Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@phoma v Klimkovicích je pěkně
no my bychom taky chtěli jednou baráček, v bytě je to naprd, ale musíme něco našetřit, takže je to hudba budoucnosti ![]()
já jsem taky začala nakupovat později, ale všechno jsme si teda museli koupit sami
ani jsem nic moc nepodědila, ségra má dceru (všechno růžové), no a když se nám místo holčičky narodil klučina, tak jsem musela nakupovat narychlo v šestinedělí modré věci
aby u doktorky prcek nevypadal jako holka ![]()
@Campari1 počkej ty jsi celou dobu myslela ze cekas holcicku? ti to rekli na ultrazvuku me uz to povrdili asi 4 doktori tak snad nejsou slepi a ta nase mala hned jak na ni najede ultrazvukem hned roztahuje nožky takze pry to je jiste brzdim mamku v nakupu ruzove rikam se budete divit az vykukne filipek
ale snad ne
@phoma mně to řekli dva doktoři, i při nástupu do porodnice den před porodem jasná holka, tak bacha
kup i něco v neutrální barvě pro jistotu ![]()
Zdravím vsechny tehulky a maminky, prosim Vas mam na vas jeden dotaz. Vcera jsem postupuvala KET v EF, a nic mi neni, zadne boleni v podbrisku, nebo pichnuti atd.Vim ze je hrozne brzo ale je to normalni? Chtela bych vedet zda i vy nektera jste to meli stejne, nebo nepocitovali nic a nasli jste//.Pokazde jsem citila bodave pichani, nebo pichnuti ale ted necitim vubec nic. Dekuji Vam moc.
@HanyB
já jsem nikdy nic necítila, žádné bodání, žádné píchání, jen nafouklé břicho po OPU a kvantech utrogestanu - „příznaky“ stejné u neúspěšného i úspěšného IVF ![]()
hodně štěstí ![]()
@Campari1 dekuji to me pri poslednich 2 pokusech pichalo v podbrisku, nebo i tak mirne bodalo, a nevyslo to, a ted necitim zadne takove priznaky, tak doufam ze to je dobre znameni, ale zvedavost je…dekuji na krev jdu 12.6 tak se uvidi.
@Pavlinka28 ano dal ale jen z toho duvodu ze jsem nela zamrazeno posledni 3 pohromade, a 2 byly moc krasne a to treti melo hodne fragmentu a bylo opozdene, prekecala jsem ho ze kdyz to zvladlo rozmrazeni a tak bojuje tak at mi zavede vsechna ze by mi bylo lito to jedno jen tak nechat. rikal ze kdyby nebylo v takovem stavu tak mi zyvede jen 2.
V kolikatém týdnu Vám řekli pohlaví? A šlo to vidět na obyčejném ultrazvuku na gyndě?
Tak jsem přijela z gyndy a nějak to vidět nešlo…a mám nízko položenou placentu ![]()
@Bára40 kámošce to neslo videt ještě ani ve 24 tak klid třeba to ma byt překvápko k porodu i takovou kámošku mam:) a který jsi tyden? placenta se ještě muze vytahnout ne?