Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Akcule
já měla asi 10 dní také průjem, doktor řekl, že si tělo zvykne. A mám to rozdělit železo po jídle ráno a magnézko jsem měla brát odpoledne.Aby byl dost velký hodinový rozestup.
@Akcule jako v podstatě bereš fakt malinké dávky, co vlastně máš se štítnou?
@ka2ka píše:
@Akcule jako v podstatě bereš fakt malinké dávky, co vlastně máš se štítnou?
Sníženou funkci ale ne nějak hrozně jen slabé brala jsem půl 0,75, pak před tehu mi zvýšila na celou 0,75 a po 24 dnech nebo tři týdnech jsem myslela že mám infarkt a šílený aritmie… Tak jsem 14 nebrala po třech dnech ok a pak mi dala dávky ty střídavý půl 0,75 a celou 0,50 a to mi preklepuje srdce od začátku těchto dávek co jsem těhotná a takto se to horší
@lillifee píše:Neodeslala se mi fotka
Ahoj, mas u sebe vysledky krve??
@lillifee píše:
Ahoj, mas u sebe vysledky krve??
@Akcule já se léčím se štítnou žlázou od 14 let. Nejdřív jsem brala euthyrox a nedělal mi dobře. Taky jsem měla bušení srdce atd. A to dávka byla v pořádku. Prostě mi nesedl. Doktorka vyměnila za letrox a je to dobrý.
@Akcule to vypadá, že máš fakt moc vysokou dávku, no zkus jí znova zavolat, že ti je takhle zle a že se to nedá, ona asi nechce riskovat potrat proto ti to zvedla a nebo ti to zvedla moc prudce
@Akcule vidíš výsledky máš o. k. a tobě se zdá, že máš prášku moc, a já když měla takovýhle výsledky tak jsem byla totálně vyřízená a unavená pro mě by to bylo málo
. Fakt záleží na tom jak se člověk cítí
@ka2ka podle mě je vysoká dávka v těhu nebezpečnější než nízká ![]()
@Yasminn proč myslíš? Všude jsem četla, že při nízké může dojít k potratu a špatnému vývoji dítěte ![]()
@Yasminn píše:
@Akcule já se léčím se štítnou žlázou od 14 let. Nejdřív jsem brala euthyrox a nedělal mi dobře. Taky jsem měla bušení srdce atd. A to dávka byla v pořádku. Prostě mi nesedl. Doktorka vyměnila za letrox a je to dobrý.
Já četla, že euthyrox a letrox je stejný?? Nebo není??
Už mě opravdu jen napadá zda třeba nevadí ten pokles železa u štítky??
A dělá to tohle. Ale je smutný, že to člověk musí řešit na diskuzích když mu doktoři nepomůžou ![]()
@Akcule jde ti tam videt jmeno i rodne cislo.jen jestli o tom vis. ![]()
a euthyrox beru taky a jak vezmu celej prasek, kterej mi mudra nuti, tak se v noci budim splavena a busi mi srdce
a to beru jen 50 davku a pulku denne. vzdycky mam horsi testy, mam brat celej a me je z te davky proste zle.
@Bůča píše:
@Akcule jde ti tam videt jmeno i rodne cislo.jen jestli o tom vis.
a euthyrox beru taky a jak vezmu celej prasek, kterej mi mudra nuti, tak se v noci budim splavena a busi mi srdcea to beru jen 50 davku a pulku denne. vzdycky mam horsi testy, mam brat celej a me je z te davky proste zle.
Ježíš nevím díky, mažu raději… ![]()
Fakt?? A bereš půlku?? Já právě přemýšlím ue asi zase budu brát půlku tě 0,75 nebo půl 0,50
@Akcule jj beru pulku, tu 0,50 (nevedela jsem jak se ta davka v prasku pise
). jak jsem psala, vzdycky mam krapet horsi vysledky, mudra mi rekne at beru celou, to pak jsem predavkovana i z testu a je mi blbe, tak ten celej prasek mam brat jen o vikendu, ale i tak to buseni srdce proste z celyho prasku mam
jsem drobna, 46kg a 163cm.
Ja proste beru davku z ktery mi neni blbe. moje drivejsi doktorka to u me resila jen joditem nebo co to bylo za prasky. a byla jsem ok. mela jsem to fakt malinko zhorseny ty vysledky no. a u endokrinologa mi po odberech rekli, ze to mam uplne ok. tak nevim co ta moje nova mudra ted blbne. ![]()