@phoma a taky se to někam posílá??? nebo to byl jen ten ult??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7965
31.3.14 19:38

@Selfi nene posila se to do ameriky stoji to 16500 :roll: ale pro ten klid to za to stoji alespon me…a usetrili jsme na ivf a jako bunus prispeli rodice :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
31.3.14 20:37

@phoma aha, tak to je super. jasně… 16500 je sice palka, ale tak jak říkáš, za ten klid to stojí!!! navíc, když to klaplo nakonec přirozeně, tak stejně jste měli spoustu peněz díky ušetřenému ivf nazbyt :mrgreen:..

tak to jsem moc zvědavá.. :) a řeknou tam i pohlaví???

a kdy mají ty vysledky přijít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7965
31.3.14 21:43

@Selfi tak pristi pondeli a ano budu vedet i pohlavi :mrgreen: hlavne at je bobisek zdravy jeste me ceka vysvetleni doktorovi a odmitnuti triple testu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
2.4.14 11:52

:)..tak holky… hádejte, co čekáme :)

myslím, že je to jasné :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
814
2.4.14 12:01

@Selfi gratulace! ale nějak se v tom nevyznám…a kolikátý jsi tt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
2.4.14 12:09

@Bára40 :) teď jsem ve 20.tt..

představ si, že je to fotka jakoby sedělo mimi na průhledné židličce a někdo ho zespoda vyfotil… takže je vidět dupka a jakoby obě stehna a to, co je mezi nima :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí