CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
746
26.5.14 20:29

@Žaneta66 @kataros Jasně,aspoň mužem diskutovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
28.5.14 10:52

Ahoj holky, sice jsem na této diskuzi nováček, ale po celou dobu, co jsme od ledna chodili do eurofertilu jsem vás četla. S manželem jsme pana doktora Jaroše navštívili na doporučení od mého gynekologa, kdy se nám více než 5 let nedařilo otěhotnět. Píšu chodili, protože nás dnes pan Jaroš předal do péče ošetřujícího gynekologa. Jsme v 9tt a nesmírně šťastní. Všem můžu eurofertil doporučit, pan doktor je skvělý, empatický a sestřičky jsou naprosto úžasné!!! Držím vám všem palce, ať jste také šťastné maminky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
28.5.14 11:22

@andysc Ahoj,tak to blahopřeji :D to se vám zadařilo první ivf?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
28.5.14 15:10

@andysc Ahoj zadarilo se hned? a ivf nebo IUI? Takze vam to trvalo v eurofertilu +- 4 nesice nez jste se dockal ze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
28.5.14 17:56

Ahoj holky, 1 ivf v lednu se nepovedlo, ale je pravda, že jsem byla hodně vystresovaná. Pak jsme zkusili IUI a to se povedlo na 2 pokus :-). Poslední IUI bylo 11.4. no a to se povedlo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
28.5.14 18:10

@andysc tak to gratuluji :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
28.5.14 18:12

@kataros no a jak dlouho se snazis? a uz mas neco za sebou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
28.5.14 18:34

@HanyB na IVF jsem byla 2008 a po také dlouhe době tet mám zasebou 6 IUI a IVF,.A CO TY MÁŠ ZA SEBOU

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
28.5.14 18:38

@kataros a mas uz nejakeho prcka? ja mam za sebou 2iui,1 ivf,1 ket, a ted v patek me ceka 2 ket, na mimi cekam dav a pul roku, jak tak vydim tak holky s pco maji dost velke poblemy otehotnet,dr.mi rika ze to je nejmensi problem, ale jak tak vydim tak neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
28.5.14 18:45

@HanyB nemám prcka bojím se že to nepujde to je tak těžke otěhotnět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
28.5.14 18:50

@kataros bohuzel nam nezbyva nic jineho jako doufat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
28.5.14 18:57

..Ahoj holky…tak jsem dneska na poradně zjistila, že mám už 1 200g macka :).. a k tomu bohužel jako bonus to, že se mi placenta nějak posunula dolů a je 1cm od branky –tedy porodních cest… - což mě docela vydeptalo, jelikož přesně toto byl důvod předčasného porodu se synem…/ten se narodil v 31tt.. já jsem teď 27.tt/
no..naštěstí se neotevírám a je to prostě buď a nebo… moc se to nedá ovlivnit… samozřejmě se šetřit je na místě.,…

na dia poradně jsem dostala glukometr a dietní plán :)..
vzhledem k tomu, že jsem najednou úspěšně nabrala 7kilo, tak mi to neuškodí…

jAK SE MÁTE???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7965
28.5.14 19:12

@Selfi cau budeme drzet palce at zustanes co nejdele 2v 1 :* my mame 600g a glukometr masm taky po jidle mam hodnoty super ale rano na lacno se mi to nejak zvedlo. kolik mivas rano? jinak velky ultrazvuk dopadl na 1 a potvrdili nam holcicku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
28.5.14 19:20
@phoma píše:
@Selfi cau budeme drzet palce at zustanes co nejdele 2v 1 :* my mame 600g a glukometr masm taky po jidle mam hodnoty super ale rano na lacno se mi to nejak zvedlo. kolik mivas rano? jinak velky ultrazvuk dopadl na 1 a potvrdili nam holcicku

Já mám velmi nízké hodnoty.. teprve ode dneška mám glukometr a na lačno jsem měla 6,1.. což mi přijde nízké… skoro zbytečné držet dietu :D..
hodinu po jídle jsem měla 7.5..

takže taky asi dobré…
co ty???

Jé..holčička :)!! Super… mám moc pěkné věci po dceři na holčičku… kdybys chtěla pár kousků koupit za myslím symbolickou cenu, tak budu ráda :).. jestli chceš, nafotím a pošlu na mail…

fakt se toho ráda zbavím a uvolním místo modrým věcičkám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7965
28.5.14 19:25

@Selfi urcite posli hodim ti mailik do sz :mrgreen: budu rada aha tak to ja mivam tak 6,3 po jidle mivam do 7 dietu nemam jsem rada ze se vubec najim byva mi obcas zle zatim jen 1,5 nahore

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí