Euthyrox -bušení srdce, šílené pocity

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2
29.10.24 22:32
@Anonymní píše: Více

Ano prakticky lekar si tady dělá co chce. Po několika návštěvách mi konečně napsal že mám jít k endokrinolozce tam mi okamžitě řekla že jsem předávkovana a že mám brát ty 75 jen půlku jenže to stále nedělalo dobrotu šílené pocení třes a bušení srdce a bolest na hrudi byla pořád momentálně beru půlku 75 ob den. Zatím to docela jde i když mě čas od času na hrudi bolí ale už se to dá vydržet. Takže je to lepší. Ale asi krybsch si o tu zadanku neřekla tak by mě asi nechali zdechnout. A to tam ještě napsal že jsem momentálně bez obtíží a podle nich v ok stavu takze mě na endokrinologii vzali až po třech měsících takže jsem ještě další tři měsíce brala 75 každý den. Pak mi doktorka řekla ze to mám raději na tyden vysadit úplně a pak jsem to vysazovala ještě jednou. A to mi ještě u PL vyjeli výsledky krve kde už jsem ten euthyrox brala měsíc a nedali mi ty úplně první podle kterých mi ten prášek napsal. Jsem si pak u endokrinolozky připadala jako magor. No nejlepší tečka byl ten prášek na srdce, proč bych řešil příčinu toho proč má člověk takový problémy když je vlastně na všechno prášek který ten člověk ani kolikrát nepotřebuje. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.10.24 16:12
@Midaku píše: Více

No já měla tehdy 125 do konce těhu, pak po šestinedělí týden pauzu, prej se potřebuje po porodu “restartovat” a potom už jen 50.. pak zase 75 a teď 100. Ale nikdy se mi nestalo že bych měla ty noční stavy, to až teď.. snad si ti rychle sedne. Volala jsem tam dnes ráno a prý mám počkat 3-4 týdny než nastoupí účinek.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky