Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@phoma Ty kráso, skoro 500g ve 20.týdnu? Tak to jsme v šoku dvě.
To by tak odpovídalo 23.týdnu nebo i víc. No, každé dítko je individuální. Hlavně že roste a je zdravé.
@Bolivie200 Nepřipadá mi, že by se tam zvýšila úspěšnost…většině se to spíš nakonec povedlo přirozeně, mi tak připadá…:-)
@vanil píše:
Nenapínám![]()
, jen tak rozjímám bez internetu, ale popravdě prvomájová procházka byla a marně jsme hledali nějaký rozkvetlý strom
ET proběhl ve středu a holky 4 emryjka se chytla do stádia blastocystytakže jednu kuličku mi zavedli a 3 jsme dali do mražáčku… vím, že toto nezaručuje těhotenství, ale jsem moc ráda, že se ty naše buňky tak sblížily
Takže máme mražáčky i na KET
jj ET byl oproti OPU pohodový, ale i tak jsem byla nějak nervózní dokonce asi i víc. Možná proto, že jsem do poslední chvíle nevěděla jak se nakonec ty prďolky vyvíjejí.
Jinak po OPU a i teď mám pobolívání v podbříšku, asi ty hormony daly vaječníkům zabratTakže odpočívám, ale zas ne nějak šíleně, to je nad moje síly. Už i včera jsem to nevydržela, když bylo tak krásně a aspoň jsme šli na chvíli na vzduch.
Teď čekání na výsledek, na krev jdu 13.5. jojo to budou dlouhé dny… kéž by to vyšlo.. byla bych ve vašich řadách, vždyť jste tady všechny těhotné
![]()
jééé, no konečně jsme se dočkaly dobrých zpráv
!!! Držím vše, co mám!!! strááášně
!!! ![]()
@TvořilkaP tak snad se na nás brzy těhotenské štěstí obrátí ![]()
@Bolivie200 to jsme měly obdobné, já měla 22 vajíček a 4 pětidenní embryjka. Je fakt, že hodně holkám to tady vyšlo spíše přirozeně.
@babulka01 Jak se má maličká?
@Selfi zatím to jsou poloviční dobré zprávy…už ale ve mě začíná hlodat to negativní
..všichni kolem říkají mysli pozitivně, jenže jenže, kdyby to šlo ![]()
@vanil píše:
@TvořilkaP tak snad se na nás brzy těhotenské štěstí obrátí
@Bolivie200 to jsme měly obdobné, já měla 22 vajíček a 4 pětidenní embryjka. Je fakt, že hodně holkám to tady vyšlo spíše přirozeně.
@babulka01 Jak se má maličká?
Máme se dobře. Mám ale málo mlíka, tak musíme dokrmovat, ale začíná buclatět, tak asi jí to vyhovuje.
![]()
Ahoj holky, zase jsem tu nějakou dobu nebyla a super novinky ![]()
Těhulky vidím, že krásně prcci rostou
Ten můj je ještě o kapku menší,
a já přibrala asi 1kg, tak zatím žádná hrůza ![]()
@vanil moc ti držím palečky, to čekání musí být šílené co ![]()
@lucousek0 píše:
Ahoj holky, zase jsem tu nějakou dobu nebyla a super novinky
Těhulky vidím, že krásně prcci rostouTen můj je ještě o kapku menší,
a já přibrala asi 1kg, tak zatím žádná hrůza
@vanil moc ti držím palečky, to čekání musí být šílené co
1kilo…ty???
..
promiň, ale při tvé postavě by ani 30 nebylo vidět
..
no.. tak já se nedávno chlubila dvěma kily a ejhle, najednou je to 4 kila
![]()
@vanil píše:
@Selfi zatím to jsou poloviční dobré zprávy…už ale ve mě začíná hlodat to negativní..všichni kolem říkají mysli pozitivně, jenže jenže, kdyby to šlo
pozitivně, pozitivně!!!
Kdy můžeš testovat??
@Selfi však neboj, ono se to i u mě rozjede
Teď jsem 19tt takže to čekám za chvilku.
@lucousek0 píše:
@Selfi však neboj, ono se to i u mě rozjedeTeď jsem 19tt takže to čekám za chvilku.
Zdravím všechny snažilky i těhulky, je tady někdo kdose chystá na první IVF v červnu? ![]()
@TvořilkaP Je fakt, že to pár lidem vyšlo přirozeně, když se chystali na další IUI, IVF nebo se rozhodovali co dál. Takže tyhle těhotenství nemůžu počítat Eurofertilu k dobru, protože byly přirozené. Třeba zabere máj lásky čas ![]()
Dobré ranko ![]()
Občas taky nakouknu a strašne Vám všem držím palečky
Jak nastávajícím maminkám, tak čekalkám
Posílám fotečku našeho Toníčka pro inspiraci
a že to čekání stojí fakt za to.
Na fotečce má 1měsíc(korigo. věk)
@kacorax Ahoj, já jsem na konec května poprvé objednaná na konzultaci, tak uvidíme. IVF jsem už absolvovala v jiných carech, ale pořád se nedaří. Myslím ale, že u nás bude ivf až někdy na podzim.
Jaké se tam dělají vstupní vyšetření? A berou i vyšetření absolvované jinde, nebo si všechno dělají znovu?