Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, sice jsem na této diskuzi nováček, ale po celou dobu, co jsme od ledna chodili do eurofertilu jsem vás četla. S manželem jsme pana doktora Jaroše navštívili na doporučení od mého gynekologa, kdy se nám více než 5 let nedařilo otěhotnět. Píšu chodili, protože nás dnes pan Jaroš předal do péče ošetřujícího gynekologa. Jsme v 9tt a nesmírně šťastní. Všem můžu eurofertil doporučit, pan doktor je skvělý, empatický a sestřičky jsou naprosto úžasné!!! Držím vám všem palce, ať jste také šťastné maminky ![]()
@andysc Ahoj,tak to blahopřeji
to se vám zadařilo první ivf?
@andysc Ahoj zadarilo se hned? a ivf nebo IUI? Takze vam to trvalo v eurofertilu +- 4 nesice nez jste se dockal ze?
Ahoj holky, 1 ivf v lednu se nepovedlo, ale je pravda, že jsem byla hodně vystresovaná. Pak jsme zkusili IUI a to se povedlo na 2 pokus
. Poslední IUI bylo 11.4. no a to se povedlo ![]()
@HanyB na IVF jsem byla 2008 a po také dlouhe době tet mám zasebou 6 IUI a IVF,.A CO TY MÁŠ ZA SEBOU
@kataros a mas uz nejakeho prcka? ja mam za sebou 2iui,1 ivf,1 ket, a ted v patek me ceka 2 ket, na mimi cekam dav a pul roku, jak tak vydim tak holky s pco maji dost velke poblemy otehotnet,dr.mi rika ze to je nejmensi problem, ale jak tak vydim tak neni.
@HanyB nemám prcka bojím se že to nepujde to je tak těžke otěhotnět.
..Ahoj holky…tak jsem dneska na poradně zjistila, že mám už 1 200g macka
.. a k tomu bohužel jako bonus to, že se mi placenta nějak posunula dolů a je 1cm od branky –tedy porodních cest… - což mě docela vydeptalo, jelikož přesně toto byl důvod předčasného porodu se synem…/ten se narodil v 31tt.. já jsem teď 27.tt/
no..naštěstí se neotevírám a je to prostě buď a nebo… moc se to nedá ovlivnit… samozřejmě se šetřit je na místě.,…
na dia poradně jsem dostala glukometr a dietní plán
..
vzhledem k tomu, že jsem najednou úspěšně nabrala 7kilo, tak mi to neuškodí…
jAK SE MÁTE???
@Selfi cau budeme drzet palce at zustanes co nejdele 2v 1
my mame 600g a glukometr masm taky po jidle mam hodnoty super ale rano na lacno se mi to nejak zvedlo. kolik mivas rano? jinak velky ultrazvuk dopadl na 1 a potvrdili nam holcicku
@phoma píše:
@Selfi cau budeme drzet palce at zustanes co nejdele 2v 1my mame 600g a glukometr masm taky po jidle mam hodnoty super ale rano na lacno se mi to nejak zvedlo. kolik mivas rano? jinak velky ultrazvuk dopadl na 1 a potvrdili nam holcicku
Já mám velmi nízké hodnoty.. teprve ode dneška mám glukometr a na lačno jsem měla 6,1.. což mi přijde nízké… skoro zbytečné držet dietu
..
hodinu po jídle jsem měla 7.5..
takže taky asi dobré…
co ty???
Jé..holčička
!! Super… mám moc pěkné věci po dceři na holčičku… kdybys chtěla pár kousků koupit za myslím symbolickou cenu, tak budu ráda
.. jestli chceš, nafotím a pošlu na mail…
fakt se toho ráda zbavím a uvolním místo modrým věcičkám ![]()
@Selfi urcite posli hodim ti mailik do sz
budu rada aha tak to ja mivam tak 6,3 po jidle mivam do 7 dietu nemam jsem rada ze se vubec najim byva mi obcas zle zatim jen 1,5 nahore